Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
ech... z tej radości machnęłam sobie pazurki na krwistą czerwień
Nawet się już nie złoszczę na tę opryszczkę skoro możliwe jest, że to objaw ciąży he he he
Bardzo możliwe, że hormony mi tam świrują, bo i cera brzydsza się stała, bo i czuję, że mnie zaczyna wypryszczać
Czas na kawkę
Iriss ja na szczęście mogę sobie pozwolić na sportowy styl w pracy
Jeansy, trampki, koszulka i bluza
i mieszam się z moją placówkową młodzieżą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:07
-
gumisia gdybys dalej potrzebowala nazwe tej masci ktora mozna uzywac w ciazy na tradzik to benzacne ja uzywac zaczelam bo to co sie dzieje na mojej twarzy to jakas pomylka! ale w pierwszej ciazy mialam to samo, przez co mam czuja, ze to dziewczynka bedzie
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Blahaha. Gdyby nie to ze ja bylam na weselu tez bym to za dobry znak uznala bo te ostatnio. Ranca katar. Gile z nitkamo krwi a potem spokoj i tak codzien rano od niedzieli.
Ciri masz duże szanse, nie przekreślaj ich Chociaż rozumiem, że nie chcesz się nakręcać...
TESTUJ!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:42
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak tak Was czytam, to też sie nakrecam, że jestem w ciązy bole piersi, opryszczka... eh, staram sie nie nakrecac, bo pewnie się rozczaruje jak co miesiąc ale poki nie ma @ to nadzieja jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:24
-
nick nieaktualny
-
Ciri masz cierpliwość dziewczyno , ja chyba jutro zatestuje, tez na dziś przypada mój termin @ jednak przez pózniejszą owulację spodziewam sie że moze mi się przesunąć o 2 lub 3 dni , objawów u siębie raczej nie wdzę oprócz tego ze czuję się przeziębiona... całusy
-
nick nieaktualny
-
a no to pewnie nie doczytałam o wczesniejszym testowaniu no to czekamy na rozwój sytuacji , ja tez czekam i to czekanie się tak dłuży czasem nie myślę o tym w ogóle a czasem jak dopadnie to raz myślę że napewno jestem w ciąży a za chwile że nie możliwe przecież to nie takie proste..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a co do cery trądzikowej w ciąży to w pierwszej ciąży stosowałam pimafucort a pozniej pimafucin krem który własciwie ma zastosowanie na zewnetrzne narządy płciowe przy infekcji jednak gin zalecił punktowo stosowac na skóre twarzy wiec jak tylko się cos pojawiało to ten krem mi pomagał, jednak zawiera on steryd wiec stosowałam sporadycznie ale skutecznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powinna być nisko, twarda i otwarta. Moja była wysoko i miękka, aż do pojawienia się pierwszego krwawienia. Teraz nadal jest w miarę wysoko, ale już twarda...
A jak u Ciebie Ciri?
Ja mam pytanie o to, czy jeśli miesiączki nie są obfite tzn., że endometrium jest cienkie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:44
-
Wrocilam w koncu... Wiadomosci i dobre i zle. Owulki jeszcze nie bylo (mam 14 dc). Stymulacja piekna - w obu jajnikach po dwa dorodne pecherze, ale... endometrium 0.4 No masakra no. Ginka kazala nie tracic nadziei. Za tydzien dokladnie mam jeszcze jedno USG, zeby sprawdzic czy owu byla i czy endo sie powiekszylo (mam na to estrogen).
Zakupilam migdaly, ale nie wiem ile sie ich dziennie powinno jesc? I co z tym winem - na prawde musi to byc wytrawne?[/url]