Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iris bardzo mi przykro, wierzę, że spotkamy się już na fioletowej stronie Trzymam kciuki!
Morella pamiętaj, co mówiły dziewczyny - objawy jak na okres, to również objawy ciążowe, więc nadzieja jest!
Kiara - super! To znaczy, że groszek już się ujawnia Daj znać, czy kolejne testy też potwierdziły, ale jak dla mnie możesz się już cieszyć
Fiona - nie trać nadziei, na pewno się uda
Ciri, jak się trzymasz?
Ja dzisiaj wstałam w trochę lepszym nastroju, skok temperatury jest, więc liczę na to, że owu właśnie była. Oby w dobrym czasie. Także Gumisia przyłączam się do Ciebie w oczekiwaniu na rezultat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiara, ja bym poszła na betę, u mnie przy takiej kreseczce była ciąża (niestety bez szczęśliwego finału). Nie rób już testów dziś, tylko leć jutro na betę, i jeżeli będzie dodatni to po 48h kolejny raz:). Trzymam kciuki za pozytywne wyniki
ciri22 pewnie nie powinnyśmy tak myśleć, ale też jak słyszę, o ciążach z przypadku, albo bez większego "wysiłku", gdzie my wszystkiego pilnujemy, to czuję lekkie rozgoryczenie i niesprawiedliwość? (chociaż absolutnie nie kieruję żadnych negatywnych emocji w kierunku tych osób, każdy ma prawo do szczęścia),niebawem i na nas przyjdzie pora
-
nick nieaktualnyNoo mam nadzieje, a ja niby nadal bez owu, a tu od dwoch dni sluz nie plodny i coraz go wiecej, dzis to mega duzo, mega gestego sluzu bialego, lepkiego i takiego na pewno nie plodnego, coraz wiecej go. Temperatura nie wiem jak sie trzyma bo dzis nie sprawdzalam, o 12 dopiero wstalam po wczorajszej imrezie... wiec w sumie nie wiem co i jak... a moj poziom libido rowny 0. jest jeden plus tego wszystkiego...
Moj G byl wczoraj na kawalerskim w klubie gogo, wrocil i powiedzial ze jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie, a tam bedac myslal ze choc raz moze choc na chwilke sie podnieci a tu nic, stwierdzil ze chyba sie zestazal I ze woli moje cycki i moje cialko i dostal napadu milosci (nie mylic z seksem ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie nie wiem... juz jajnikow nie czuje od kilku dni, a zrobie tescik dzisiaj wieczorem jesli sluz sie zmieni. Raz wyciagnelam minimalna ilosc rozciagliwego ale nie wiem czy to byl wfekt tego ze rak po umyciu nie wytarlam I tak wygladal, poczekam zobacze ale rano bylo mega duzo nieplodnego sluzu wiec nie wiem co z tego bedzie...