Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Powinna być nisko, twarda i otwarta. Moja była wysoko i miękka, aż do pojawienia się pierwszego krwawienia. Teraz nadal jest w miarę wysoko, ale już twarda...
A jak u Ciebie Ciri?
Ja mam pytanie o to, czy jeśli miesiączki nie są obfite tzn., że endometrium jest cienkie? -
ciri22 wrote:Noo u mnie wlasnie mega miekka jest nawet nie wiem czy bardzo nisko bo tak miekka...
Ja miałam też mega ciasno, z trudem wkładałam palec za przeproszeniem, żeby się dostać do szyjki. W środku wszystko było jakby rozpulchnione.
Ciri coś czuję, że.....
-
Fiona88 wrote:Wrocilam w koncu... Wiadomosci i dobre i zle. Owulki jeszcze nie bylo (mam 14 dc). Stymulacja piekna - w obu jajnikach po dwa dorodne pecherze, ale... endometrium 0.4 No masakra no. Ginka kazala nie tracic nadziei. Za tydzien dokladnie mam jeszcze jedno USG, zeby sprawdzic czy owu byla i czy endo sie powiekszylo (mam na to estrogen).
Zakupilam migdaly, ale nie wiem ile sie ich dziennie powinno jesc? I co z tym winem - na prawde musi to byc wytrawne?
Fiona, głowa do góry! Stosuj się do zaleceń i będzie dobrze :*
No i owocnej owulki oczywiście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:55
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Fiona, głowa do góry! Stosuj się do zaleceń i będzie dobrze :*
No i owocnej owulki oczywiście!
Zalamalam sie jak uslyszalam grubsc endo. Jest tragicznie cienkie i nie wiem czy jeszcze sie polepszy, a bez tego nie moze byc mowy o ciazy nawet jesli owulka wystapi
Clo dziala swietnie na jajniki, ale zabija endo[/url] -
ciri powinna b yc przede wszystkjim zamknieta, i wysoko ale zmienia polozenie wiec to chyba nie jest az tak istotne bo moze isc ku gorze lada chwila, a moja byla generalnie ciezko mi bylo zdefiniowac czy miekka czy twarda taka srednia mi sie wydawaala;p
-
nick nieaktualny
-
Fiona88, ja wiem o migdałach, czerwonym wytrawnym winie i wiem że kwasy omega3 działają cuda (właśnie są w orzechach itp). Poszukaj troszkę . Jeżeli zdecydujesz się na omega3 w kapsułkach to szukaj takich roślinnych, bo inne są zwykle z ryb, zawierają coś tam, co w ciąży nie wskazane, więc przed też lepiej unikać
Będzie dobrze . lampka wina wieczorkiem, zajadaj orzechy, migdały i może kup to omega3?
Czytałam właśnie, że wino i omega3 działały cuda - opinie na forachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwierz, wiara to podstawa
Ja nie mogę pozbyć się tego odczucia, o którym pisałam rano, tak jakbym wiedziała, że coś się zmieniło i coś jest na rzeczy, czuję się jak wtedy kiedy zobaczyłam II, ale z drugiej strony nie nakręcam się jakoś, jestem spokojna i nie fiksuje tylko spokojnie czekam hehe dziwne
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny