Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta piękna beta mi ciągle moja nie daje spokoju, bo powinna być w tym dniu 30-50 a byłą 215 :o
alicja na bete najlepiej pójdź, wtedy wątpliwości nie bedzie
kasia mi w drugiej ciąży też zaczął się pokazywać koło 10 tc a w 20 tc miałam taki jak pod koniec pierwszej a co najśmieszniejsze teraz mam taki jak Ty, a to 5tc to co bedzie później hah -
hmm wiem ze cie zawiode
ale miałam tak wiele razy, i nawet tak samo rozmazane cos po godzinie, maksymalnie 5 minut później sie nie patrzy na test bo tak to wychodzi. Biała kreska z otoczką wskazuje na to ze w miejsce pasku nie wykrywa żadnego hcg także.. nie ciesz sie za predko. Oczywiscie trzymam kciuki i powtórz test .. ale lepiej sie zaskoczyc niz rozczarowac -
nick nieaktualnyChwilę mnie nie było i aż nie mogłam uwierzyć, ile w tym czasie zdążyłyście napisać postów
Marta, Arizona - GRATULACJE !!!! Piękne testy, Marta zazdroszczę wyniku bety Życzę dużo zdrówka Wam i oczywiście fasolek, żeby zdrowo rosły.
Alicjaaaa, trzymam bardzo mocno kciuki za ponowny test, a Ciri za pomyślną implantację, bo wszystko na to wskazuje
Ja nie wytrzymałam i poszłam wczoraj na betę, ale niestety wyszła negatywnie, więc ma strasznego doła. Teraz pozostaje mi tylko czekać na @ (((((( -
nick nieaktualnykarlik wrote:Chwilę mnie nie było i aż nie mogłam uwierzyć, ile w tym czasie zdążyłyście napisać postów
Marta, Arizona - GRATULACJE !!!! Piękne testy, Marta zazdroszczę wyniku bety Życzę dużo zdrówka Wam i oczywiście fasolek, żeby zdrowo rosły.
Alicjaaaa, trzymam bardzo mocno kciuki za ponowny test, a Ciri za pomyślną implantację, bo wszystko na to wskazuje
Ja nie wytrzymałam i poszłam wczoraj na betę, ale niestety wyszła negatywnie, więc ma strasznego doła. Teraz pozostaje mi tylko czekać na @ (((((( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta gratuluje pieknej bety i teraz bardzo daj o siebie i wiruski oczywiscie przyjmuje
Alicjaaa mam nadzieje ze test jutro bedzie z tym samym wynikiem trzymam kciuki:)
A ja niedawno zjadlam platki i chyba je zwymiotuje do gardla mi podchodza.... tak patrze wszyscy testuja to i moze ja sie skusze jutro osikac jakis tesciorciri22, alicjaaaa, Arizona_R lubią tę wiadomość