Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki! Co słychać? Niestety nie nadrobie tych kilkudziesięciu stron. Ja się urlopuje a czasu mam mniej niż zwykle. u mnie wiele wskazuje na nadchodzący okres,OF wyznaczył mi ovu,niby miałam w niedziele. Zobaczymy co się będzie działo dalej, w poniedziałek zaczynam rehabilitacje kręgosłupa wiec chyba na betę skocze bo nie chce zaszkodzić ewentualnej fasolce bo mam jakieś lasery i prądy zapisane w zabiegach, no chyba ze dostane okres... Jakas rozwalona psychicznie jestem przez to wyczekiwanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri to bardzo minimalny spadeczek
U mnie wczoraj wieczorem pojawilo sie troche rozciagliwego sluzu, ale rozciagal sie tylko na niecaly cm moze, a poza tym to dopiero 7 dc byl, wiec na owu troche za wczesnie i temperatura na nia tez nie wskazuje.[/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo na owuacje to u Ciebie jeszcze za wczesnie. A ja szukam jakiegos odchylu od normy ktory by mogl ciaze wskazywac ale poza plamieniem nic nie widze temperatura jak wczesniej.
No to plamienie wczorajsze u Ciebie bylo obiecujace i tempreaturka dobra Moze jutro zatestujesz?[/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Mialam testowac ale sie zastanawiam czy to nie za wczesnie. Z drugiej strony chcialabym przed weselem wiedziec. Moj G mnie namawial zeby testowala w sobote badz niedziele jak tam bedziemy ale nie wiem...
No jezeli plamienie bylo wczoraj, to jutro powinno byc cos juz wiadomo, ale sikance faktycznie moga tego nie pokazac... Ja bym chyba nie bardzo chciala u kogos "obcego" testowac[/url] -
nick nieaktualnyNoo wlasnie ja tez nie. Ale moj mnie namawia szczegolnie ze ta impreza ma byc i chcialby strasznie wiedziec. Co prawda ja nigdy sie nie zalamuje jak jest jedna kreska czy cos ale to jeszcze zobacze. Musialabym jakies testy czule znalezc. A na razie nie mam zadnych objawow i niepokoi mnie ze szyjka jest nizej i mega twarda czyli w sumie jak przed okresem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpadam tylko na chwilę się przywitać, nawet nie mam czasu nadrobić nieprzeczytanych stron (spokojnie po południu przeczytam tę książkę)
od rana chodzę wk....
robiłam dzisiaj test (innej firmy niż wczoraj)...i kreseczka jest ledwie widoczna (wczoraj była wyraźniejsza)
a do tego mam ochotę gołymi rękami rozszarpać swojego szefa...popierdzielona istota!
co tam pewnie, że mogę zrobić więcej niż robię!ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Wpadam tylko na chwilę się przywitać, nawet nie mam czasu nadrobić nieprzeczytanych stron (spokojnie po południu przeczytam tę książkę)
od rana chodzę wk....
robiłam dzisiaj test (innej firmy niż wczoraj)...i kreseczka jest ledwie widoczna (wczoraj była wyraźniejsza)
a do tego mam ochotę gołymi rękami rozszarpać swojego szefa...popierdzielona istota!
co tam pewnie, że mogę zrobić więcej niż robię!