Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri ja terAz jestem optymistka...testuj...moze cos bedzie...mi sie wydajw ze implantacje mialam w 7 dniu bo byl spadek temp i mialam takie dziwbe uczucie w jajniku...nic nie bolalo tylko tak dziwnie nawet nie wiem jak to opisac...dobra wracam do domu przekazac wiesci...
ciri22, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dostałam zawału!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7688779630c2.jpg
Najpierw po przepisowych 5 min w miejscu testowej kreski pojawiła się biała (WTF?!) z lekko rózową otoczką, więc uznałam, że negatyw na bank. Po około godzinie patrzę i widzę to!!!
Wiem, że już po czasie i wynik pewnie nie ważny, ale do tej pory jak robiłam testy i był negatyw, to był juz taki nawet po 2,3 i 5h.
Nie wiem co myśleć.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:07
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny dostałam zawału!
Najpierw po przepisowych 5 min w miejscu testowej kreski pojawiła się biała (WTF?!) z lekko rózową otoczką, więc uznałam, że negatyw na bank. Po około godzinie patrzę i widzę to!!!
Wiem, że już po czasie i wynik pewnie nie ważny, ale do tej pory jak robiłam testy i był negatyw, to był juz taki nawet po 2,3 i 5h.
Nie wiem co myśleć.......
no to mamy kolejnego groszka !
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Dziewczyny dostałam zawału!
Nie wiem co myśleć.......alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
ciri juz nie mam wzdec wlasnie , moze faktycznie wode, ale nie mam ani rak popuichenitych ani nog i oczu tak jak to mialam jak mi woda stala przed @ nop pozostalosci z poprzedniej ciazy tez napewno troche a na wieczor mam typowy balonm twardy brzuchol, moze blizniaki?
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri juz nie mam wzdec wlasnie , moze faktycznie wode, ale nie mam ani rak popuichenitych ani nog i oczu tak jak to mialam jak mi woda stala przed @ nop pozostalosci z poprzedniej ciazy tez napewno troche a na wieczor mam typowy balonm twardy brzuchol, moze blizniaki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny