Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Dobra ja rozumiem nakrexanie i bol cyckow ale plamienia w 6dpo sobie nie wtmyalilam i o to chodzi.
-
Małami89 wrote:Hej dziewczyny!!
Mogę dołączyć? Ja też czekam na @, mam dostać za 7 dni, ale jak co miesiąc mam cichą nadzieję, że może tym razem się udało
Witamy, witamy
Nadzieję trzeba mieć Myśl pozytywnie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 16:27
Małami89 lubi tę wiadomość
-
u mnie miesiączka jeszcze się nie pojawiła, mam tylko brązowe plamienia, które nawet nie wychodzą "na wierzch", są tylko jak badam szyjkę macicy, włożyłam tampon i też cały brązowy....ech ewidentnie mam coś z progesteronem:(
-
nick nieaktualnyCzesc nowym kolezankom! Ciri, poki Cie ne zaleje po kokarde, uwazam Cie za ciężarówkę i wybaczam brak wiary w powodzenie majowej misji;) ja wierze za Ciebie i reszta Majowek tez;)
Laski, mowta co chceta, ale ja sie stad nie ruszam. Bede bzykac w maju? Bede. Wiec majowka jestem. Nie wywalajcie mnie;)
Odpakowalam juz nowiusienki termometr( obrzydliwie rozowyyyyy), testy owu mam, zel dla zywotnosci żołnierzy tez. Nic tylko brykac z chlopem. Moj juz stroi instrumenty i za kilka dni zaczniemy " trase koncertowa"
Anka, zaczynamy razem cykl;)Arizona_R, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mam schodki , właśnie usmażyłam racuchy bananowo-jabłkowe, ach tak mnie naszło najpierw na placki bananowe ale jak wzięłam się za robotę to wpadłam na pomysł, aby dodać jabłko . Tak mnie naszła ochota, że nie mogłam się oprzeć! A co, raz kiedyś można zgrzeszyć . Wpierniczę wszystkie 6 z dżemikiem własnej roboty śliwkowym mmmm Taki słodki podwieczorek
Morella ja mam ten żel Conceive plus i go uwielbiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Ciri będziesz nas trzymać w napięciu
na razie slimaczy sie ze mnie brazowy sluz. nie czerwony a brazowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 17:51
-
nick nieaktualny