Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Ja mam wyniki o 15.... już się zaczynam denerwować...nie wiem o której mój M. wroci z pracy...kazałam mu być po 15 bo chce samochod...oczywiście pretekst ze jade na zakupy :p
Trzymam kciuki! Ale krechy na teście są wyraźne, więc i beta będzie jak trzebaSanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaleńka03 wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś bobo test no i ujemny , byłam u ginekologa żeby dał mi skierowanie na Bhcg - to powiedział że nie da , że po tym się ciąży nie rozpoznaje i kazał mi przyjść po terminie miesiaczki to mnie zbada
A ilodniowe masz cykle? Bo dziś już Twój 28 dzień z tego co widzęmaleńka03 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie robię niespodziankę Może to oklepane ale od 2 miesięcy mam już kupione śliczne malutkie niebieskie buciki bo wiem, że chce chłopca...
Odbiorę bete i pędzę do domu z prezentem...zobaczymy jaka rekacjaciri22, anka2712, Sanna, lisa lubią tę wiadomość
-
U mnie dziewczyny juz @ sie zbliza. Zaczynaja mnie bolec piersi robia sie wrazliwe na dotyk. Zawsze tak mam tydzien przed okresem. Niech to szlak:-(Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam kupiony smoczek juz dwa miesiace lezy schowany
marta1987 lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A ja nic.... nie planuje takich rzeczy i nie jestesmy tacy romantyczni zeby sobie wreczac takie rzeczy predzej mu test przed nos.rzuce i zapytam co dalej ;p
ALe Ty Ciri jesteś agentka Mój M. tez do wielkich romantyków nie należy ale ja zdecydowanie tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny