Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynoo ja juz dzis sluzu nie mialam w ogole musial go wygrzebywac a teraz sie ze mnie leje mleczny sluz... i juz nie wiem co mam o tym myslec, siknelabym na test ale nie wiem czy nie bedzie zbyt rozwodniony, napewno nie sikalam ponad dwie godziny ale co do picia to chyba go troche bylo...
-
Kurde ja juz sama nie wiem co o tym myslec...wczoraj poznym popoludniem zaczal mnie bolec jajnik,sex wieczorem, a dzis juz nic nie boli a test ovu pozytywny. Boje sie ze przegapilam dobry moment na serdusza,ze bylo juz za pozno, a szyjka rano byla miekka a teraz juz robi sie twardsza...a jezeli plemniki potrzebuja 7 godz zeby mogly zaplodnic komorke to moglam sie spoznic...
Jaaaa ale elaborat wam tu odwalilam,zobaczymy co jutro temp pokaze... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, niby wiem, ale wolę się upewnić, bo mnie trafi coś za chwilę. Test owu + a mój S. oczywiście ma mega rozstrój układu pokarmowego i z nici wrrrrr
Czy jeśli dziś o 20:30 wyszedł +, to znaczy, że owu powinna pojawić się ok 24h później? Czyli mam czas do jutra wieczora??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeh ja na nic nie licze, od 4 dni jestem płaczliwa i caly czas zfrustrowana, ale nie licze na ciaze, zreszta spojrzmy prawdzie w oczy ta temperatura jaka mam to jakis zart... w tamtym cyklu jak okres mi sie spoznial mialam 36,8 a teraz? przeciez zaplakac sie mozna...
-
nick nieaktualnyja miałam jak Ty w poprzednim cylku... niby mierzylam od 28 dnia cyklu, ale moze owu byla pozno dlatego tak ladnie mi rosla temperatura i spoznial sie okres bo w 29 dniu mialam pokolei tak
36,6
36,7
36,8
36,65
36,8
36,8
36,8
37,02
36,8
36,6
36,41-tu okres
wiec ladnie sie utrzymywala a potem spadla mocno a teraz nic.... k**rwa
a bol jajnikow mialam bez przerwy mniej wiecej od 19dc....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 11:25