Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też myślę, że trochę za wcześnie na sikańca. Nie przejmuj się, jedź na to wesele i baw się dobrze . Nie zaprzątaj sobie tym głowy bo sfiksujesz, pamiętaj, jak nie ten cykl to jest następny, następna szansa, ale życzę Ci aby to jednak było to
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziś 12dpo, na razie testy wychodzą negatywne, w poprzedniej ciąży (niestety zakończonej poronieniem) test z blada kreską wyszedł w 13 dpo także mam jeszcze nadzieje, mam również wysoko szyjkę macicy, gdzie w poprzedniej ciąży też tak miałam. Na dzisiejszym teście zamiast kreski wyszło jakieś pionowe wybrzuszenie w miejscu gdzie kreska powinna być więc sama nie wiem.
-
ciri22 jak to mówią lepiej się miło zaskoczyć niż się zawieść, przeglądnij sobie galerie wykresów z testami pozytywnymi, widziałam wiele wykresów gdzie dziewczynom test pozytywny wychodził dopiero w 16-17dpo, a wczesniej robiły i były negatywne
-
nick nieaktualnyCiri, tempka ładna a to dopiero 8 dpo. Możesz mieć za małe stężenie w moczu. Jedź na weselicho i baw się dobrze
Ja też dziś nasikałam na 10 miu i cień cienia. Lepszy wynik miałam na 25 szczerze powiedziawszy..I dalej nic z tego nie wynika a mam 11 dpo i zero pojęcia, czy modyfikować leki. Postanowiłam sobie, że koniec z tymi testami do wtorku bo w końcu zbankrutuje. Nie wiem, czy wytrzymam
Mkl, dołączam do grona wysoko szyjkowych U mnie też wysoko i dużo śluzu białego, lepkiego. Piersi nie bolą, ale jak na mój rozmiar to zauważyłam różnicę od razu i w dodatku ból podbrzusza od 3 dpo, naprzemiennie z jajnikami co doprowadza mnie do szału po prostu. -
Niunqa wrote:Ciri, tempka ładna a to dopiero 8 dpo. Możesz mieć za małe stężenie w moczu. Jedź na weselicho i baw się dobrze
Ja też dziś nasikałam na 10 miu i cień cienia. Lepszy wynik miałam na 25 szczerze powiedziawszy..I dalej nic z tego nie wynika a mam 11 dpo i zero pojęcia, czy modyfikować leki. Postanowiłam sobie, że koniec z tymi testami do wtorku bo w końcu zbankrutuje. Nie wiem, czy wytrzymam
Mkl, dołączam do grona wysoko szyjkowych U mnie też wysoko i dużo śluzu białego, lepkiego. Piersi nie bolą, ale jak na mój rozmiar to zauważyłam różnicę od razu i w dodatku ból podbrzusza od 3 dpo, naprzemiennie z jajnikami co doprowadza mnie do szału po prostu.
Czy masz ciasno??? Bo u mnie szyjka jest wysoko, jest też śluz biały, ale jest ciasno, mam wrażenie jakby wszystko było rozpulchnione, ale szyjka jest daleko, u mnie termin miesiączki jest dziś, wcześniej nawet jak się nie pojawiała to na nisko położonej szyjce miałam brązowy śluz, teraz jest biały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymkl wrote:Czy masz ciasno??? Bo u mnie szyjka jest wysoko, jest też śluz biały, ale jest ciasno, mam wrażenie jakby wszystko było rozpulchnione, ale szyjka jest daleko, u mnie termin miesiączki jest dziś, wcześniej nawet jak się nie pojawiała to na nisko położonej szyjce miałam brązowy śluz, teraz jest biały
Hmm dobre pytanie, bo nie wiem czy umiem to rozpoznać. Dawno się nie obserwowałam aż tak mocno. NIebawem idę pod prysznic, to może jeszcze zerknę hehe. -
ciri22 wrote:Znaczy ja jestem przygotowana ze sie nie udalo. Po prostu od poczatku czylam ze to nie ten cykl. A juz teoretycznie powinien wyjsc pozytywny
U mnie beta w 10 dpo wynosiła 21,35 a sikaniec dopiero dzisiaj się pokazał i to taki delikatnykofeinka lubi tę wiadomość
Mama Zosi