WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce miec dziecko przed 30 to mysi dzialac;) moj juz wyliczał dzis ile seksu w maju bedzie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, fajnie, ja swojemu tez wyliczylam :P Ale to jeszcze nie oznacza ze tak bedzie, ale trzeba miec plan :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac. Rano dam znac o wynikach testowania, choc nie spodziewajcie sie rewelacji;(. Wlasciwie to planowalam testowac 6 maja a juz mam jeden test za soba. Ten bol okresowy mnie zmylil. Dzis bylam juz pewna ze dostalam a tu tylko kremik. Dobrej nocy kobietki;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym poczekala z testowaniem do 6 maja :p przynajmniej nie bedziesz sie stresowac a jak cos to zawsze jeden tescik Ci zostanie :P ja tez sie musze klasc bo jutro na 7 do pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bez zmian, wg temperatyry owu nadal nie bylo... cos mi sie wydaje ze to nie bedzie pomyslny miesiac. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. U mnie tez bez zmian. Test negatywny tak bardzo, ze az boli, temperatura jak zwykle:( czekam na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh. Ja to mysle ze albo okres dostane albo bedzie dalej bez owu albo moze np w 40 dniu bedzie owulacja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutne to wszystko:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez taka jestem zdolowa... normalnie jak spojrzalam dzis na wykres to nie wiedzialam czy mam sie siac czy plakac a wedlug ovu mam miec okres w piatek w ktorym jade na wesele... jak to sie sprawdzi to mam zjebany caly weekend i wyjazd i slub i wszystko... wyzyje sie na bylej mojego faceta...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężkie to wszystko, ale we mnie już wraca nowa energia do działania, bo jak sobie pomyślę jakie przyjemne są to staranka....;) :). Witaminki dokupione, zioła zaparzone, a wczoraj doszło do mnie, że jeżeli owulacja będzie jak zwykle (13, 14dc), to będę jeszcze testować w maju! ha ;) także jak najbardziej wątek dla mnie aktualny :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie maj.. a ja tu dupa... kurde....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym tez wolala miec teraz okres i zaczac juz nowy cykl niz czekac jak na zbawienie... i nie wiedziec kiedy okres kiedy owu i czy w ogole...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju, ale wczoraj naskrobałyście. ;) Kochane u mnie spadek. :( Ale i tak się zazieleni u wszystkich nie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumis u Ciebie moze byc implantacyjny. U mnie maj juz odpada...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam plan mniej myśleć o ciąży, więcej o sobie :), bo styczeń - marzec mam wrażenie, że zapomniałam o sobie i o tym co mi sprawia przyjemność, tylko myśl, żeby już już się udało, w kwietniu lekko to zmieniałam, a teraz definitywnie wracam do rzeczy, które mi sprawiają ogromną przyjemność (aerobik haha).
    Może trzeba trochę zluzować, jeżeli coś ma być to będzie a stresując się patrząc na wykres mało sobie pomagamy :/.
    Będzie zielono!! będą wykresy w kropeczki łohohoho zielone kropeczki... :D
    (humor mi wrócił, mam nadzieję że i Wam się udzieli <3 )

h84fe6ydttjiala2.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri przecież jeszcze nie wszystko stracone. ;) Iris może to jest jakiś sposób. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie za wcześnie na implantację? :P

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w dobrym humorze...wreszcie wzrosla temp...teraz niech juz tylko idzie do gory...
    Plan na dzis:robie ruskie pierogi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja mam plan na przyszly cykl. Chyba na tym apasuje z mierzeniem temperatury bede sie opierac tylko na sluzie i regularnym seksie(i tu bedzie ciezko ale mam kamasutre trzeba wyprobowac wszystkie pozycje ) i moze sie uda ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spojrzalam teraz na test...jest cien drugiej kreski...tyle, ze po czasie.

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ