Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo szkoda ze usg nie mialas ;/ ale wazne ze przepisala dupha i ze bedzie teraz dobrze ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to wczoraj tak trochę z ciekawości, trochę dla jaj zrobiłam test owulacyjny. Kreska testowa była tak mocna jakiej nawet w owulację nie miałam i pojawiła się jeszcze szybciej niż kontrolna. A więc faktem jest że testy owu wykrywają ciążę. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:32

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj mam delikatne mdłości. To chyba dobrze? To znaczy że beta przyrasta? W poprzednich ciążach nie miałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:34

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ketka serdeczne gratulacje czekam na wiruski ;)
    Morellka nie przejmuj się wspieraj swojego mężą wszystko będzie w porządku zrobi dokładniejsze badania i napewno witaminki mu pomogą :)
    Alicjaa najlepiej byłoby zrobić betę i wiedziałabyś na czym stoich bo tym testom nie dokońca można ufać

Moja tempka bardzo powoli idzie ku dołowi więc czekam na okres :( i zaczynam nowy cykl i nowe przyjemne staranka a czerwiec będzie zielony :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno to nie od bety a od hormonow tarczycy mdlosci zaleza... tak lekarz teraz powiedzial znajomej ktora dwa.misiaxe na kiblu spedzila.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tu sie robi zielono :) Ciri i u Ciebie tez pewna zielonosc przewiduje!
    A ja licze na bycie ta, ktora rozpocznie zielony czerwiec :D

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie jednak przygotowuje na - bo organizm juz mnie kilka razy w bambuko robil.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja tam trzymam kciuki za Ciebie. :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella ja bym nie udała takiemu intwrnetowemu testów nasienia... ;)

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesyłam wiruski! :*

• Fiona88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja to sie jednak przygotowuje na - bo organizm juz mnie kilka razy w bambuko robil.

Ja sie nigdy nie umiem przygotowac... Zawsze powtarzam sobie, ze to nic takiego, a za kazdym razem rycze :(

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Przesyłam wiruski! :*

Lapie je lapie, bo juz niedlugo powinna byc owulka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ciri ja tam trzymam kciuki za Ciebie. :)
    trzymaj trzymaj, mam nadzieje ze to to, i naprawde tym razem moge przezyc jesli jednak nie bedzie to fasolka bo to plamienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakaś infekcja pęcherza się przyczepiła... o 4 rano pobudka z bólem, nie mogę się wysikać. Więc wzięłam uro furaginum i piję herbatę żurawinową... :/ / rano przy podtarciu lekko różowa plamka... myślałam, że to @, ale nic nie ma przy szyjce...

• pati87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    jakaś infekcja pęcherza się przyczepiła... o 4 rano pobudka z bólem, nie mogę się wysikać. Więc wzięłam uro furaginum i piję herbatę żurawinową... :/ / rano przy podtarciu lekko różowa plamka... myślałam, że to @, ale nic nie ma przy szyjce...
    ja przy niektorych infekcjach pecherza, to potrafilam krwia sikac
    wspolczuje infekcji bo mnie przez jakies 3-4 lata meczyly zazwyczaj co miesiac

motylek1909 lubi tę wiadomość

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:

Ohh jak ja to dobrze znam. Raz na kilka miesiecy powraca... Koniecznie pij duzo i czesto sikaj!

A ta plamka moze byc od zapalenia pecherza wlasnie - ja tak czesto mam, czyli plamki rozowe przy podcieraniu.

motylek1909 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Ohh jak ja to dobrze znam. Raz na kilka miesiecy powraca... Koniecznie pij duzo i czesto sikaj!

A ta plamka moze byc od zapalenia pecherza wlasnie - ja tak czesto mam, czyli plamki rozowe przy podcieraniu.
    plamka była 1 i tylko ten jeden raz z rana, teraz wkładka czysta i ból przechodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie cycki bola wzielam ze soba dwa testy moze w niedziele jakis zrobie... mam jeden 10 z allegro i eco pink to chyba 20 lub 25....

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ciąża jak nic! :) A sutki bolą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiem boli mnie jakby za nimi cycek tak w srodku i od gory... taka jestem obolala ze nie.wiem ale dziwne bo jak dotykam nie boli...

‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ