X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może po weekendzie wybierz się na usg i lekarz stwierdzi czy jesteś przed czy po owu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam kiedy a moj lekarz przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu po 2 godziny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! maskarycznie brakuje mi czasu na forum:(

Testowałam dziś...negatyw:( brzuch zaczyna boleć okresowo więc będzie lipa;/

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach....ciezkie to wszystko...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella jeśli wierzyć twoim testom owu to jesteś dopiero 10 dpo.więc test mógł nie wyjść. Ból brzucha jak na @ to częsty objaw ciąży. Amen. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie, Gumisia. Po prostu wiem, że będzie @. Miłego weekendu dziewczynki:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Was:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mnie nie ma co trzymac. Ja juz jestem pewna ze to bedzie krotki cykl bez owulacji....jestem sfrustrowana do tego dzis ten panienski u ciezarnej... nie dam rady...

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) melduje, że cały czas Was czytam, tylko czasu brak na odpisywanie. W pracy poleciała kolejna dziewczyna, przyjęli dwie nowe. Jedna w ogóle nie ogarnia, a druga głupotę nadrabia miseczką Z ;D
    Jednym słowem w maju chyba będę zabierała ze sobą śpiwór ew będe spała na oddziale.
    Lecę działać, bo jestem w trakcie dni płodnych. Śluz rozciągliwy - coś pomiędzy kremowym a białkiem jajka. Skoku jeszcze nie było ;)
    ciri - jeszcze nie wszystko stracone, a może to będzie zaj@!#$ie późa owulacja? ;)
    Buziaki ;)

Mama Zosi :)
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 my dziś też na imprezie, gdzie masa dzieci i dwie ciężarne.. do tego jedyna para bez dzieci eiec mam lekką irytację. U mnie dziś jedna kreska do góry temp. Wczoraj wieczorem ciągnęło mnie po jajnikach a dziś od rana pikają na zmiane kłując i mam wrqżenie, że śluz zaczyna być znów kremowy ale maLo go... Tak myślę czy testować jutro czy w pon. Aaaa i cyce dalej bolą tak do wewnątrz. Może to jakaś wściekła odmiana małpiszona nadchodzi haha;p

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylo by super ale mam z G mocno frudtryjace dni więc na seks szans nie ma a do tego śluz zdecydowanie nieplodny.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ketka owocnych serduszek. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja mam wciąż nadzieję co do Ciebie. ;) I co do Morella też. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iris czekam na pozytywne wieści jutro. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze i rycze. Wiec okres wielkimi krokami idzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Ciri22 my dziś też na imprezie, gdzie masa dzieci i dwie ciężarne.. do tego jedyna para bez dzieci eiec mam lekką irytację. U mnie dziś jedna kreska do góry temp. Wczoraj wieczorem ciągnęło mnie po jajnikach a dziś od rana pikają na zmiane kłując i mam wrqżenie, że śluz zaczyna być znów kremowy ale maLo go... Tak myślę czy testować jutro czy w pon. Aaaa i cyce dalej bolą tak do wewnątrz. Może to jakaś wściekła odmiana małpiszona nadchodzi haha;p
    Czekaj do poniedzialku i jak ie przyjdzie testuj ;) moze plamienie masz a jest ciaza

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też chce się wyć, nienawidzę czekać na testowanie!!!!!! Dłuży mi się. :(

• Iriss Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to plamienie mnie dobija, niby nie cały czas, ale czuję, że to jednak @ :(. Zatestuje jutro o ile @nie przyjdzie, żeby ewentualnie luteinę zwiekszyć. Jakie to wszystko skomplikowane.

h84fe6ydttjiala2.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iris a miałaś już kiedyś takie plamienia przed @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze na okres to hyba u mnie za wczesnie. Choc moze jak nie bylo owulacji to jednak nie... nie wiem jak to jest...

‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ