Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Jak ten test wysechł to już bardzo ładnie widać krechę. Aż mnie korci, żeby lecieć po więcej testów i zrobić jeszcze wieczorem. Ale nie. Tylko spokój może mnie uratować. Czekam do jutra. Test, jeśli cień to lecę na betę.Tak. Tego sie trzymać. Poproszę o jakiś rozkaz, bym nie świrowała;]
To dzieki moim BOCIANOM!!!! AAAAAAA przynajmniej jednej sie sprawdzilo!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia, jak dla mnie to ten spadek to implantacja:) Trzymam kciuki za Was:)
Jeśli u mnie to faktycznie ciąża to owulacja musiała być później, bo licząc, ze owu była w 15 dc to dziś jestem 13dpo...a wówczas test powinien wyjść już od razu i raczej bardzo widoczny. -
Dziewczyny, możliwe żeby już w 3dc jajnik mi się odzywał? kurcze rozpoczęłam ten cykl też z ziółkami, w tamtym miesiącu miałam owulkę z prawego, a dziś mi lewy pikać zaczyna - a przyznam, że ten lewy to podczas swoich cykli jakiś zazwyczaj leniwiec był , może się przebudził ha ha , a może to coś innego
Morella ja w 14dpo miałam cień , tzn 14dpo wg wykresu, a przecież bez monitoringu to nie wiadomo co do godziny kiedy -
nick nieaktualnyMorella wrote:Gumisia, jak dla mnie to ten spadek to implantacja:) Trzymam kciuki za Was:)
Jeśli u mnie to faktycznie ciąża to owulacja musiała być później, bo licząc, ze owu była w 15 dc to dziś jestem 13dpo...a wówczas test powinien wyjść już od razu i raczej bardzo widoczny.
Jesli implantacja byla kolo 10 dnia po owu nie musiali byc bardziej widoczna -
nick nieaktualnyIriss wrote:Dziewczyny, możliwe żeby już w 3dc jajnik mi się odzywał? kurcze rozpoczęłam ten cykl też z ziółkami, w tamtym miesiącu miałam owulkę z prawego, a dziś mi lewy pikać zaczyna - a przyznam, że ten lewy to podczas swoich cykli jakiś zazwyczaj leniwiec był , może się przebudził ha ha , a może to coś innego
Morella ja w 14dpo miałam cień , tzn 14dpo wg wykresu, a przecież bez monitoringu to nie wiadomo co do godziny kiedy
Moze to byc po ziolach, i moze dawac znac... -
nick nieaktualnyGumisia wrote:Morella obyś miała rację że u mnie to implantacja. Nie chcę się nastawiać ale bardzo bym chciała by tak było.
A ja dzis jak codzien bede sikac na test owu, i w sumie... kurde moze to owulacja bo w pochwie mnie ciagnie, cycki bola, troche jajnikow nie czuje, ale sluz dzis sie zmienil na bardziej wodnisty i zdecydowanie lepszej jakosci niz wczoraj gdy byl grudkowaty i serowaty taki gesty, to dzis wodnisty. -
nick nieaktualny