X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie zobaczymy co bedzie... poczekam, popatrze i najwyzej zmolestuje swojego G. w Sumie to nie wiem co mam robic...

Zobaczymy :D

• perelka1846 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo wszystkim za zaangażowanie i bardzo prosimy jeszcze o głosy na historię nr 2, konkurs kończy się dzisiaj o godzinie 20.
    http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/
    Przepraszam za spam i dziękuję za pomoc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja znów tylko na chwilę. No oszaleć można. Raz w domu, raz u teściowej, każdy chce pogadać i czasu dla siebie w ogóle nie ma;/. A najgorsze jest to, że nie mam w domu neta z wifi i muszę walczyć o dostęp do kompa.

Dziękuję Wam za wiarę w moją ciążę, ja sama już nie wierzę. Brzusio pobolewa na @, nie czuję się w ogóle ciążowo, test wczoraj negatywny. Zatestuję jutro rano jeśli @ nie pojawi się w nocy. Jedyne co mnie dzis zaszokowało to o.g.r.o.m.n.a ilośc kremowego śluzu, który wręcz wypływa ze mnie. Tylko to daje mi jeszcze jakąś niteczkę nadzieii, że może owulacja była później i teraz dopiero maleństwo zacznie produkować hormon. Jeśli @ nie pojawi się do 30 dnia to wtedy beta.

Czytałam Was tylko pobieżnie, ale za Was wszystkie trzymam mocno kciuki:* Oby Wam się udało:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella bedzie dobrze ;) musi byc. :p ja caly cykl na straty wzielam i teraz hede czekac na okresktory nie wiadomo kiedy sie pojawi. Ale mam nadzieje ze nie bede musiala na niego 40 dni czekac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, moze jednak sie uda? Latwiej uwierzyc mi w Wasze szczescie niz w moje. Badz dobrej mysli:) poki nie ma @ jest nadzieja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiem wiem ze jest nadzieja ale raczej to jednak brak owu byl :P A u ciebie ten sluz to dobry znak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro test wszystko powie. Chyba juz sie pogodziłam z porazka. Moze zrobie badania...pojde do gina i niech wypisze skuerowania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo zawsze to jakis plan :) Ja to swojego nastrajam ze od kolejnego cyklu to seks 3 razy w tygodniu to w koncu sie uda :) A ja nie bede pilnowac dni plodnych czy tez innnych takich rzeczy i moze sie uda :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to moja tesciowa coraz czesciej zaczyna gadac o osobach ktore nie moga zajsc w ciążę... czuję cos, ze zaczyna sie kampania malo subtelnego dowiadywania sie, dlaczego jeszcze nie zaszlam:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ja jak tego nienawidze, ja mam jeszcze ta przewage ze jestem mloda i krotko jestesmy razem ale ostatnio o tak uslyszalam ze ona za wnuka by sie wcale nie obrazila

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to jest taka, ze najchętniej to by do gabinetu ze mna wlazla. Ciężkie czasy przede mną i mężem, coraz wiecej niewygodnych pytan będzie. Ech, boje sie jutra:( boje sie dostac @

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietaj ze nawet jak dostaniesz bedziesz miala szasnse na zrobienie badan na spokojnie, ale ja musle ze bedzie dobrze :D

My na szczescie nie jestesmy malzenstwem ale G ma ambicje miec dziecko przed 30stka wiec chodzi jeszcze troche i u mnie tez sie zacznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, ale znow później czekanie na owulacje, na testowanie...oj, kiepski dzien mam. Smutno i zle mi. Test robilam w 11 dpo i byl bardzo negatywny wiec pewnie jutro tez tak bedzie. Bo to, ze owu byla po 16 dc to raczej niemożliwe

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamietaj ze czasem zagniezdzenie bywa w 10dpo a czasem pozniej :) wiec jest szansa. Ja wiem ze testowanie i czekanie na owulacje ja tak naprawde na nia nadal czekam ale tez juz ten cykl na straty wzielam. Ale siedze szukam sobie suplementow diety i dla G oraz zel ktory utrzymuje dluzej plemniczki przy zyciu i biore sie do robity w kolejnym cyklu... bo co mi innego pozostaje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten zel to dobry pomysl. Tez jutro kupie. Zamierzam tez kupić dobry termometr, typowo do prowadzenia obserwacji. No i zamowie zapas testow owulacyjnych na miesiac;). Ciri, nie wiem czemu, ale ja mam wrazenie, ze Ty oglosisz dobra nowine juz niedlugo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj raczej nie, ale pozyczylam kamasutre od ciezarnej moze ma niezwykla moc :P ja juz testow owu nie kupuje, oglosilam G ze ma byc seks 3 razy w tygodniu od drugiego tygodnia cyklu przez 3 tygodnie, do tego ten zel i suplement diety dla niego i moze wezme sobie te ziolka faze I i II i mam nadzieje ze pomoze

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak facet zareagowal?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ogloszenie o seksie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa nie byl zachwycony bo dla niego to troche zmuszanie sie, ale co poradzic, jak trzeba to trzeba :P mam nadzieje ze moje wywody dadza mu cos do myslenia

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ