Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nooo tak jak masz 4 dzien wysokich to ta przed skokiem jest wyznaczana jak u mnie.
Ech... zgłupiałam już... miałam się nie nakręcać, a tu od 3 dni tylko siedzę i zaklinam wykres żeby pokazała się owulacja....
A miało być na luzie w tym miesiącu
Może dziś się uda trochę przystopować z siedzeniem przy kompie, bo mąż ma urodziny.
Wróci niedługo z pracy i będzie odsypiał, a ja wstanę i upiekę mu ciasto
A jak Ty się dziś czujesz ??
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dziś jakąś mega chandre! Trzeci dzień skok ale rano szyjka jakby miękka i bardzo wysyko, gdzie wczoraj była twarda i przymknięta. Na papierze rano odrobina śluzu, ale to może pozostałości, bo ogólnie śluz już nie jest rozciągliwy tylko się przerywa. Aż się rano zastanawiałam czy organizm mnie nie robi w bambuko i czy owulka była... Jakiś mam poranek czarnych myśli:-/. Jajniki pobolewają, i w brzuchu mi szoruje i jeździ w jelitach, aż wszyscy słyszą ale to raczej po wczorajszych żołądkowych sensacjach. Ehhh nic, biorę od dziś luteinkę i niech się dzieje wola nieba;)
-
Dzień dobry
Ketka - gratulacje!
Morella - spokojnie, trzymajcie się, ale nie pisz, że wolałabyś, żeby problem był po Twojej stronie. A już na pewno nie mów tak mężowi. Czym się różnisz od niego? To jest WASZ problem, ale też to był tylko test ze strony internetowej - pójdźcie na badania, zobaczycie, czy w ogóle jest powód do zmartwień. Nie ma co popadać od razu w skrajną tragedię.
Rozumiem zmartwienie i spadek nastroju - przytulam Cię mocno :*
My się pokochaliśmy, zobaczymy czy ten śluz był zapowiedzią owu, czy tylko podejściem do niej. Teraz już mi będzie trudno sprawdzać czy jest w ogóle, ze względu na spermę. Czyli czekamy - czy będzie skok, czy nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, nadrobię wczorajsze zaległości z czytaniu, obiecuję. Zostałam odcięta od internetu, a ten w komórce działa, jakby chciał a nie mógł, więc nie było mnie tu od wczoraj.
Mam mega doła, nie wiem co się ze mną dzieje ;(
Wczoraj rano test apteczny Pepino - cień cienia i to musiałam się mega dopatrywać. Pogodziłam się z tym, że dzisiaj @ przyjdzie (chociaż od kilka dni temu szyjka się podniosła i jest dalej miękka!). Dzisiaj rano zrobiłam BOBO test o czułości 25mlU i zobaczyłam znowu cień kreski ;( Nie muszę tak wytężać wzroku, jak przy poprzednich, ale mam wrażenie, że nie ciemnieje, czyli nawet jeśli jakimś cudem jestem w ciąży, to hcg źle przyrasta
W nocy prawie nie spałam, nad ranem udało mi się na 1,5 może 2 h i jak zmierzyłam temperaturę, to spadła trochę, więc tym bardziej spodziewałam się @...
Rozsypałam się na kawałki....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:31
-
nick nieaktualnyAlicja ja bym poszla na bete. Taki spadek to jeszcze nie spadek spojrz na wykres Gumisi ona po spadku miala zielona kropke. Ja mysle zebys poszla na bete bo nie wiadomo kiedy bylo zagniezdzenie. Chyba ze chcesz czekac to poczekaj ze dwa dni jak nie przyjdzie zrob jeszcze raz sikanca.
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Cześć dziewczyny, nadrobię wczorajsze zaległości z czytaniu, obiecuję. Zostałam odcięta od internetu, a ten w komórce działa, jakby chciał a nie mógł, więc nie było mnie tu od wczoraj.
Mam mega doła, nie wiem co się ze mną dzieje ;(
Wczoraj rano test apteczny Pepino - cień cienia i to musiałam się mega dopatrywać. Pogodziłam się z tym, że dzisiaj @ przyjdzie (chociaż od kilka dni temu szyjka się podniosła i jest dalej miękka!). Dzisiaj rano zrobiłam BOBO test o czułości 25mlU i zobaczyłam znowu cień kreski ;( Nie muszę tak wytężać wzroku, jak przy poprzednich, ale mam wrażenie, że nie ciemnieje, czyli nawet jeśli jakimś cudem jestem w ciąży, to hcg źle przyrasta
W nocy prawie nie spałam, nad ranem udało mi się na 1,5 może 2 h i jak zmierzyłam temperaturę, to spadła trochę, więc tym bardziej spodziewałam się @...
Rozsypałam się na kawałki....
ketka gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:38
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
Ketka gratuluję! Spokojnej ciąży
Morella, ściskam i wspieram. Mam nadzieję, że badania w klinice wyjdą bardzo dobrze. Trzymaj się!
Kofeinka, jeszcze kilka dni i OF wyznaczy Ci owulację, a potem to już tylko na groszka czekać.
Mania powodzenia - skok był, owu też, więc teraz fasolakofeinka lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Alicja ja bym poszla na bete. Taki spadek to jeszcze nie spadek spojrz na wykres Gumisi ona po spadku miala zielona kropke. Ja mysle zebys poszla na bete bo nie wiadomo kiedy bylo zagniezdzenie. Chyba ze chcesz czekac to poczekaj ze dwa dni jak nie przyjdzie zrob jeszcze raz sikanca.
Ja wiem, że niby tragedii nie ma, zwłaszcza, że jestem po nieprzespanej nocy, a w porównaniu do ostatniego cyklu temp. spadała na łeb na szyję już dwa dni przed @. Mimo to daje mi do myślenia, że jednak jest niska... A jak patrzyłam, to dziewczyny jak zaciążały, to tempka pięknie prawie 37 była. Chociaż moja podstawowa też jest niziutka...
Brzuch mi rozpiera delikatnie, nie okresowo zupełnie.
Btw. Ciri - Twój wykres wygląda pięknie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:46
-
nick nieaktualny