Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak się jaram Morella, ze aż do M. mówie "ale jaja Morelli chyba się udało" , a ten na mnie patrzy z wyrazem "kto to jest i o co Ci chodzi?!"
Ciri nic się nie martw. Jestem w 16dc a temperatura robi sobie co chce. Śluz niby jest od kilku dni płody, ale skoku nie widać. Jak jutro nie skoczy to marne szanse w tym cyklu.
Także zostaniemy dwie sieroty na czerwiec i wtedy w czerwcu zlot i będziemy macać dziewczyny po brzuchachMama Zosi -
nick nieaktualnyPrzerzuciłam zdjęcie na kompa i faktycznie, właściwie nic nie widać. Nie umiem wstawić zdjęcia na forum:(. Jak trochę ogarnę siebie i inne sprawy to pokombinuję. Nie napalam się bo brzuch lekko boli na @ więc bardzo możliwe że to tylko moja wyobraźnia płata mi figle widzę to, co chcę.
Ciri, spokojnie, przecież jeszcze nic nie jest przesądzone. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Przerzuciłam zdjęcie na kompa i faktycznie, właściwie nic nie widać. Nie umiem wstawić zdjęcia na forum:(. Jak trochę ogarnę siebie i inne sprawy to pokombinuję. Nie napalam się bo brzuch lekko boli na @ więc bardzo możliwe że to tylko moja wyobraźnia płata mi figle widzę to, co chcę.
Ciri, spokojnie, przecież jeszcze nic nie jest przesądzone.
Ale podobno w ciazy tez tak boli. U mnie to mowie stracony cykl... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie @ robi w konia. Wczoraj powinna przyjsc i nie przyszla. Dzis tez jej jeszcze nie ma, temperatura sie utrzymuje, a podobno przed @ powinna mocno sie obnizyc, a do tego od dwoch dni co kilka godzin bardzo silne bole jak przy @. Wkurza mnie to, bo chce juz zaczac nowy cykl, a nie moge. Wczoraj wlasnie kupilismy Clo i czekamy
Gdyby nie ta negatywna beta to moje mysli krazylyby wokol ciazy, a tak nie wiem co sie dzieje[/url]