Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri ciąża nie ciąża zrób progesteron, bo może się okazać te "ktoś" go cholernie teraz potrzebuje...dziwne te Twoje plamienia. Jak dostaniesz okresu to będziesz wiedział co i jak ale jakbyś była w ciąży i tak sobie poplamisz to progesteron może być Ci cholernie potrzebny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Ciri ciąża nie ciąża zrób progesteron, bo może się okazać te "ktoś" go cholernie teraz potrzebuje...dziwne te Twoje plamienia. Jak dostaniesz okresu to będziesz wiedział co i jak ale jakbyś była w ciąży i tak sobie poplamisz to progesteron może być Ci cholernie potrzebny
-
Kofeinko chyba spotkamy się po fioletowej stronie u mnie też dziś krew z noska i wyskoczyły mi bolaki a robią mi sie zawsze przy choróbsku:-/. Możecie się śmiać ale od rana po prostu chodzi za mną uczucie, że to fasolek, wręcz ppwiedziałabym że to wiem! Jak się mylę to trudno . Cyce bolą cpraz bardziej aż sfiksować idzie, nie mogę się doczekać końca pracy i zrzucenia stanika!
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Kofeinko chyba spotkamy się po fioletowej stronie u mnie też dziś krew z noska i wyskoczyły mi bolaki a robią mi sie zawsze przy choróbsku:-/. Możecie się śmiać ale od rana po prostu chodzi za mną uczucie, że to fasolek, wręcz ppwiedziałabym że to wiem! Jak się mylę to trudno . Cyce bolą cpraz bardziej aż sfiksować idzie, nie mogę się doczekać końca pracy i zrzucenia stanika!
A mnie właśnie lepiej jest w staniku, takie okiełznane mniej bolą, a bolą tylko przy dotyku...
Kochana mam nadzieję, że razem uda Nam się przeskoczyć na fioletową stronę
Ja dziś też dużo myślę o fasolce
Tak bardzo jej pragnę!
Strasznie dużo piję dziś, a to kawa, a to herbata...
I tak sobie myślę, że może dobrze by było gdybym zamiast rozpuszczalnej kawy przerzuciła się na INKĘ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:dziewczyny ja tam czekam na Was!
pozwalam sobie na 1 kawę dziennie (rozpuszczalna z mlekiem)
ja takie kawki wypijam 3-4 dziennie
to chyba troszkę za dużo, cio..??
Choć znam takie dziewczyny co kawę fusiastą piją i palą, a dzieci całkiem zdrowe rodzą.
Choć ja nie mam zamiaru tak postępować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny