X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka wrote:
    Oj kochana jakby tak było to bym fruwała pod sufitem ze szczęścia - powiedz mi czy test z "nieporannego" moczu może wyjśc w 10dpo? Bo teraz mnie korci żeby zrobić :)
    jest szansa ale malenka, lepiej poczekac do jutra albo najlepiej bete zrobic, nawet jutro moze nie wyjsc tylko dopiero w dniu spodziewanej

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia, Ty to dyrdaj do apteki po coś przeciwgorączkowego dla ciężarówek:)

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Koleżanka, jeśli masz zapas testów to siknij, a co! może jakiś cień będzie i dasz nam duży powód do radości:)
    Wy to kochane jesteście :)

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedzi kobitki

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co? sikasz?:D:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella sie nakreca, a mnie przymula sobotnie spotkanie z ciezarna... T_T bede plakac

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakręcam się:D Po prostu jestem z Koleżanką w podobnej fazie cyklu i jeśli ona siknie i coś jej wyjdzie to ja tez polecę:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli sie nakrecasz :P Ale jak my Ci mowimy o ciąży mowisz ze nie :P Osz Ty paskudo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo mam wahania nastrojów! o! a co! mogę? to mam:D

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Nie nakręcam się:D Po prostu jestem z Koleżanką w podobnej fazie cyklu i jeśli ona siknie i coś jej wyjdzie to ja tez polecę:D

kochana ja mam jeden tylko test :) i właśnie teraz myślę czy nie poczekam do rana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak serio, to Koleżanka ma przynajmniej jakiś punkt, który wskazuje ciąże:) u mnie to tylko okresowe dolegliwości:D

Ciri, nie rycz. Co by Wiedźmin powiedział?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka wrote:
    kochana ja mam jeden tylko test :) i właśnie teraz myślę czy nie poczekam do rana :)

Nie no, jak masz jeden to zaczekaj do rana:)

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A tak serio, to Koleżanka ma przynajmniej jakiś punkt, który wskazuje ciąże:) u mnie to tylko okresowe dolegliwości:D

Ciri, nie rycz. Co by Wiedźmin powiedział?

a znacie takie przypadki na forum że przy takim progesteronie ciąża była?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzmin by przytulil a co! Ble ble ble, chyba owulacja byla bo mam mega zly nastroj... w sumie nie wiem, kurde noo....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie, ale to dlatego, że nie znam w ogóle norm jakie cechują hormony. Wiem tylko że beta musi być wyższa niż 5 by oznaczała ciążę. Poza tym, jestem polonistką i jako takowa, mam wstręt do cyfr i nie mam do nich pamięci;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedze i czytam o ciazach po odstawieniu anty i teraz zaluje ze w pierwszym cyklu nie stawalam na glowie zeby sie udalo... KURDE NOOO

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiedzmin by przytulil a co! Ble ble ble, chyba owulacja byla bo mam mega zly nastroj... w sumie nie wiem, kurde noo....

Ta, przytuliłby Ciri...chyba mieczem:D

Uspokoić się tam proszę! źle wpływasz na dzielenie się komóreczki i jeszcze nie będzie miała ochoty zagnieżdżać się w tak nerwowym środowisku;]

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka 10 dpo to mi z porannego bardzo blada kreska wychodziła. ;) Na twoim miejscu poczekałabym do jutra z testem. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakos dzis to do mnie nie trafia... zla jestem na siebie ze nie zaczelam sie starac wczesniej i nie robic czegos z tym wszystkim... a ja ze wzgledu na prace kochalam sie ale rzadko nie celujac w dni plodne... i tak mam 3 cykle za soba a juz bym mogla byc w 3 miesiacu...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im wyższy progesteron po owu tym lepiej. Wysoki wskazuje na ciążę. Progesteron jest hormonem podtrzymującym ciążę. Ja od dzisiaj biorę go w tabletkach. ;)

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ