X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ale macie ciekawe historie. ;) U mnie było jakoś tak zwyczajnie. ;) Zaczęło się prawie 7 lat temu. On wolny, ja zajęta. Znaliśmy się tylko z widzenia. Ja mu się zawsze podobałam, a ja nie zwracałam na niego uwagi. Nie układało mi się w związku i rozstałam się z facetem, a wtedy on podstępem dostał ode mnie mój numer i tak rozmawialiśmy godzinami. Spacery, randki. Po kilku miesiącach zaczęliśmy być razem. A po 3 latach zamieszkaliśmy razem. Po kolejnym roku zaręczyny. A po kolejnym ślub. ;)

Do zdania "spacery, randki" to wszytko jak u mnie, chociaż my dłuższy staż:)

Pozdrawiam dziewczynki i zieloności życzę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide łapać seksa laski, dobrej nocki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. I jak tam dzis? U mnie spadek temperatury ale jak na razie brak plodnego sluzu... ;/

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) u mnie wzrost ale mam jakieś przeczucie ze to nie ten cykl

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wzrost to dobry znak ;) u mnie jak nic trzeba czekac i tyle. Nawet nie testuje bo owu nie wiadomo kiedy bedzie i w ogole..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) seksu nie było, skok temperatury, szyja twarda śluz mi gdzie sobie poszedł, @ brak, siki złapane po drodze do pracy kupie test :) ufff :P ja sie pytam co za zboczeniec wymyślił to poranne wstawanie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz do pracy a tu leje. A czeka mnie droga na rowerze... eh...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :) Bylam tu wczoraj poznym popoludniem, a dzis rano mialam do nadrobienia 7 stron! Alez Wy macie produkcje wpisow :D

Moja temperatura spadla juz do 37, wiec @ przyjdzie lada dzien (chwila??). Niech juz sie zacznie, bo sfiksuje :D

Tak czytam i czytam i sie zastanawiam czy tylko ten moj, a wlasciwie my mamy taki temperament, ze seksik jest praktycznie codziennie? :P
    Jestesmy razem prawie 3 lata i 9 miesiecy po slubie ;)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temperatura się trzyma. Idę dalej spać. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhu hu :D u mnie nie pada ale w nocy burza była.
    Fiona, tylko pozazdrościć żeście tacy temperamentni :)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie piekne sloneczko i cieplutko :)

Z bylym tak nie mialam - nawet raz na dwa dni to bylo dla mnie za czesto, a teraz no coz nie moge sie nim nasycic :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to moze trzeba spasowac? Przy staraniach nie jest to dobre tak czesto. Szybciej zachodza dziewczyny ktore raz na dwa dni uprawiaja seks niz te co codziennie. Mniej plemnikow i gorszej jakosci sa. Kolezanka za to ze swoim sie widzi raz w tygodniu i jeden seks bez zabezpieczenia i to 3 dni przed owulacja i za pierwszym razem zaszla.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to moze trzeba spasowac? Przy staraniach nie jest to dobre tak czesto. Szybciej zachodza dziewczyny ktore raz na dwa dni uprawiaja seks niz te co codziennie. Mniej plemnikow i gorszej jakosci sa. Kolezanka za to ze swoim sie widzi raz w tygodniu i jeden seks bez zabezpieczenia i to 3 dni przed owulacja i za pierwszym razem zaszla.

Pytalismy lekarza o to i powiedzial, ze nie ma to wielkiego znaczenia, bo Maz ma wyniki idelne i nie potrzeba ich duzo tylko jeden dobry ;) Poza tym staramy sie nie myslec o staraniach tylko czerpac przyjemnosc z seksu, a ograniczanie sie przez to byloby frustrujace.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak to tak jak mnie stresuje ze za to musze jak nie chce. Ani w jedna strone nie jest to dobre ani w druga. Moj lekarz za to powiedzial ze nawet jak sa idelane badania nalezy troche spasowac bo czasem dieta czy zmeczenie moze wplynac na jakos spermy. Czy tez bardzoej stresujacy miesiac. A tak czestym seksem zabijasz plemniczki te ktore tam byly wczoraj i jesli wczorajsze byly lepszej jakosci a dzi gozej to zostajesz z gorszymi. Ale to teoria ktora ja uslyszalam od swojego lekarza. Co prawda ja potwierdzilam ksiazkami ale moze cos sie zmienilo od tego czasu w badaniach.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh ja wlasnie nie chcialabym, zeby moja nieplodnosc wplywala jeszcze na cos innego niz moja psychika i nasze finanse :P I tak cala sytuacja jest stresujaca, a tu jeszcze trzeba sie albo zmuszac, albo ograniczac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak tak. Niestety. Ale jak Wy macie taki temperament wkoncu sie wstrzelicie ;p i sie uda. ;) ja mam troche t
    rudniej
    Kurde a u mnie chyba okres idzie a ten spadek moglby o tym swiadczyc. Niech sie zaczyna.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo tak tak. Niestety. Ale jak Wy macie taki temperament wkoncu sie wstrzelicie ;p i sie uda. ;) ja mam troche t
    rudniej
    Kurde a u mnie chyba okres idzie a ten spadek moglby o tym swiadczyc. Niech sie zaczyna.

Moj tez idzie, a raczej wloczy sie, bo powinien byc 3 dni temu :/ I opoznia mi rozpoczecie nowego cyklu, a Clo czeka i wizyta na USG juz zapisana, a ona musi byc w odpowiedni dzien cyklu :/

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga to smieszne troche, ze najpierw na @ nie czekasz, a jak juz wiesz, ze nic z tego to czekasz na nia z utesknieniem, zeby zaczac od nowa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tak a tak jak ja jest cykl bez owu to juz w ogole czekasz z utesknieniem bo albo ten cykl sie szybko zakonczy albo bedzie sie ciagnal w nieskonczonosc...

‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ