Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia wrote:Ale macie ciekawe historie. U mnie było jakoś tak zwyczajnie. Zaczęło się prawie 7 lat temu. On wolny, ja zajęta. Znaliśmy się tylko z widzenia. Ja mu się zawsze podobałam, a ja nie zwracałam na niego uwagi. Nie układało mi się w związku i rozstałam się z facetem, a wtedy on podstępem dostał ode mnie mój numer i tak rozmawialiśmy godzinami. Spacery, randki. Po kilku miesiącach zaczęliśmy być razem. A po 3 latach zamieszkaliśmy razem. Po kolejnym roku zaręczyny. A po kolejnym ślub.
Do zdania "spacery, randki" to wszytko jak u mnie, chociaż my dłuższy staż
Pozdrawiam dziewczynki i zieloności życzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny Bylam tu wczoraj poznym popoludniem, a dzis rano mialam do nadrobienia 7 stron! Alez Wy macie produkcje wpisow
Moja temperatura spadla juz do 37, wiec @ przyjdzie lada dzien (chwila??). Niech juz sie zacznie, bo sfiksuje
Tak czytam i czytam i sie zastanawiam czy tylko ten moj, a wlasciwie my mamy taki temperament, ze seksik jest praktycznie codziennie?
Jestesmy razem prawie 3 lata i 9 miesiecy po slubie[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to moze trzeba spasowac? Przy staraniach nie jest to dobre tak czesto. Szybciej zachodza dziewczyny ktore raz na dwa dni uprawiaja seks niz te co codziennie. Mniej plemnikow i gorszej jakosci sa. Kolezanka za to ze swoim sie widzi raz w tygodniu i jeden seks bez zabezpieczenia i to 3 dni przed owulacja i za pierwszym razem zaszla.
-
ciri22 wrote:Noo to moze trzeba spasowac? Przy staraniach nie jest to dobre tak czesto. Szybciej zachodza dziewczyny ktore raz na dwa dni uprawiaja seks niz te co codziennie. Mniej plemnikow i gorszej jakosci sa. Kolezanka za to ze swoim sie widzi raz w tygodniu i jeden seks bez zabezpieczenia i to 3 dni przed owulacja i za pierwszym razem zaszla.
Pytalismy lekarza o to i powiedzial, ze nie ma to wielkiego znaczenia, bo Maz ma wyniki idelne i nie potrzeba ich duzo tylko jeden dobry Poza tym staramy sie nie myslec o staraniach tylko czerpac przyjemnosc z seksu, a ograniczanie sie przez to byloby frustrujace.[/url] -
nick nieaktualnyPewnie tak to tak jak mnie stresuje ze za to musze jak nie chce. Ani w jedna strone nie jest to dobre ani w druga. Moj lekarz za to powiedzial ze nawet jak sa idelane badania nalezy troche spasowac bo czasem dieta czy zmeczenie moze wplynac na jakos spermy. Czy tez bardzoej stresujacy miesiac. A tak czestym seksem zabijasz plemniczki te ktore tam byly wczoraj i jesli wczorajsze byly lepszej jakosci a dzi gozej to zostajesz z gorszymi. Ale to teoria ktora ja uslyszalam od swojego lekarza. Co prawda ja potwierdzilam ksiazkami ale moze cos sie zmienilo od tego czasu w badaniach.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo tak tak. Niestety. Ale jak Wy macie taki temperament wkoncu sie wstrzelicie ;p i sie uda. ja mam troche t
rudniej
Kurde a u mnie chyba okres idzie a ten spadek moglby o tym swiadczyc. Niech sie zaczyna.
Moj tez idzie, a raczej wloczy sie, bo powinien byc 3 dni temu I opoznia mi rozpoczecie nowego cyklu, a Clo czeka i wizyta na USG juz zapisana, a ona musi byc w odpowiedni dzien cyklu[/url] -
nick nieaktualny