Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Otóż zrobiłam dziś kolejny test no i oczywiście minus. Ale - prowadzę też konto na stronie NET-MAMA i tam mi wyznaczyło owulację na 21 dzień cyklu - jak myślicie czy to możliwe że ovu friend się myli a net mama ma rację ? Bo z tego wynikało by że to 9 dzień po owu . Kurcze nie wiem co myśleć bo tempka bardzo wysoko.
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Wiem, ale on jest przerazony . Pieknie, ja mam jakies zaburzenia z okresem, on moze miec klopot z nasieniem...nic tylko adopcja.
obie wiem, że to tak nie działa...ja mam PCOS a mój nasienia też rewelacyjnego nie miał...lekarz wyraził się "nie najgorsze" w ten sposób o wynikach mojego
więc naprawdę to tylko kwestia czasu -
Z tego co zaznaczyłaś na wykresie, to @ dopiero jutro, albo za 2 dni, więc może spróbuj wtedy zatestować? Ja robiłam testy w 11dpo i wyszedł mi negatyw, a później cień (ale po czasie), a dzisiaj w dniu spodziewanej @ jest znowu cień.
Maleńka chyba musimy iść na betę
PS. poza tym, Ty masz dużo ładniejszą temperaturęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:19
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Cześć dziewczyny, nadrobię wczorajsze zaległości z czytaniu, obiecuję. Zostałam odcięta od internetu, a ten w komórce działa, jakby chciał a nie mógł, więc nie było mnie tu od wczoraj.
Mam mega doła, nie wiem co się ze mną dzieje ;(
Wczoraj rano test apteczny Pepino - cień cienia i to musiałam się mega dopatrywać. Pogodziłam się z tym, że dzisiaj @ przyjdzie (chociaż od kilka dni temu szyjka się podniosła i jest dalej miękka!). Dzisiaj rano zrobiłam BOBO test o czułości 25mlU i zobaczyłam znowu cień kreski ;( Nie muszę tak wytężać wzroku, jak przy poprzednich, ale mam wrażenie, że nie ciemnieje, czyli nawet jeśli jakimś cudem jestem w ciąży, to hcg źle przyrasta
W nocy prawie nie spałam, nad ranem udało mi się na 1,5 może 2 h i jak zmierzyłam temperaturę, to spadła trochę, więc tym bardziej spodziewałam się @...
Rozsypałam się na kawałki....
nastraszyłaś mnie....ja zrobiłam test i kreska była jasna i widoczna, na drugi dzień zrobiłam inny i był już tylko leciutki cień...przedwczorajsza beta 26,5 i dzisiaj powtarzam ale zaczełam się trochę martwić pzrez ciebie...serio może być jeszcze źle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:nastraszyłaś mnie....ja zrobiłam test i kreska była jasna i widoczna, na drugi dzień zrobiłam inny i był już tylko leciutki cień...przedwczorajsza beta 26,5 i dzisiaj powtarzam ale zaczełam się trochę martwić pzrez ciebie...serio może być jeszcze źle?
Arizona spokojnie, wyżej Anka pisała, że na testach kreska jej nie ciemniała, a beta była w porządku, więc luzik Nie strasz fasolki Hanki
Też nie wiedziałam, że tak jest.
Patrzę na ten test i serio jest bladzioch Dziś wyjeżdzam na zlecenie na całe 3 dni, więc nie mam jak lecieć na betę.. Chyba będę zmuszona robić testy w hoteluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:27
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj jak odbierałam betę to byłam tak zdenerwowana, że serio myślałam, że się powyje...Pani mi podaj kartę, wynikami do góry, nawet nie spojrzałam tylko ja w rulonik zwinęłam i niosę tak do auta prawie płacząc...potem się zbeształam, usiadłam w samochodzie i dopiero spojrzałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie zmierzyłam nawet tem. dzisiaj ...trochę świruje i nie umiem cieszyć się sytuacją...ciągle myślę, że coś może się stać i jej nie będzie...może dzisiejsza beta mnie trochę uspokoi...a nie można by było tak normalnie się cieszyć, tak po ludzku? nie gdybać? nie prorokować? tylko się cieszyć?!
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:nie zmierzyłam nawet tem. dzisiaj ...trochę świruje i nie umiem cieszyć się sytuacją...ciągle myślę, że coś może się stać i jej nie będzie...może dzisiejsza beta mnie trochę uspokoi...a nie można by było tak normalnie się cieszyć, tak po ludzku? nie gdybać? nie prorokować? tylko się cieszyć?!
Ja stwierdzilam ze pierdziele.....nie bede sie niczego doszukiwac....wszystko jest ok i bedzie....tylko takie mysli sa dozwolone....anulka557, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny