Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
kofeinka wrote:
Robiłam też te z allegro, bo dostałam do owulacyjnych. Na pierwszym wyszły jakieś jaja, bo II kreski pokazały się ale po godzinie. Następnego dnia robiłam pepino 10mlU i ledwie widoczny cień cienia (pod światło i odpowiednim kątem), więc uznałam za negatyw, ale wieczorem siknęłam znowu na ten z allegro i był cień. W kolejnym dniu (spodziewanej @) zrobiłam bobo test 25mlU i wyszła najładniejsza i najlepiej widoczna II kreska. Wczoraj miałam pod ręką tylko ten z allegro i kreska była bladziutka, ale była. Te plamienia i temp. mnie zabiły...
Czekam do jutra na rozwój wydarzeń, chyba, że zwariuje do tego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 09:46
-
kofeinka wrote:
Testujcie dziewczyny i niech u Was się zazieleni!
-
alicjaaaa wrote:Robiłam też te z allegro, bo dostałam do owulacyjnych. Na pierwszym wyszły jakieś jaja, bo II kreski pokazały się ale po godzinie. Następnego dnia robiłam pepino 10mlU i ledwie widoczny cień cienia (pod światło i odpowiednim kątem), więc uznałam za negatyw, ale wieczorem siknęłam znowu na ten z allegro i był cień. W kolejnym dniu (spodziewanej @) zrobiłam bobo test 25mlU i wyszła najładniejsza i najlepiej widoczna II kreska. Wczoraj miałam pod ręką tylko ten z allegro i kreska była bladziutka, ale była. Te plamienia i temp. mnie zabiły...
Czekam do jutra na rozwój wydarzeń, chyba, że zwariuje do tego czasu
Nie wariuj nie powinnaś stresować organizmu, odpocznij dziś, zrelaksuj się.
@ NIE przyjdzie. Zaznaczysz zielonego kropka!!
Przecież już widziałaś II krechy na teście, teraz to tylko formalność... idź na bete jutro jeśli to ma Cię uspokoić i pomóc uwierzyć
iksińska, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Iriss wrote:Hehe, Kofeinko oby . Widziałam ostatnio fajny filmik, o poczęciu, narodzinach itp i pokazana była animacja, jak plemniczki będąc już w środku zostają uśpione i podczas owulacji budzą się, bo komórka jajowa wysyła jakieś biochemiczne fluidy czy coś ;P, więc mam nadzieje, że jak pospały to miały więcej energii hehe
z testem to zobaczę czy wytrzymam ;P, może szarpnę się z jednym testem 26go maja, na dzień mamy? .
Na bank sobie grzecznie czekały na uwolnienie komórki
A teraz pomyśl, że fasol wędruje sobie jajowodem w stronę macicy, żeby się tam zadomowić na 9 miesięcy
Grunt to pozytywne myślenie
Ja szczerze powiedziawszy też nie wiem czy wytrzymam z testowaniem do 27-go
niecierpliwe ze mnie babsko
-
nick nieaktualnyAlicja jeśli nie dostałaś okresu to z Twoją ciążą prawdopodobnie wszystko jest ok:)
Faktycznie jeśli byłby okres to mogłaby być to ciąża biochemiczna bo testy jednak wykazują stężenie HCG, ale jeśli nie dostaniesz okresu to polecam się cieszyć hmmm na Twoim etapie to chyba blastulą
Poważnie mówiękofeinka, iksińska, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja, ja ci powiem o testach z allegro. Kupiłam pakiet owulacyjny i zaczęłam robić w odpowiednich dniach cyklu. Wychodziły totalne bladziochy, zero owulacji a owulacja była ! Zrobiłam test owu apteczny i pozytyw jak się patrzy. Test bobo się nie myli, a zwłaszcza już nie ten żółty. Spadek tempki może być związany z tym, że zarodek się wciska w wyściółkę macicy. Głowa do góry, choć wiem jakie do demotywujące. Zawsze możesz podjechać na IP i tam zrobią ci betę albo skoczyć po test apteczny. Może to cię uspokoi.
U mnie cisza. Ból jak na @ od samego rana. Nasikałam na pink test i niby jest, ale totalny bladzioch. Pojawił się w przepisowym czasie i widzę, że ciemnieje ale jak to mówią: "SZAŁU NI MA".
Wyglada to tak. Nie wiem czy coś zobaczycie bo mam kiepski aparat:
http://i62.tinypic.com/aa1si.jpg -
Iriss wrote:Wiesz, ja dziś sama w domu ;P, męża nie ma, nie wiem co porobić więc myślenie się włączyło, zwłaszcza jak mi ten wykres przestawiło . Ale zaraz sobie coś wymyśle do roboty tylko problem taki, że mam mega lenia
He he he paznokcie sobie jakoś fikuśnie pomaluj
maseczkę na twarz zrób, stopy wymocz, no nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Alicja, ja ci powiem o testach z allegro. Kupiłam pakiet owulacyjny i zaczęłam robić w odpowiednich dniach cyklu. Wychodziły totalne bladziochy, zero owulacji a owulacja była ! Zrobiłam test owu apteczny i pozytyw jak się patrzy. Test bobo się nie myli, a zwłaszcza już nie ten żółty. Spadek tempki może być związany z tym, że zarodek się wciska w wyściółkę macicy. Głowa do góry, choć wiem jakie do demotywujące. Zawsze możesz podjechać na IP i tam zrobią ci betę albo skoczyć po test apteczny. Może to cię uspokoi.
U mnie cisza. Ból jak na @ od samego rana. Nasikałam na pink test i niby jest, ale totalny bladzioch. Pojawił się w przepisowym czasie i widzę, że ciemnieje ale jak to mówią: "SZAŁU NI MA".
Wyglada to tak. Nie wiem czy coś zobaczycie bo mam kiepski aparat:
http://i62.tinypic.com/aa1si.jpg
Jest bladzioch! Mnie podobne właśnie na allegrowych wychodziły :*
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczyny
Chyba w weekend jest za dużo czasu do myslenia, bo Wam wszystkie siadają nastroje
Mi siadł wczoraj, bo liczyłąm na skok, którego nie było. Za to dzisiaj jest o te 0,05 wyższy, ale poszłam dość późno spać, więc zastanawiam się, czy to nie miało wpływu. Do tego, jutro muszę wstać już godzinę przed mierzeniem temperatury, wiec też może być obraz zmieniony, No, ale w sumie licze na to,ze albo skok bedzie konkretny i nie bedzie watpliwosci, albo po prostu bedzie znowu nizsza i jednak owu nie bylo. Choc dzisiejsza temperatura napawa nadzieja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie niestety znow pojawila sie ta iduotyczna nadzieja, ze moze jednak tam cos mam. Przeczy temu wszystko poza bolem cyckow i brakiem okresu no i ilość kremowej wydzieliny. To nie jest przeciez mozliwe bo nawet jesli zakladam, ze owu bylo w 28 dc, to beta robiona 8dpo powinna pokazac cokolwiek.