Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja nie chce iść na l4, jesli bede w miescie, w ktorym jest J.
Bo kiedys plan byl taki, ze jesli uda się do końca tej umowy, to ją przedłużam i idę na l4, ale tylko po to, żeby być w Warszawie i mieć kase.
Jesli dostalam pracę w Warszawię, to nie widzę powodu iść na l4, jeśli się będę dobrze czuła.
Więc w sumie jeśli dziwnym trafem teraz by się udało, to wrócilabym pewnie do planu a) i podziekowała za tamtą umowę.
Ja tu już takie rozkminy, a może się okazać, że jutro po płodnym ani śladu ;p -
nick nieaktualny
-
dziewczyny tak się cieszę waszym szczęściem życzę spokojnych 9 miesięcy i zdrowych maluszków ja niestety odpadam z piątkowego testowania bo właśnie zęczęło mi się plamienie no cóż muszę jeszcze trochę poczekać na moją fasolkę dziwi mnie tylko to że
1. okres dopiero przewidziałam na za 5 dni
2. szyjka średnio miękka dość wysoko i zamknięta
3. brak spadku temperatury
dziwne to wszystko ale pewnie do wieczora się okres rozkręci... -
moniqe wrote:dziewczyny tak się cieszę waszym szczęściem życzę spokojnych 9 miesięcy i zdrowych maluszków ja niestety odpadam z piątkowego testowania bo właśnie zęczęło mi się plamienie no cóż muszę jeszcze trochę poczekać na moją fasolkę dziwi mnie tylko to że
dziwne to wszystko ale pewnie do wieczora się okres rozkręci...
A może to tylko plemienie implantacyjne... -
moniqe wrote:dziewczyny tak się cieszę waszym szczęściem życzę spokojnych 9 miesięcy i zdrowych maluszków ja niestety odpadam z piątkowego testowania bo właśnie zęczęło mi się plamienie no cóż muszę jeszcze trochę poczekać na moją fasolkę dziwi mnie tylko to że
dziwne to wszystko ale pewnie do wieczora się okres rozkręci...
Trzymam kciuki żeby to plamienie wcale nie było zapowiedzia @ ważne ze temperatura nie spada -
nick nieaktualnymoniqe wrote:chciałabym żeby tak było ale brzuch mnie boli jak na @ i jest taki duuuży ile ja bym dała żeby jeszcze coś z tego było ale jak zobaczyłam tą krew to normalnie płakać się chciało złapałam takiego doła
Wracalam 15min i az 5 ciezarowek spotkalam -
no ja mam właśnie w środku taki czerwony rozciągliwy śluz a na wkładce zostały dwie maleńkie brązowe plamki rano brzuch mnie bolał właśnie jak na okres ale przestał i już nic mi nie dolega jest gorąco i troche dźwigałam zakupów może to jest przyczyna... Ciri u Ciebie jest jeszcze wcześnie więc pewnie fasolek się wgryza a u mnie to już 12 dpo wiec chyba bardziej na okres