X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuje sie jak na okres brzuch pobolewa glowa dzwonilam do mojej lekarki mam brac nospe a moj wynik 57,70 czyli ok 1-2 tydzien hurra. Testy wychowdzily doppiero po ok pol godzinie te pierwsze w piatek raszta juz szybciej :-)

perła ziemi, Morella, ketka91 lubią tę wiadomość

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gratulacje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo u mnie to wiesz Morella u mnie to na szczesliwy koniec sie nie zapowiada.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara, gratulacje! wysyłaj wiruski:)

Ciri, no kurde, ja mam jednak inne przeczucie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle bys zciagnela pomyslne zakonczenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze teraz bez tego owu to nawet nie wiem kiedy okresy moge sie spodziewac ;( i tyle samo wiem co miesiac temu...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    czuje sie jak na okres brzuch pobolewa glowa dzwonilam do mojej lekarki mam brac nospe a moj wynik 57,70 czyli ok 1-2 tydzien hurra. Testy wychowdzily doppiero po ok pol godzinie te pierwsze w piatek raszta juz szybciej :-)

Gratulacje!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwa mnie boli... w sumie nie wiem czy to cos znaczy poza okresem ale moze on wreszciw przyjdzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciriś, nic nie zrobisz teraz. Czekaj na @. Idealnie byłoby gdybyś jednak bzyczyła co drugi dzień, no ale to trochę już zmuszanie by było co?
    Chyba się kimnę. Zimno mi dziś ciągle i po ciepłej zupce zachciało mi się spać:)

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny w środę zrobię jeszcze raz by zobaczyć czy ładnie przyrasta to moja trzecia ciąża mam już dwóch synów ale o drugiego staraliśmy się ponad 3 lata a teraz w sumie to tak rzeczywiście ok 6 cykl ale dam wam radę może głupia trochę ale w tym miesiącu wzięłam sposób ze zaraz po serduchowaniu nie wstawalam tylko leżałam na brzuchu gdzieś to wyczytałam i jak widać nie zaszkodziło tylko pomogło :-)

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wkładałam poduchę pod pupę, kopytka w górę albo własnie na brzuszku. Nie wstawałam już po <3, starałam się zasnąć.
    No ale u mnie jeszcze nic potwierdzonego więc nic nie mówię.
    Kiara, to teraz dbaj o siebie i fasolcię:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Dziękuję dziewczyny w środę zrobię jeszcze raz by zobaczyć czy ładnie przyrasta to moja trzecia ciąża mam już dwóch synów ale o drugiego staraliśmy się ponad 3 lata a teraz w sumie to tak rzeczywiście ok 6 cykl ale dam wam radę może głupia trochę ale w tym miesiącu wzięłam sposób ze zaraz po serduchowaniu nie wstawalam tylko leżałam na brzuchu gdzieś to wyczytałam i jak widać nie zaszkodziło tylko pomogło :-)
    Ja tak robie od zawsze. Minimum 15 polezec dlatego seksik rano to tylko w weekend...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez staram sie nie wstawac, leze z poducha min 10 minut :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za kupa... moj mozg wlasnie wpadl napad zlosci.

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas sie sprswdzilo :-) powodzenia dziewczyny trzymam kciuki

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy, czy u mnie się sprawdzi:)
    Wysłałam jeszcze jedną fotę mężowi i w końcu zobaczył:D

Zasnęłam i zaraz się wybudziłam. Na dworze jest cieplej niż w domu, chyba trzeba się przenieść na słońce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I widzisz Morella ;) bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ten test wysechł to już bardzo ładnie widać krechę. Aż mnie korci, żeby lecieć po więcej testów i zrobić jeszcze wieczorem. Ale nie. Tylko spokój może mnie uratować. Czekam do jutra. Test, jeśli cień to lecę na betę.Tak. Tego sie trzymać. Poproszę o jakiś rozkaz, bym nie świrowała;]

ciri22 lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara gratulacje :)

Morella trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, ale wierze, ze bedzie szczesliwe :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara gratulacje! Oby beta pięknie przyrosła! :)

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ