Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na endo sprawdziło się czerwone wino - półwytrawne (wytrawnego nie znoszę) lampka co wieczór plus KoenzymQ10 2tab plus Omega3 2tab. Można jeszcze pokusić się o Donga.
Co do estrogenów.. Niestety hamują wzrost pęcherzyków i lekarze od tego odchodzą. Mnie też tym "leczyli" aż trafiłam do Gamety - kliniki leczenia niepłodności i lekarz kazał mi kategorycznie odstawić estofem
Z szyjką to chyba różnie. U mnie otwiera się w dniu okresu. Dzień wcześniej jest nisko miękka, ale zamknięta na gładko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:27
-
Niektóre kobiety nie mają objawów , nie jest powiedziane, że każda będzie miała książkowe objawy , może to co się dzieje u Ciebie to właśnie te sygnały. Spróbuj testować wcześniej. Ja poprzednio testowałam chyba 14 dpo, beta ok 22, 16dpo beta 54, a progesteron 5,5. Plamienie zaczęło się 15dpo. Tak czasami się zastanawiam jakby to było, gdybym brała wtedy tą luteinę, ale w sumie stało się co stać się miało.
My od początku (jak postanowiliśmy zostać rodzicami) rozmawialiśmy o tym, że starania zaczynamy od maja, ale jakoś wyszło, że zaczęliśmy wcześniej. Może ta umowa na maj była ważniejsza hehe i fasolek czekał -
nick nieaktualny
-
Ja tego 14dpo miałam bladziocha, a wcześniej też nie wyszło, ale nie pamiętam którego dnia.
Jeju, moje jajniki sobie pomyślały chyba że cycki mi za mało dokuczają, i stwierdziły że dowalą mi też trochę, zwłaszcza lewy (ten co machnął jajeczkiem )Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam mam pytanie moja beta to
4.05-56
6.05-125
8.05-345
11.05-830
Dziś czyli 20.05-3285
Wczoraj usg widoczny pecherzyk gs 9.89mm serduszka narazie nie widac
według miesiączki 6+7
Według usg 5+3
Martwi Mnie przyrost nie za Mały
ovu prawdopodobnie była 25.04
ziewczyny pomóżcie
Kiara12006 -
Kiara12006 a lekarz co mówił? Ja nie chcę interpretować bo pewnie bym Cię w błąd wprowadziła, może jest ktoś bardziej kumaty. Chodzi Ci o przyrost bety? na bellybestfriend jest kalkulator i chyba można tam jakoś sprawdzić betę z tego co pamiętam, patrzyłaś? Pewnie za tydzień kolejne usg?
-
No właśnie jak wbijam wynik 1 i ostatni to jest w normie ale jak ostatni i przed ostatni to już duxo poniżej normy. Miałam robione zwykle usg nawet nie dopochwowe. W piątek idę na konsultacje do innego lekarza co ma lepszy sprzęt ale strasznie mi się dluzyKiara12006
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Najlepiej niech się Gumisia wypowie, albo Arizona, albo Marta, albo Kaska, albo inna zaciążona szczęśliwie majówka
ja za rzadko szyjkę badałam aby się wypowiadać raz badałam tuż przed testowaniem bo chyba Morella tu nas zmobilizowała...była wysoko i średnio miękka ale same wiecie, że się zmienia:) -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Zalamalam sie jak uslyszalam grubsc endo. Jest tragicznie cienkie i nie wiem czy jeszcze sie polepszy, a bez tego nie moze byc mowy o ciazy nawet jesli owulka wystapi
Clo dziala swietnie na jajniki, ale zabija endo
ja brałam jeszcze inofolic i chyba to ratowało mi endometrium i orzechy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:O pani, czekanie na okres to dramat, katorga i nerwy w strzepach. Cos nowego z tym plamieniem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny