Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, ja znów tylko na chwilę. No oszaleć można. Raz w domu, raz u teściowej, każdy chce pogadać i czasu dla siebie w ogóle nie ma;/. A najgorsze jest to, że nie mam w domu neta z wifi i muszę walczyć o dostęp do kompa.
Dziękuję Wam za wiarę w moją ciążę, ja sama już nie wierzę. Brzusio pobolewa na @, nie czuję się w ogóle ciążowo, test wczoraj negatywny. Zatestuję jutro rano jeśli @ nie pojawi się w nocy. Jedyne co mnie dzis zaszokowało to o.g.r.o.m.n.a ilośc kremowego śluzu, który wręcz wypływa ze mnie. Tylko to daje mi jeszcze jakąś niteczkę nadzieii, że może owulacja była później i teraz dopiero maleństwo zacznie produkować hormon. Jeśli @ nie pojawi się do 30 dnia to wtedy beta.
Czytałam Was tylko pobieżnie, ale za Was wszystkie trzymam mocno kciuki:* Oby Wam się udało:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietaj ze nawet jak dostaniesz bedziesz miala szasnse na zrobienie badan na spokojnie, ale ja musle ze bedzie dobrze
My na szczescie nie jestesmy malzenstwem ale G ma ambicje miec dziecko przed 30stka wiec chodzi jeszcze troche i u mnie tez sie zacznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypamietaj ze czasem zagniezdzenie bywa w 10dpo a czasem pozniej wiec jest szansa. Ja wiem ze testowanie i czekanie na owulacje ja tak naprawde na nia nadal czekam ale tez juz ten cykl na straty wzielam. Ale siedze szukam sobie suplementow diety i dla G oraz zel ktory utrzymuje dluzej plemniczki przy zyciu i biore sie do robity w kolejnym cyklu... bo co mi innego pozostaje?
-
nick nieaktualnyTen zel to dobry pomysl. Tez jutro kupie. Zamierzam tez kupić dobry termometr, typowo do prowadzenia obserwacji. No i zamowie zapas testow owulacyjnych na miesiac;). Ciri, nie wiem czemu, ale ja mam wrazenie, ze Ty oglosisz dobra nowine juz niedlugo:)
-
nick nieaktualnyoj raczej nie, ale pozyczylam kamasutre od ciezarnej moze ma niezwykla moc ja juz testow owu nie kupuje, oglosilam G ze ma byc seks 3 razy w tygodniu od drugiego tygodnia cyklu przez 3 tygodnie, do tego ten zel i suplement diety dla niego i moze wezme sobie te ziolka faze I i II i mam nadzieje ze pomoze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny