Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
czuje sie jak na okres brzuch pobolewa glowa dzwonilam do mojej lekarki mam brac nospe a moj wynik 57,70 czyli ok 1-2 tydzien hurra. Testy wychowdzily doppiero po ok pol godzinie te pierwsze w piatek raszta juz szybciej
perła ziemi, Morella, ketka91 lubią tę wiadomość
Kiara12006 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kiara12006 wrote:czuje sie jak na okres brzuch pobolewa glowa dzwonilam do mojej lekarki mam brac nospe a moj wynik 57,70 czyli ok 1-2 tydzien hurra. Testy wychowdzily doppiero po ok pol godzinie te pierwsze w piatek raszta juz szybciej
Gratulacje!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny w środę zrobię jeszcze raz by zobaczyć czy ładnie przyrasta to moja trzecia ciąża mam już dwóch synów ale o drugiego staraliśmy się ponad 3 lata a teraz w sumie to tak rzeczywiście ok 6 cykl ale dam wam radę może głupia trochę ale w tym miesiącu wzięłam sposób ze zaraz po serduchowaniu nie wstawalam tylko leżałam na brzuchu gdzieś to wyczytałam i jak widać nie zaszkodziło tylko pomogłoKiara12006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiara12006 wrote:Dziękuję dziewczyny w środę zrobię jeszcze raz by zobaczyć czy ładnie przyrasta to moja trzecia ciąża mam już dwóch synów ale o drugiego staraliśmy się ponad 3 lata a teraz w sumie to tak rzeczywiście ok 6 cykl ale dam wam radę może głupia trochę ale w tym miesiącu wzięłam sposób ze zaraz po serduchowaniu nie wstawalam tylko leżałam na brzuchu gdzieś to wyczytałam i jak widać nie zaszkodziło tylko pomogło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak ten test wysechł to już bardzo ładnie widać krechę. Aż mnie korci, żeby lecieć po więcej testów i zrobić jeszcze wieczorem. Ale nie. Tylko spokój może mnie uratować. Czekam do jutra. Test, jeśli cień to lecę na betę.Tak. Tego sie trzymać. Poproszę o jakiś rozkaz, bym nie świrowała;]
ciri22 lubi tę wiadomość