WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella dawaj fotkę! :) Ale się zazieleniło. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero teraz zobaczyłam że dodałaś zdjęcie. Widać bladziocha! ;) Cudownie! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Jak ten test wysechł to już bardzo ładnie widać krechę. Aż mnie korci, żeby lecieć po więcej testów i zrobić jeszcze wieczorem. Ale nie. Tylko spokój może mnie uratować. Czekam do jutra. Test, jeśli cień to lecę na betę.Tak. Tego sie trzymać. Poproszę o jakiś rozkaz, bym nie świrowała;]

To dzieki moim BOCIANOM!!!! AAAAAAA przynajmniej jednej sie sprawdzilo!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/843d677331794824.html

Tu widać chyba lepiej, choć na żywo jest znacznie wyraźniej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale póki co spokojnie z entuzjazmem, bo mam ból krzyża, a to zazwyczaj zwiastowało @. Jeśli jutro będzie powtórka krechy to polecę na betę a później do gina po jakąś luteinę czy coś innego na podtrzymanie.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj też widziałam bociana!!! ;) Ale dziś spadek więc chyba nic z tego. :P Mo chyba że to implantacja. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widać. ;) Ja miałam taką kreskę w 10 dpo. ;) A beta 28 chyba była wtedy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja coraz bardziej na okres sie czyje, niech juz przyjdzie i zacznie sie nowy cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia, jak dla mnie to ten spadek to implantacja:) Trzymam kciuki za Was:)

Jeśli u mnie to faktycznie ciąża to owulacja musiała być później, bo licząc, ze owu była w 15 dc to dziś jestem 13dpo...a wówczas test powinien wyjść już od razu i raczej bardzo widoczny.

• Iriss Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, możliwe żeby już w 3dc jajnik mi się odzywał? kurcze rozpoczęłam ten cykl też z ziółkami, w tamtym miesiącu miałam owulkę z prawego, a dziś mi lewy pikać zaczyna - a przyznam, że ten lewy to podczas swoich cykli jakiś zazwyczaj leniwiec był ;), może się przebudził ha ha :), a może to coś innego :P

Morella ja w 14dpo miałam cień :), tzn 14dpo wg wykresu, a przecież bez monitoringu to nie wiadomo co do godziny kiedy :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Gumisia, jak dla mnie to ten spadek to implantacja:) Trzymam kciuki za Was:)

Jeśli u mnie to faktycznie ciąża to owulacja musiała być później, bo licząc, ze owu była w 15 dc to dziś jestem 13dpo...a wówczas test powinien wyjść już od razu i raczej bardzo widoczny.

Jesli implantacja byla kolo 10 dnia po owu nie musiali byc bardziej widoczna

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Dziewczyny, możliwe żeby już w 3dc jajnik mi się odzywał? kurcze rozpoczęłam ten cykl też z ziółkami, w tamtym miesiącu miałam owulkę z prawego, a dziś mi lewy pikać zaczyna - a przyznam, że ten lewy to podczas swoich cykli jakiś zazwyczaj leniwiec był ;), może się przebudził ha ha :), a może to coś innego :P

Morella ja w 14dpo miałam cień :), tzn 14dpo wg wykresu, a przecież bez monitoringu to nie wiadomo co do godziny kiedy :)

Moze to byc po ziolach, i moze dawac znac...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iris to pewnie te zioła. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a ja mam nadzieję że u Ciebie jednak ta owu była i fasolka też będzie. ;) Trzymam kciuki! :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella obyś miała rację że u mnie to implantacja. Nie chcę się nastawiać ale bardzo bym chciała by tak było. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję się że za wcześnie zatestuję. To będzie dopiero 10/11 dpo.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jeśli dziś byłaby implantacja to za 3 dni mogę testować nie? ;) Zobaczymy jaka będzie jutro temperatura. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Morella obyś miała rację że u mnie to implantacja. Nie chcę się nastawiać ale bardzo bym chciała by tak było. ;)
    ja mysle ze u Ciebie to na pewno implantacja :)

A ja dzis jak codzien bede sikac na test owu, i w sumie... kurde moze to owulacja bo w pochwie mnie ciagnie, cycki bola, troche jajnikow nie czuje, ale sluz dzis sie zmienil na bardziej wodnisty i zdecydowanie lepszej jakosci niz wczoraj gdy byl grudkowaty i serowaty taki gesty, to dzis wodnisty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ale jeśli dziś byłaby implantacja to za 3 dni mogę testować nie? ;) Zobaczymy jaka będzie jutro temperatura. ;)
    Noo ja mysle ze 3 dni wystarcza ale moze byc taki bladzioch. A moze najlepiej od razu na bete w Twoim przypadku?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a może owu się zbliża rzeczywiście? Zaciągaj swojego do łóżka w razie co. ;)

‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ