X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Iris, przykro mi:(

Dobrze, że coś widzicie bo ja sama zaczynam wątpić. Nie czuję się w ogóle inaczej, może poza lekkim osłabieniem głowy, lekkim bólem brzusia i bólem w krzyżu. Wszystko klasycznie okresowe objawy.

Jutro polecę na betę i będę wiedziała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i najlepiej ;)

Kurde ja to sie zastanawiam czy okresu nie bede miala... lepiej teraz niz na wesele.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czujesz się okresowo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pms Mam od kilku dni. Do tego cycek mnie boli ciagnie w pachwinie i jakis taki dyskomfort w pochwie mam jak na okres... ;( znaczy dobrze bo jak bez owu bedzie ten cykl to chocia szybciej nowy zaczne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, Ciri...ja tak mam od tygodnia;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morela ale ty mialas normalny wykres a nie to co ja. Wiec nie ma co.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam taki sam głupi skok i spadek jak u Ciebie. Także wiesz;]. No to teraz czekamy :)

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam moje pierwsze testy dokladnie takie w piatek w sobote byly juz troszke mocniejsze a wczoraj juz ladne. takze nie zalamuj sie moze sie udalo ja teraz czekam na wyniki powinny byc za chwile i siedze jak na szpilkach

Morella lubi tę wiadomość

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo spadek tak ale wiesz masz testy owu pozytywne. Ja nawet tego nie mam tak naprawde nic... wiec ja czekam na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara a jak się czujesz?

Ciri, będzie dobrze:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... ja czekam czekam czekam i zobaczymy co dalej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara, ale te bladziochy od razu wyszły tak? bo mój to wyszedł na bank po 5 minutach. Ja po godzinie dopiero spojrzałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella jak bedzie bobo oddawaj moje bocki!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba! oddam i jeszcze zrobię pakunek z wirusiakami:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i tak ma byc! Bo mnie tez sa potrzebne! Kurde myslalam ze tem cycek to efekt kregielni ale jednak hyba nie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja tak patrzę na Twój wykres i ciągle myślę, że w 13 dniu miałaś owu. Test owulacyjny chyba też był wtedy najmocniejszy o ile pamiętam. Także nie dołuj się a czekaj:)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To sprobuj jeszcze raz zrobic moze wzrosla ;)

Nie robie sobie nadziei, bo nie mialo co wzrastac :( W 10 dpo (teoretycznej, bo tak wynika z wykresu tylko) beta byla 0,1. Czekam i czekam, okresowo sie czuje i cierpliwosc trace...

Morella ja co prawda nie widze, ale poczekaj kilka dni i znow testuj, albo lec na bete :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najmocniejszy byl w 14 dc po tym wyjezdzie. Co nastepnego dnia spadla temperatura i sie wkurzylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już nie wiem:/
    średnio dziś mogę się skupić. Nigdy nie widziałam drugiej krechy, nawet po długim czasie od testowania więc dziś przeżywam okropnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara, jak beta?

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ