Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w ogóle nie czuje się jak na @. Ból brzucha tylko 9dpo i trochę 10, tylko cycki strasznie bolą. Coraz bardziej z dnia na dzień, sutki też. Zazwyczaj miałam też mega wahania nastroju, a teraz tylko senność wzmożoną odczuwam. Zrobiłam sobie dużą nadzieję tym dzisiejszym testem, ale boję się jeszcze zaznaczać +.
Fasolko, jeśli jesteś, to odwagi - ujawnij się pewniej z kolejnym testemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 15:34
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam straszne wyniki. Prolaktyna 36.13. Progesteron 21.73. TSH 6.12. Jestem załamana:-(Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
No to i ja pomarudzę bo mnie dziś jajniki na zmianę bolą, brzuch też dokucza od czasu do czasu, takie bóle jak menstruacyjne ale bardzo delikatne i od czasu do czasu. I love hormony .
Co do piersi, to ja już temu objawowi nie wierzę, bo poprzedni cykl tak mnie rwały, swędziały i nic . No chyba, że poczuję to samo co w pierwszej ciąży to może dam się nakręcić objawom , tylko wtedy miałam jeszcze jeden mega dziwny objaw, bo spuchły mi dziąsła i miałam wrażenie, że pulsują jak oszalałe i w tym samym dniu miałam coś jakby grypę.
Dziewczynki, piątek! weekend startArizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Ja w ogóle nie czuje się jak na @. Ból brzucha tylko 9dpo i trochę 10, tylko cycki strasznie bolą. Coraz bardziej z dnia na dzień, sutki też. Zazwyczaj miałam też mega wahania nastroju, a teraz tylko senność wzmożoną odczuwam. Zrobiłam sobie dużą nadzieję tym dzisiejszym testem, ale boję się jeszcze zaznaczać +.
Fasolko, jeśli jesteś, to odwagi - ujawnij się pewniej z kolejnym testemalicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:ale czumu złe...ja w 22dc miałam 27,15 i zadowolona byłam, co jest nie tak z Twoimi wynikami?Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
marta1987 wrote:W ktorym dniu cyklu?
Tsh wysokie, ale powinnas jeszcze zrobic ft3 i ft4...wtedy lekarz dobierze dawkowanie tabletek i bedzie ok...Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyCześć! Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona Tak naprawdę to od 11 lat nie zabezpieczamy się, ale nic z tego nie wychodzi. 5 lat temu udało mi się zajść w ciążę, ale poroniłam w 5 tygodniu. Zarodek nie chciał się rozwijać. Po tej ciąży czekało na mnie kilka ciąż biochemicznych i przyznam szczerze, że daliśmy sobie spokój i czas, bo o mały włos nie rozpadło się nasze małżeństwo. Teraz podjęliśmy decyzję, że staramy się znów. W lipcu chcę poddać się HSG i ewentualnej inseminacji. Mam hasimoto i zmutowany gen MTHFR (chyba dobrze napisałam ..) . Jestem po udarach mózgu, więc przyjmuję sporo leków. Większości nie zaznaczyłam na wykresie bo nie miałam sił przepisywać wszystkiego z 28 dni. Potrzebuję kogoś, kto zrozumie moje rozterki i komu mogę się wygadać Myślę, że idealnie trafiłam
A sęk w tym, że....przez wiele miesięcy próbowaliśmy na luzie. Każdego miesiąca oczywiście szereg objawów i tym podobne, ale test minus. Pewnie to znacie. W tym miesiącu czuję się dziwnie, bo...NIC MNIE NIE BOLI poza podbrzuszem. Piersi jak bolały, tak teraz nic. Za to są większe...(ktoś kto ma miseczkę A lub B to wie o czym mówię )
Podbrzusze i jajnik nie dają mi żyć, tak jak krzyż. Zrobiłam dziś test i kreska jest. Wczoraj też była, ale nic nie rośnie. Tzn że jest tak samo słaba. Nie mam zbytnio jak isć na bete, bo jest pt i w mojej okolicy nie ma labów 24h więc chcę to jakoś przetrwać do terminu @. Pomożecie??
Uff..ale się napisałam..
-
Domcia23 wrote:W 22dc robilamDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny