Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo nie miało racji bytu... te sikanie u mnie.
Najpierw pojemnik na mocz wpadł mi do toalety. Zanim go umyłam i osuszyłam, to mi się odechciało siku. A kiedy mi się zachciało, to nie mogłam otworzyć testu. Po walce rodem z MMA nasikałam na test i może gdybym miała ze 2 lupy albo rtg w oczach to bym ją zobaczyła. Także PORAŻKA. Na co mi to było.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się załamałam ;(
Wczoraj, nakręcona pozytywnie po (raczej) pozytywnym teście 13dpo, zrobiłam kolejny - z allegro, bo innego nie miałam - i pojawiła się II krecha, ale bladzioch straszny. Wieczorem dostałam brązowych plamień! ;( Dzisiaj też plamię, szyjka nadal wysoko, ale zrobiła się twarda ;( Piersi przestały boleć, więc @ idzie! ;(
Siedzę i ryczę..............
-
alicjaaaa pamiętaj, że w ciąży mogą wystąpić plamienia i tzw. "fałszywa miesiączka" w terminie spodziewanej @, więc jeszcze się nie stresuj i nie załamuj skoro są II to coś musi znaczyć, uspokój się i obserwuj co się dzieje, a najlepiej jakbyś zrobiła betę, głowa do góry kochana
-
Iriss wrote:alicjaaaa pamiętaj, że w ciąży mogą wystąpić plamienia i tzw. "fałszywa miesiączka" w terminie spodziewanej @, więc jeszcze się nie stresuj i nie załamuj skoro są II to coś musi znaczyć, uspokój się i obserwuj co się dzieje, a najlepiej jakbyś zrobiła betę, głowa do góry kochana
Wiem, ale temperatura spada Już i tak jest niska, a dzisiaj znowu o kolejną kreskę w dół
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Ja się załamałam ;(
Wczoraj, nakręcona pozytywnie po (raczej) pozytywnym teście 13dpo, zrobiłam kolejny - z allegro, bo innego nie miałam - i pojawiła się II krecha, ale bladzioch straszny. Wieczorem dostałam brązowych plamień! ;( Dzisiaj też plamię, szyjka nadal wysoko, ale zrobiła się twarda ;( Piersi przestały boleć, więc @ idzie! ;(
Ja robiłam test chyba 10dpo rano, mocz nie był całonocny i kreska była jaśniutka, zresztą wklejałam zdjęcia....wieczorem tego samego dnia (mocz był już bardziej zagęszczony niż ten poranny)i zupełna pustka na teście, kolejny dzień i rano znów sikam na test a tam taki cień, że w sumie nie było o czym mówić...dopiero beta dała ni nadzieje -
Arizona_R wrote:Alicja mam Cię zagonić na betę?
Ja robiłam test chyba 10dpo rano, mocz nie był całonocny i kreska była jaśniutka, zresztą wklejałam zdjęcia....wieczorem tego samego dnia (mocz był już bardziej zagęszczony niż ten poranny)i zupełna pustka na teście, kolejny dzień i rano znów sikam na test a tam taki cień, że w sumie nie było o czym mówić...dopiero beta dała ni nadzieje
Jeśli @ nie przyjdzie do jutra, to pójdę na betę. Ale w ciąży temperatura jest podwyższona, a u mnie nie. Chociaż II krechy wyszły przy temp. 36,3..... Dzisiaj spadek, więc chyba nie ma o czym mówić..... Testy robiłam różne, więc chyba nie ma mowy o tylu wadliwych? Może to samoistne poronienie?
-
alicjaaaa wrote:Ja się załamałam ;(
Alicjaaaa daj sobie trochę czasu będzie pozytyw - ZOBACZYSZ
a co do testów z allegro, to ja im nie ufam, wolę zainwestować trochę więcej złotówek i nie przechodzić przez taki właśnie stres.
-
Iriss wrote:Kofeinko, przestawiło mi ovu i jestem teraz 1 dzień za Tobą . Ehh niby się nie przejmuje ale brakuje mi tego jednego serduszka w dzień ovu albo dzień po, no ale dobra, niech się dzieje wola nieba
Ja też stawiam w ostateczności na betę (ze względu na odstawianie luteiny), ale sikaczy sobie nie odpuszczam ;P, ale ufam tylko testowi z krwi.
Ale będziemy testować razem 27-go? ;)cio?
Nic się nie martw, że serduszkowania nie było w dzień owu. Chłopaki dadzą sobie radę czekali tuż za rogiem na dorwanie komóreczki jajowej he he