Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    oj bez przesady bez przesady :P a jak facet wklada to jest dobrze? :P
    no wiesz z paluch nic nie będzie:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A mnie za co? : D
    Bo pocieszna jesteś:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ej, nie bylas w ciąży wiecej razy ode mnie;) Twoj wykres jest duzo bardziej oczywusty i przejrzysty niz moj:)
    Eeeeeee nooo to dlatego czekam do piatku :P Bo to z dnia na dzien moze sie wszystko zmienic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam sobie Ciebie Morella i dziwię się, że się dziwisz:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chwytam...wyjasnij mi, dlaczego? Wybacz, jestem po trzech przeciwbolowych, brzusio boli i mozna mnie kroić

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    urocza jesteś...i do tego ten piesiu w avatarze...no jak nie lubić:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hio hio hio:*

• miśka905 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) jak temperatura od wczoraj wrosła do 37 i tak utrzymuje się do teraz, a przypomnę że dziś to już 40 dc i @ nie widać, bóle mam takie jakbym miała zaraz dostać @. Za bardzo nie czaje o co chodzi z tymi temperaturami :/ jakby mogła mi któraś podpowiedzieć..jeśli będę miała jutro spadek temp. tzn że nici z ciąży ? (testy ciążowe w dalszym ciągu negatywne)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecalam, ze nie powiem zlego slowa na @, jesli przyjdzie. Cofam to. Boli franca jak sto diabłów, meczy mbie i czuje sie jak rozklapciana truskawka:/

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska, co z beta? Mi wczoraj temp. spadla, dzis w ogole zjechala i @ sie pojawila.

• miśka905 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wyniki z bety jutro będą ok. 14 :) od razu dam znać, ale coś czuję że to już trochę późno żeby testy wychodziły negatywne a ciąża jednak była, mam jakiś dziwny cykl. Morellka to u Ciebie nowe szanse w takim razie :) fajnie bo przynajmniej wiesz na czym stoisz i możesz już działać dalej, taka niepewność chyba najgorsza :( jak ma przyjść ta @ to niech przychodzi.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, Morella, Mkl -- przyjemniej będzie się starać w czerwcu w "starym" gronie :)
    Do mnie żel conceive już leci. Musi zdziałać cuda, bo akurat w najpłodniejsze dni i potencjalną owulkę mam wyjazd służbowy solo :/ :/
    Ciri, trzymam kciuki nadal, jeszcze wszystko jest możliwe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:02

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo sie ciesze z nowego cyklu. Owu pewnie przesunela sie z powodu wyjazdu i przeprowadzki do Polski, stres itp. U Ciebie moze byc pozytywne zakonczenie wiec do wyniku bety uwazam Cie za ciazowke:)

miśka905 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Anka, Morella, Mkl -- przyjemniej będzie się starać w czerwcu w "starym" gronie :)
    Do mnie żel conceive już leci. Musi zdziałać cuda, bo akurat w najpłodniejsze dni i potencjalną owulkę mam wyjazd służbowy solo :/ :/
    Ciri, trzymam kciuki nadal, jeszcze wszystko jest możliwe!

A malza nie mozesz zaprosic na solówkę w hotelu??wiesz...romantico, luz, cienkie hotelowe aciany, zazdrosni sasiedzi...

Arizona_R lubi tę wiadomość

• miśka905 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Bardzo sie ciesze z nowego cyklu. Owu pewnie przesunela sie z powodu wyjazdu i przeprowadzki do Polski, stres itp. U Ciebie moze byc pozytywne zakonczenie wiec do wyniku bety uwazam Cie za ciazowke:)

Dzięki Kochana za dobre słowo :)

Życzę Ci żeby ten Twój nowy cykl był dla Ciebie baaaardzo owocny :)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A malza nie mozesz zaprosic na solówkę w hotelu??wiesz...romantico, luz, cienkie hotelowe aciany, zazdrosni sasiedzi...

Byłoby wspaniale, ale on w tym czasie jest na innym wyjeździe :/ Taką pracę mamy i zazwyczaj jeździmy razem, a teraz jak na złość! Chyba, że tak podziałam podświadomością, że przesunę owulkę :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinny byc zamrazarki żołnierzy. W takiej sytuacji, wzieloby sie aplikator z zatentegowanymi wojownikami, klik w szyjke i cykl nie bylby zmarnowany. Tylko ze tak bez radosci, przyjemności itp...

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• zolla Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a jak Cie te piersi bolą? Bo ja czasem czuję raz mrowienie, raz jakby kłucie/małe skurcze czy coś. Miała któraś tak kiedyś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolla, no ja niestety:( z tym ze ja niestety nie jestem dobrym przykladem:/

• Iriss Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolla ja w poprzednich 2 cyklach miałam taki ból piersi po bokach i od góry, oraz kłucie. Teraz mam Ciągnięcie i ból promieniujący od sutków i czasami kłucie po bokach i ból całych piersi, ale on przychodzi i mija, zaczęło się w sumie dziś, więc zobaczymy jak będzie dalej :)
    Każda z nas jest inna :) i każdy cykl zaskakuje czymś nowym.

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ