X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    A to nie za wcześnie na implantację? :P
    Noo nie jestes ile 6 dpo? To wlasnie odpowiedni czas....

Boze wam rosnie temperatura a ja stoje w miejscu... kurde... nooo.... co za kich...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Dziewczyny, spojrzalam teraz na test...jest cien drugiej kreski...tyle, ze po czasie.
    Rob bete! Rob rob rob!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro pojde z rana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jest szansa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawie pozniej fote jesli mi sie uda.strasznie sie boje, ze to tylko moje przywidzenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No po czasie to moze byc i reakcje chemiczne ale duzo dziewczyn pisalo ze pierwszy test to po czasie wychodzil pozytywny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie test jutro jeszcze i polece na bete. No chyba ze to moje przywidzenia

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Dziewczyny, spojrzalam teraz na test...jest cien drugiej kreski...tyle, ze po czasie.
    Wiedziałam!!! :) Super! ;) Leć na betę. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży zobaczyłam bladziocha po czasie. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczycie wy bedziecie w ciazy w maju ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz nic na zdjęciu nie widzi:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wazne czy maz widzi czy nie. Wazne ze jutro bedze juz wyrazniejsza kreseczka ;) kurde chyba ode sie sapisac na jakis watek dlugasne cykle nie wiadomo czy owu do mnie orzyjdzie... ale marudze dzia...

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się jaram Morella, ze aż do M. mówie "ale jaja Morelli chyba się udało" , a ten na mnie patrzy z wyrazem "kto to jest i o co Ci chodzi?!" ;D

Ciri nic się nie martw. Jestem w 16dc a temperatura robi sobie co chce. Śluz niby jest od kilku dni płody, ale skoku nie widać. Jak jutro nie skoczy to marne szanse w tym cyklu.
    Także zostaniemy dwie sieroty na czerwiec ;) i wtedy w czerwcu zlot i będziemy macać dziewczyny po brzuchach ;)

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerzuciłam zdjęcie na kompa i faktycznie, właściwie nic nie widać. Nie umiem wstawić zdjęcia na forum:(. Jak trochę ogarnę siebie i inne sprawy to pokombinuję. Nie napalam się bo brzuch lekko boli na @ więc bardzo możliwe że to tylko moja wyobraźnia płata mi figle widzę to, co chcę.

Ciri, spokojnie, przecież jeszcze nic nie jest przesądzone.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja macalam w sobote na panienskim i dostalam kamassutre z przykazanien ze oddan jak zajde ;p noo u mnie sluz by plodny a temperatury nie ma... i taka kicha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Przerzuciłam zdjęcie na kompa i faktycznie, właściwie nic nie widać. Nie umiem wstawić zdjęcia na forum:(. Jak trochę ogarnę siebie i inne sprawy to pokombinuję. Nie napalam się bo brzuch lekko boli na @ więc bardzo możliwe że to tylko moja wyobraźnia płata mi figle widzę to, co chcę.

Ciri, spokojnie, przecież jeszcze nic nie jest przesądzone.

Ale podobno w ciazy tez tak boli. U mnie to mowie stracony cykl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no, laski, spokojnie tam:D
    Ja sama nie jestem niczego pewna i póki co odczuwam tylko lekką panikę, że zobaczę plamę na wkładce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietaj plama tez niczego nie przesadza ;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie @ robi w konia. Wczoraj powinna przyjsc i nie przyszla. Dzis tez jej jeszcze nie ma, temperatura sie utrzymuje, a podobno przed @ powinna mocno sie obnizyc, a do tego od dwoch dni co kilka godzin bardzo silne bole jak przy @. Wkurza mnie to, bo chce juz zaczac nowy cykl, a nie moge. Wczoraj wlasnie kupilismy Clo i czekamy :(

Gdyby nie ta negatywna beta to moje mysli krazylyby wokol ciazy, a tak nie wiem co sie dzieje :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja się odezwę popołudniu bo ciągle coś. ;)

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ