Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki jak temperatura od wczoraj wrosła do 37 i tak utrzymuje się do teraz, a przypomnę że dziś to już 40 dc i @ nie widać, bóle mam takie jakbym miała zaraz dostać @. Za bardzo nie czaje o co chodzi z tymi temperaturami jakby mogła mi któraś podpowiedzieć..jeśli będę miała jutro spadek temp. tzn że nici z ciąży ? (testy ciążowe w dalszym ciągu negatywne)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekam na wyniki z bety jutro będą ok. 14 od razu dam znać, ale coś czuję że to już trochę późno żeby testy wychodziły negatywne a ciąża jednak była, mam jakiś dziwny cykl. Morellka to u Ciebie nowe szanse w takim razie fajnie bo przynajmniej wiesz na czym stoisz i możesz już działać dalej, taka niepewność chyba najgorsza jak ma przyjść ta @ to niech przychodzi.
-
Anka, Morella, Mkl -- przyjemniej będzie się starać w czerwcu w "starym" gronie
Do mnie żel conceive już leci. Musi zdziałać cuda, bo akurat w najpłodniejsze dni i potencjalną owulkę mam wyjazd służbowy solo
Ciri, trzymam kciuki nadal, jeszcze wszystko jest możliwe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Anka, Morella, Mkl -- przyjemniej będzie się starać w czerwcu w "starym" gronie
Do mnie żel conceive już leci. Musi zdziałać cuda, bo akurat w najpłodniejsze dni i potencjalną owulkę mam wyjazd służbowy solo
Ciri, trzymam kciuki nadal, jeszcze wszystko jest możliwe!
A malza nie mozesz zaprosic na solówkę w hotelu??wiesz...romantico, luz, cienkie hotelowe aciany, zazdrosni sasiedzi...Arizona_R lubi tę wiadomość
-
Morella wrote:Bardzo sie ciesze z nowego cyklu. Owu pewnie przesunela sie z powodu wyjazdu i przeprowadzki do Polski, stres itp. U Ciebie moze byc pozytywne zakonczenie wiec do wyniku bety uwazam Cie za ciazowke:)
Dzięki Kochana za dobre słowo
Życzę Ci żeby ten Twój nowy cykl był dla Ciebie baaaardzo owocny -
Morella wrote:A malza nie mozesz zaprosic na solówkę w hotelu??wiesz...romantico, luz, cienkie hotelowe aciany, zazdrosni sasiedzi...
Byłoby wspaniale, ale on w tym czasie jest na innym wyjeździe Taką pracę mamy i zazwyczaj jeździmy razem, a teraz jak na złość! Chyba, że tak podziałam podświadomością, że przesunę owulkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zolla ja w poprzednich 2 cyklach miałam taki ból piersi po bokach i od góry, oraz kłucie. Teraz mam Ciągnięcie i ból promieniujący od sutków i czasami kłucie po bokach i ból całych piersi, ale on przychodzi i mija, zaczęło się w sumie dziś, więc zobaczymy jak będzie dalej
Każda z nas jest inna i każdy cykl zaskakuje czymś nowym.