Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe skad ja to znam. Tez twierdze ze sie nie udalo a Maz nawet brzuszek glaska heh

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka wykres super!!! Testuj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie miało racji bytu... te sikanie u mnie.
    Najpierw pojemnik na mocz wpadł mi do toalety. Zanim go umyłam i osuszyłam, to mi się odechciało siku. A kiedy mi się zachciało, to nie mogłam otworzyć testu. Po walce rodem z MMA nasikałam na test i może gdybym miała ze 2 lupy albo rtg w oczach to bym ją zobaczyła. Także PORAŻKA. Na co mi to było....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze teraz robilas?ktory dpo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo.
    Tak teraz ;)

Jestem głupia jak but, ale jak się ma zapas testów to człowiek się nie kontroluje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 22:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestes glupia. Ja tez jak mam testy to sikam czesto. Zrob rano i zobaczysz co bedzie:) 11 dpo to jeszcze dosc wczesnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobię.
    Uciekam, bo oczy mi się kleją a i brzuch boli.
    Dobrej nocy! :)

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Anka wykres super!!! Testuj :)
    Ale dzis spadlo znowu 37.1. Masakra gory doliny hehe nie wiadomo o co chodzi;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! Jak tam testowania? U mnie jedna krecha, jak zwykle, a @ brak.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry:) ja nie testowalam. Bo w pracy jestem:) ale dzis mnie zalewa ciagle taki wodnist sluz. Latam w pracy co chwile do toalety z mysla ze to @. A tu nic.

• mkl Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13dpo, test negatywny....moja szyjka macicy jest z dnia na dzień coraz wyżej plus biały śluz, dzisiaj ledwo ją wyczuwam, nic z tego nie rozumiem...;( może te testy z allegro są jakieś przeterminowane..

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob bete jutro i bedziesz wiedziala na 100%

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się załamałam ;(
    Wczoraj, nakręcona pozytywnie po (raczej) pozytywnym teście 13dpo, zrobiłam kolejny - z allegro, bo innego nie miałam - i pojawiła się II krecha, ale bladzioch straszny. Wieczorem dostałam brązowych plamień! ;( Dzisiaj też plamię, szyjka nadal wysoko, ale zrobiła się twarda ;( Piersi przestały boleć, więc @ idzie! ;(
    Siedzę i ryczę..............

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa pamiętaj, że w ciąży mogą wystąpić plamienia i tzw. "fałszywa miesiączka" w terminie spodziewanej @, więc jeszcze się nie stresuj i nie załamuj <3 skoro są II to coś musi znaczyć, uspokój się i obserwuj co się dzieje, a najlepiej jakbyś zrobiła betę, głowa do góry kochana :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    alicjaaaa pamiętaj, że w ciąży mogą wystąpić plamienia i tzw. "fałszywa miesiączka" w terminie spodziewanej @, więc jeszcze się nie stresuj i nie załamuj <3 skoro są II to coś musi znaczyć, uspokój się i obserwuj co się dzieje, a najlepiej jakbyś zrobiła betę, głowa do góry kochana :)

Wiem, ale temperatura spada :( Już i tak jest niska, a dzisiaj znowu o kolejną kreskę w dół :(

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ja się załamałam ;(
    Wczoraj, nakręcona pozytywnie po (raczej) pozytywnym teście 13dpo, zrobiłam kolejny - z allegro, bo innego nie miałam - i pojawiła się II krecha, ale bladzioch straszny. Wieczorem dostałam brązowych plamień! ;( Dzisiaj też plamię, szyjka nadal wysoko, ale zrobiła się twarda ;( Piersi przestały boleć, więc @ idzie! ;(
    Alicja mam Cię zagonić na betę?
    Ja robiłam test chyba 10dpo rano, mocz nie był całonocny i kreska była jaśniutka, zresztą wklejałam zdjęcia....wieczorem tego samego dnia (mocz był już bardziej zagęszczony niż ten poranny)i zupełna pustka na teście, kolejny dzień i rano znów sikam na test a tam taki cień, że w sumie nie było o czym mówić...dopiero beta dała ni nadzieje

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Alicja mam Cię zagonić na betę?
    Ja robiłam test chyba 10dpo rano, mocz nie był całonocny i kreska była jaśniutka, zresztą wklejałam zdjęcia....wieczorem tego samego dnia (mocz był już bardziej zagęszczony niż ten poranny)i zupełna pustka na teście, kolejny dzień i rano znów sikam na test a tam taki cień, że w sumie nie było o czym mówić...dopiero beta dała ni nadzieje

Jeśli @ nie przyjdzie do jutra, to pójdę na betę. Ale w ciąży temperatura jest podwyższona, a u mnie nie. Chociaż II krechy wyszły przy temp. 36,3..... Dzisiaj spadek, więc chyba nie ma o czym mówić..... Testy robiłam różne, więc chyba nie ma mowy o tylu wadliwych? Może to samoistne poronienie? :(

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ja się załamałam ;(

Alicjaaaa daj sobie trochę czasu ;) będzie pozytyw - ZOBACZYSZ <3
    a co do testów z allegro, to ja im nie ufam, wolę zainwestować trochę więcej złotówek i nie przechodzić przez taki właśnie stres.

4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa ja bym się nie przejmowała zbytnio temperaturami, że nie sięgają do 37, bo Twoje temp. do owulacji nie są wcale takie wysokie...
    Pooglądaj sobie wykresy w galerii - nie trzeba mieć wysokich temp. żeby być zafasolkowaną ;)

wac4wpq.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Kofeinko, przestawiło mi ovu i jestem teraz 1 dzień za Tobą :P. Ehh niby się nie przejmuje ale brakuje mi tego jednego serduszka w dzień ovu albo dzień po, no ale dobra, niech się dzieje wola nieba :)
    Ja też stawiam w ostateczności na betę (ze względu na odstawianie luteiny), ale sikaczy sobie nie odpuszczam ;P, ale ufam tylko testowi z krwi.

Ale będziemy testować razem 27-go? ;)cio?
    Nic się nie martw, że serduszkowania nie było w dzień owu. Chłopaki dadzą sobie radę ;) czekali tuż za rogiem na dorwanie komóreczki jajowej ;) he he

wac4wpq.png

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ