Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co zawsze mialam cykle 38 dniowe. Pierwsza faza 22 dni, w 22 dniu przypadala owulacja i pozniej druga faza 16 dni. W tym miesiacu biora castagnus pierwszy cykl. Moj gin powiedzial ze ma mi to skrocic cykl. No i fakt owulacja byla szybciej i powolujac sie na druga faza 16 dni(bo gin mowil ze skroci sie piefwsza faza) to @ powinnam dostac dzis.
Troche namotalam mam nadzieje ze zrozumeisz hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella, ale się uśmiałam
Tak sobie patrzę u ciebie i faktycznie po 28 dc masz wyższe tempki, ale z drugiej strony... test owulacyjny był pozytywny dużo wcześniej. Kto wie...Trzymam kciuki.
Ależ mnie korci żeby nasikać na 10...grrr
Anka, super wykres! Zazdroszczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 21:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Morella, ale się uśmiałam
Tak sobie patrzę u ciebie i faktycznie po 28 dc masz wyższe tempki, ale z drugiej strony... test owulacyjny był pozytywny dużo wcześniej. Kto wie...Trzymam kciuki.
Ależ mnie korci żeby nasikać na 10...grrr
Anka, super wykres! Zazdroszczę.
Z tym testem to troche sciema. Zaznaczylam pozytyw ale krechy nie byly bardzo mocne. Byly po prostu wyrazniejsze niz zazwyczaj. A wpisalam jako pozytywy bo chcialam by owu przesunelo mi owu z tego smiesznego 8 dc. No i tak juz to zostalo. Właściwie to usune te testy bo one jednak nie sa wiarygodne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny