Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri morella a tak trzyamla kciuki... pwoodzenia w nowym cyklu :****
gumisia gartuluje bety pieknej!!
Marta nie fajnie Cie lekarz potraktowal, glowa do gory ja etz poszlam do lekarza rywatnmije wg Om to byl 5-6 tc a na usg nie bylo widac NIC, tyle, ze moj gion wyslal mnie na bete kolejnego dnia i uspokoil, ze moze byc wczesniejsza i ma prawo byc jeszcze nic nie widac...
a ja mam wizyte w czwartek:P ciekawa jestem czy fasolek dogonil swoj tc czy dalej jest mlodszy -
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Fiona88 nie martw się na zapas będzie dobrze.
Staram sie, ale to silniejsze ode mnie Choc wiem, ze teraz nerwy sa mi najmniej potrzebne. Oprocz nerwow mam jakies takie wewnetrzne poczucie, ze ten miesiac bedzie moj, ze po 5 latach moje czekanie i walka sie zakoncza...
Ciri czasem takie plamienie na poczatku ciazy sie zdarza, wiec nic nie jest przesadzone[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kofeinko, jak zafasolkowałam to też miałam ciągle krew w nosku, co prawda nie leciała sama z siebie, ale ciągle tam było (dziś rano też tak miałam). No zobaczymy, testujemy blisko siebie . Moje kłucie w tym jednym punkcie ciągle się utrzymuje.
Tylko spokój może nas uratować . Ja się w tym cyklu czuję inaczej niż przez 2 ostatnie cykle, ale czas pokaże , na razie nie fisiujękofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo jedyna rzecz ktora mnie dziwi ze jest plamienie a skurzy nie ma. Tylko dzis mnie zaklulo w okolicy jajnika z ktorej byla owulacja i cycki czuje..
Ale dam siebie czas do piatku ;]
No to tym bardziej dziwna sprawa... Ja jednak ciagle trzymam kciuki, zeby to byl dzidzius, a nie @[/url] -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny mam do was pytanie
wiadomo ze rentgen w ciazy nie jest wskazany, ale jak to sie ma do owulacji?
czy nie zaburza jej?
bo ja dzis mialam rentgen a jestem w 10dc