Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIde spac. Rano dam znac o wynikach testowania, choc nie spodziewajcie sie rewelacji;(. Wlasciwie to planowalam testowac 6 maja a juz mam jeden test za soba. Ten bol okresowy mnie zmylil. Dzis bylam juz pewna ze dostalam a tu tylko kremik. Dobrej nocy kobietki;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja tez taka jestem zdolowa... normalnie jak spojrzalam dzis na wykres to nie wiedzialam czy mam sie siac czy plakac a wedlug ovu mam miec okres w piatek w ktorym jade na wesele... jak to sie sprawdzi to mam zjebany caly weekend i wyjazd i slub i wszystko... wyzyje sie na bylej mojego faceta...
-
Ciężkie to wszystko, ale we mnie już wraca nowa energia do działania, bo jak sobie pomyślę jakie przyjemne są to staranka.... . Witaminki dokupione, zioła zaparzone, a wczoraj doszło do mnie, że jeżeli owulacja będzie jak zwykle (13, 14dc), to będę jeszcze testować w maju! ha także jak najbardziej wątek dla mnie aktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam plan mniej myśleć o ciąży, więcej o sobie , bo styczeń - marzec mam wrażenie, że zapomniałam o sobie i o tym co mi sprawia przyjemność, tylko myśl, żeby już już się udało, w kwietniu lekko to zmieniałam, a teraz definitywnie wracam do rzeczy, które mi sprawiają ogromną przyjemność (aerobik haha).
Może trzeba trochę zluzować, jeżeli coś ma być to będzie a stresując się patrząc na wykres mało sobie pomagamy .
Będzie zielono!! będą wykresy w kropeczki łohohoho zielone kropeczki...
(humor mi wrócił, mam nadzieję że i Wam się udzieli ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny