Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatyw.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 bo może za wcześnie

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze nic z tego nie bedzie. Ze organizm jak co misiac robi sobie ze mnie jaja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestes 10 dpo? To za wczesnie Misiu:) nic nie jest jeszcze przesadzone:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle Ze nic z tego nie bedzie wczoraj cyce mega bolaly dzis nic

• Iriss Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę, że trochę za wcześnie na sikańca. Nie przejmuj się, jedź na to wesele i baw się dobrze :). Nie zaprzątaj sobie tym głowy bo sfiksujesz, pamiętaj, jak nie ten cykl to jest następny, następna szansa, ale życzę Ci aby to jednak było to :)

kofeinka lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss ma w zupełności rację :)
    Teraz to Ty jedź się bawić moja droga :)

4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy ja jestem przygotowana ze sie nie udalo. Po prostu od poczatku czylam ze to nie ten cykl. A juz teoretycznie powinien wyjsc pozytywny

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to bylo zagniezdzenie

• mkl Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś 12dpo, na razie testy wychodzą negatywne, w poprzedniej ciąży (niestety zakończonej poronieniem) test z blada kreską wyszedł w 13 dpo także mam jeszcze nadzieje, mam również wysoko szyjkę macicy, gdzie w poprzedniej ciąży też tak miałam. Na dzisiejszym teście zamiast kreski wyszło jakieś pionowe wybrzuszenie w miejscu gdzie kreska powinna być więc sama nie wiem.

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 jak to mówią lepiej się miło zaskoczyć niż się zawieść, przeglądnij sobie galerie wykresów z testami pozytywnymi, widziałam wiele wykresów gdzie dziewczynom test pozytywny wychodził dopiero w 16-17dpo, a wczesniej robiły i były negatywne

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, tempka ładna a to dopiero 8 dpo. Możesz mieć za małe stężenie w moczu. Jedź na weselicho i baw się dobrze :)

Ja też dziś nasikałam na 10 miu i cień cienia. Lepszy wynik miałam na 25 szczerze powiedziawszy..I dalej nic z tego nie wynika a mam 11 dpo i zero pojęcia, czy modyfikować leki. Postanowiłam sobie, że koniec z tymi testami do wtorku bo w końcu zbankrutuje. Nie wiem, czy wytrzymam :P

Mkl, dołączam do grona wysoko szyjkowych :) U mnie też wysoko i dużo śluzu białego, lepkiego. Piersi nie bolą, ale jak na mój rozmiar to zauważyłam różnicę od razu :) i w dodatku ból podbrzusza od 3 dpo, naprzemiennie z jajnikami co doprowadza mnie do szału po prostu.

• mkl Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Ciri, tempka ładna a to dopiero 8 dpo. Możesz mieć za małe stężenie w moczu. Jedź na weselicho i baw się dobrze :)

Ja też dziś nasikałam na 10 miu i cień cienia. Lepszy wynik miałam na 25 szczerze powiedziawszy..I dalej nic z tego nie wynika a mam 11 dpo i zero pojęcia, czy modyfikować leki. Postanowiłam sobie, że koniec z tymi testami do wtorku bo w końcu zbankrutuje. Nie wiem, czy wytrzymam :P

Mkl, dołączam do grona wysoko szyjkowych :) U mnie też wysoko i dużo śluzu białego, lepkiego. Piersi nie bolą, ale jak na mój rozmiar to zauważyłam różnicę od razu :) i w dodatku ból podbrzusza od 3 dpo, naprzemiennie z jajnikami co doprowadza mnie do szału po prostu.

Czy masz ciasno??? Bo u mnie szyjka jest wysoko, jest też śluz biały, ale jest ciasno, mam wrażenie jakby wszystko było rozpulchnione, ale szyjka jest daleko, u mnie termin miesiączki jest dziś, wcześniej nawet jak się nie pojawiała to na nisko położonej szyjce miałam brązowy śluz, teraz jest biały

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9 dzien po a 6 bylo zagniezdzenie. Jesli to to bylo to test powinien pokazac. Ale ja i tak na negatyw jestwm nastawiona. Dzis tempki nie mierzylam

• mkl Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 ja w poprzedniej ciąży miałam zagnieżdżenie w 9dpo, test z bardzo słabą kreską wyszedł mi 13dpo, nie robiłam wcześniej testu ale myślę, że wychodziłby mi negatywy bo 13dpo kreska była bardzo blada

f2w3rjjge8qi32en.png

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Kochanie pewnie jeszcze za wcześnie. :) Udanego wesela! ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domcia ja przy prolaktynie 30 zaszłam w ciążę. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Czy masz ciasno??? Bo u mnie szyjka jest wysoko, jest też śluz biały, ale jest ciasno, mam wrażenie jakby wszystko było rozpulchnione, ale szyjka jest daleko, u mnie termin miesiączki jest dziś, wcześniej nawet jak się nie pojawiała to na nisko położonej szyjce miałam brązowy śluz, teraz jest biały

Hmm dobre pytanie, bo nie wiem czy umiem to rozpoznać. Dawno się nie obserwowałam aż tak mocno. NIebawem idę pod prysznic, to może jeszcze zerknę hehe.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesyłam wiruski! ;)

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Znaczy ja jestem przygotowana ze sie nie udalo. Po prostu od poczatku czylam ze to nie ten cykl. A juz teoretycznie powinien wyjsc pozytywny

U mnie beta w 10 dpo wynosiła 21,35 a sikaniec dopiero dzisiaj się pokazał i to taki delikatny

Mama Zosi :)
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ