Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny melduje, że cały czas Was czytam, tylko czasu brak na odpisywanie. W pracy poleciała kolejna dziewczyna, przyjęli dwie nowe. Jedna w ogóle nie ogarnia, a druga głupotę nadrabia miseczką Z
Jednym słowem w maju chyba będę zabierała ze sobą śpiwór ew będe spała na oddziale.
Lecę działać, bo jestem w trakcie dni płodnych. Śluz rozciągliwy - coś pomiędzy kremowym a białkiem jajka. Skoku jeszcze nie było
ciri - jeszcze nie wszystko stracone, a może to będzie zaj@!#$ie późa owulacja?
BuziakiMama Zosi -
Ciri22 my dziś też na imprezie, gdzie masa dzieci i dwie ciężarne.. do tego jedyna para bez dzieci eiec mam lekką irytację. U mnie dziś jedna kreska do góry temp. Wczoraj wieczorem ciągnęło mnie po jajnikach a dziś od rana pikają na zmiane kłując i mam wrqżenie, że śluz zaczyna być znów kremowy ale maLo go... Tak myślę czy testować jutro czy w pon. Aaaa i cyce dalej bolą tak do wewnątrz. Może to jakaś wściekła odmiana małpiszona nadchodzi haha;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Ciri22 my dziś też na imprezie, gdzie masa dzieci i dwie ciężarne.. do tego jedyna para bez dzieci eiec mam lekką irytację. U mnie dziś jedna kreska do góry temp. Wczoraj wieczorem ciągnęło mnie po jajnikach a dziś od rana pikają na zmiane kłując i mam wrqżenie, że śluz zaczyna być znów kremowy ale maLo go... Tak myślę czy testować jutro czy w pon. Aaaa i cyce dalej bolą tak do wewnątrz. Może to jakaś wściekła odmiana małpiszona nadchodzi haha;p
-
nick nieaktualny