X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iris bardzo mi przykro, wierzę, że spotkamy się już na fioletowej stronie :) Trzymam kciuki!

Morella pamiętaj, co mówiły dziewczyny - objawy jak na okres, to również objawy ciążowe, więc nadzieja jest!

Kiara - super! To znaczy, że groszek już się ujawnia :) Daj znać, czy kolejne testy też potwierdziły, ale jak dla mnie możesz się już cieszyć :)

Fiona - nie trać nadziei, na pewno się uda

Ciri, jak się trzymasz?

Ja dzisiaj wstałam w trochę lepszym nastroju, skok temperatury jest, więc liczę na to, że owu właśnie była. Oby <3 w dobrym czasie. Także Gumisia przyłączam się do Ciebie w oczekiwaniu na rezultat :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test z apteki bladzioch ale jest :-)

Kiara12006
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Test z apteki bladzioch ale jest :-)

GRATULACJE!! Teraz dziel się wiruskami, z nami dziewczynami :D

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara super! Gratulacje!!! :) Mamy pierwszą majową szczęściarę. :) Kochane jadę nad jeziorko, odezwę się wieczorem. ;) Ściskam! :*

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia udanej majówki :)
    Ja za to pędzę do pracy

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ee2be74161cfaba8.html zerknijcie choc chyba słaba jakość zdjęcia

Kiara12006
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ba81e3e4821ccbb.html

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja wlasnie wstalam po wczorajszej impezie. Dowiedzialam sie ze ten dzieciak to pierwszy miesiac prob i jeden jedyny seks bez zabezpieczenia i to nie w dzien owulacji tylko 3 dni przed... eh... jednak niektorzy to maja szczescie.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis liczylam na skok temp a tu dupa....

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis temperatury nie mierzylam n o dopiero sie obudzilam po imprezie wiec nie wiem co i jak. Ale libido rowna sie 0 wczoraj sluz caly czas grudkowaty bialawy. Wiec nie wiem co z tym owu czy byla czy nie czy bezie czy jak...

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/419f3694dda46831.html zrobiony przed chwilą co myślicie

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tam j est. Powtorz test albo beta :)

• Iriss Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara, ja bym poszła na betę, u mnie przy takiej kreseczce była ciąża (niestety bez szczęśliwego finału). Nie rób już testów dziś, tylko leć jutro na betę, i jeżeli będzie dodatni to po 48h kolejny raz:). Trzymam kciuki za pozytywne wyniki :)

ciri22 pewnie nie powinnyśmy tak myśleć, ale też jak słyszę, o ciążach z przypadku, albo bez większego "wysiłku", gdzie my wszystkiego pilnujemy, to czuję lekkie rozgoryczenie i niesprawiedliwość? (chociaż absolutnie nie kieruję żadnych negatywnych emocji w kierunku tych osób, każdy ma prawo do szczęścia),niebawem i na nas przyjdzie pora :) <3

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mam nadzieje, a ja niby nadal bez owu, a tu od dwoch dni sluz nie plodny i coraz go wiecej, dzis to mega duzo, mega gestego sluzu bialego, lepkiego i takiego na pewno nie plodnego, coraz wiecej go. Temperatura nie wiem jak sie trzyma bo dzis nie sprawdzalam, o 12 dopiero wstalam po wczorajszej imrezie... wiec w sumie nie wiem co i jak... a moj poziom libido rowny 0. jest jeden plus tego wszystkiego...

Moj G byl wczoraj na kawalerskim w klubie gogo, wrocil i powiedzial ze jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie, a tam bedac myslal ze choc raz moze choc na chwilke sie podnieci a tu nic, stwierdzil ze chyba sie zestazal :P I ze woli moje cycki i moje cialko :P i dostal napadu milosci (nie mylic z seksem :D)

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreska jest mocno wyraźna w ostatnim teście w sumie zrobione dzis 6 4 z allegro ładne blade kreski a z a z apteki wyraźniejsze ale tak zrobię jutro biegnę na bete

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jaka jestem cipka?
    Pomylilam daty tego slubu na ktory mam isc :P to juz za 2 tygodnie a nie za trzy i na 100% bede miala wtedy okres, K**WA...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam teraz dobry humor...wrocilam od gina, dzis pekl pecherzyk,na usg potwierdzil bardzo wczesna owulacje i kazal pedzic do domu jeszcze dolozyc troche plemnikow...:) teraz tylko czekac...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja w ostatnim cyklu mialam test owulacyjny dopiero w 18dc, wiec moze cos sie jeszcze u Ciebie wydarzy...a moze juz jest po owulce a tylko Twoj wykres wariuje...na forum juz widzialam takie wykresy a ciaza byla ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie nie wiem... juz jajnikow nie czuje od kilku dni, a zrobie tescik dzisiaj wieczorem jesli sluz sie zmieni. Raz wyciagnelam minimalna ilosc rozciagliwego ale nie wiem czy to byl wfekt tego ze rak po umyciu nie wytarlam :P I tak wygladal, poczekam zobacze ale rano bylo mega duzo nieplodnego sluzu wiec nie wiem co z tego bedzie...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np rano mialam plodny,wieczorem nieplodny a potem znowu rano plodny...

‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ