Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W ogóle to wczoraj tak trochę z ciekawości, trochę dla jaj zrobiłam test owulacyjny. Kreska testowa była tak mocna jakiej nawet w owulację nie miałam i pojawiła się jeszcze szybciej niż kontrolna. A więc faktem jest że testy owu wykrywają ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:32
-
Hej dziewczyny
Ketka serdeczne gratulacje czekam na wiruski
Morellka nie przejmuj się wspieraj swojego mężą wszystko będzie w porządku zrobi dokładniejsze badania i napewno witaminki mu pomogą
Alicjaa najlepiej byłoby zrobić betę i wiedziałabyś na czym stoich bo tym testom nie dokońca można ufać
Moja tempka bardzo powoli idzie ku dołowi więc czekam na okres i zaczynam nowy cykl i nowe przyjemne staranka a czerwiec będzie zielony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:jakaś infekcja pęcherza się przyczepiła... o 4 rano pobudka z bólem, nie mogę się wysikać. Więc wzięłam uro furaginum i piję herbatę żurawinową... / rano przy podtarciu lekko różowa plamka... myślałam, że to @, ale nic nie ma przy szyjce...
wspolczuje infekcji bo mnie przez jakies 3-4 lata meczyly zazwyczaj co miesiacmotylek1909 lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:jakaś infekcja pęcherza się przyczepiła... o 4 rano pobudka z bólem, nie mogę się wysikać. Więc wzięłam uro furaginum i piję herbatę żurawinową... / rano przy podtarciu lekko różowa plamka... myślałam, że to @, ale nic nie ma przy szyjce...
Ohh jak ja to dobrze znam. Raz na kilka miesiecy powraca... Koniecznie pij duzo i czesto sikaj!
A ta plamka moze byc od zapalenia pecherza wlasnie - ja tak czesto mam, czyli plamki rozowe przy podcieraniu.motylek1909 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Ohh jak ja to dobrze znam. Raz na kilka miesiecy powraca... Koniecznie pij duzo i czesto sikaj!
A ta plamka moze byc od zapalenia pecherza wlasnie - ja tak czesto mam, czyli plamki rozowe przy podcieraniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny