X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis dola giganta i sama ze soba nie moge sobie poradzic... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka, witaj:) coraz więcej nas Majówek:)

Gumisia, ja mam zawsze na @ ból krzyża, ale tak mocnego jak dziś to nie miałam jeszcze. Ech, my kobiety musimy tyle przejść...a facet tylko radochę ma.

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny - potrzebuję Waszej rady w 22dc robiłam progesteron i wyszedł 51,59 ng/ml - chyba za duży jak myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, no weź. Ogarnij się, wrzuć na luz. :)
    Ja jestem właśnie na etapie poddania się losowi i po prostu wiem, że @ już zakłada płetwy by popłynąć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri, no weź. Ogarnij się, wrzuć na luz. :)
    Ja jestem właśnie na etapie poddania się losowi i po prostu wiem, że @ już zakłada płetwy by popłynąć.
    Jakos dzis luz nie jest mi pisany, po prostu nie jest, chce juz jutro a nie moge usnac, chce jutro chce skok temperatury i chce miec wszystko w dupie.

A my po prostu wiemy ze sie udalo bo TY tego nie podejrzewasz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka, ja nie pomogę. Kompletnie nie znam się na tych hormonach:( Wybacz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam teraz o tabletkach anty i odstawieniu, i tyle kobiet w pierwszym cyklu zaszlo w ciaze ze az nie wierze... Moj to juz 4cykl po odstawieniu i sie wkurzam bo nie wiem co z owu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walnij sobie jakieś piwo/wino na zrelaksowanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka wrote:
    Cześc dziewczyny - potrzebuję Waszej rady w 22dc robiłam progesteron i wyszedł 51,59 ng/ml - chyba za duży jak myślicie?
    jak na hormony to inny watek tam dziwczyny bardziej sie znaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Walnij sobie jakieś piwo/wino na zrelaksowanie:)
    Szczerze juz drugi cykl mi nie wchodzi, po jednym czuje sie jakbym wypila zgrzewke i jestem pijana i mam kaca na nastepny dzien... masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, coś jest z tymi piwami. Ja mam dokładnie tak samo. Może to piwo dojrzewa i nabiera mocy... .Nawet mój mąż stwierdził, że szybciej się wstawia;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, moj facet wciaga nosem :P mnie juz nie smakuje, znaczy ja nigdy alkoholu nie lubilam jedynie piwo a teraz nawet to raz na jakis czas pije i to jedno

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka wrote:
    A bierzesz Luteinę lub Duphaston? Jeśli tak to nic dziwnego. Druga opcja to ciąża. W ciąży rośnie progesteron. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera mam lekką gorączkę. Mam nadzieję że to nie przeszkodzi fasolce się zadomowić. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do zadomowienia jeszcze troche czasu, a ja sie pocieszylam bo wyczytalam ze 4 cykl to taki na 99% powinien byc owulacyjny i szansa na szczesliwy po odstawieniu pigulek.

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    A bierzesz Luteinę lub Duphaston? Jeśli tak to nic dziwnego. Druga opcja to ciąża. W ciąży rośnie progesteron. ;)

Moja droga nie biorę - miałąm zatrzyk z pregnylu - teraz mam 10dpo nie robiłam testu bo ostatnio same rozczarowanai i nie chcę się znów nakręcać :/

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka czyli raczej ciąża. ;) Progesteron od tak sobie aż tak nie rośnie raczej. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri no i widzisz. ;) Zrelaksuj się teraz. ;)

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Koleżanka czyli raczej ciąża. ;) Progesteron od tak sobie aż tak nie rośnie raczej. ;)
    Oj kochana jakby tak było to bym fruwała pod sufitem ze szczęścia - powiedz mi czy test z "nieporannego" moczu może wyjśc w 10dpo? Bo teraz mnie korci żeby zrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka, jeśli masz zapas testów to siknij, a co! może jakiś cień będzie i dasz nam duży powód do radości:)

‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ