Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie nic. Cisza przed burzą Mi to w gruncie rzeczy na rękę, bo mój mąż wyjeżdża w podróż służbową i gdybym dostała w terminie, to akurat w ten wyjazd przypada termin owulacji a tak..jeśli to nie fasolka, to mi się terminy przesuną
A czerwcowego testowania jeszcze nie ma, trzeba stworzyć
-
Niunqa wrote:U mnie nic. Cisza przed burzą Mi to w gruncie rzeczy na rękę, bo mój mąż wyjeżdża w podróż służbową i gdybym dostała w terminie, to akurat w ten wyjazd przypada termin owulacji a tak..jeśli to nie fasolka, to mi się terminy przesuną
A czerwcowego testowania jeszcze nie ma, trzeba stworzyć -
Niunqa wrote:U mnie nic. Cisza przed burzą Mi to w gruncie rzeczy na rękę, bo mój mąż wyjeżdża w podróż służbową i gdybym dostała w terminie, to akurat w ten wyjazd przypada termin owulacji a tak..jeśli to nie fasolka, to mi się terminy przesuną
A czerwcowego testowania jeszcze nie ma, trzeba stworzyć
Czerwcowy watek juz jest - wlasnie dzis sama do niego dolaczylam[/url] -
nick nieaktualny
-
Cześć miałam postanowienie, że w tym miesiącu tylko zapisuje temp i szyjkę i nigdzie więcej nie zaglądam, żeby się nie nakręcać niepotrzebnie.
Ale oczywiście kilka dni temu zajrzałam co u Was słychać i oczywiście moje postanowienie diabli wzięli.
Gratuluję wszystkim dziewczynom którym w tym miesiącu się udało.
A pozostałym, którym ich organizm pozostawił jakąś nadzieję życzę powodzenia.
Ja sama nie wiem, co mam myśleć o moim ostatnio zwariowanym jak na mnie cyklu, ale w ciągu najbliższych 2 dni myślę, że wszystko się wyjaśni:) -
nick nieaktualny
-
U mnie dziś się rozkrecają cycuchy, normalnie rwą mnie całe, a najbardziej ciągnie od sutków w środku, dokucza tak że traktuje to dziś jako "objaw".
Po obiadku, mam dalej lenia ;P, zaraz sobie kawkę zbożową machnę na smaka, rozłożę ołtarzyk z kosmetyków i może łapki ogarnę, dla oderwania myśli wykorzystam ten wolny dzień.
anka2712 przykro mi, że @ jednak zawitała, ale dobrze że się nie łamiesz i patrzysz z nadzieją na nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny