X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, a może Ty też zrób jeszcze raz co? Ketka pisała, że miała przypadek kobietki, która miała negatywną betę a później okazało się że była w ciąży. Kilka stron temu jest to dokładniej opisane.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fiona, a może Ty też zrób jeszcze raz co? Ketka pisała, że miała przypadek kobietki, która miała negatywną betę a później okazało się że była w ciąży. Kilka stron temu jest to dokładniej opisane.

Wczoraj robilam sikanca i byla jedna I. Tempka spadla juz prawie do tej sprzed "owulacji", ktorej moim zdaniem nie bylo w ogole, wiec pewnie lada chwila @ przyjdzie...

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnie wszystko po poludniu, kurcze muszę się do roboty zabrać, odezwę się pozniej i wszystko wam powiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na betę pójdę jutro jeśli @ nie przyjdzie. Dziś mam tak okropny ból głowy, że nie jestem w stanie nawet przejść się po podwórku. Poza tym, moja mama uważa, że jestem w ciąży i nie pozwala mi nic robić i nigdzie iść. Autem jechać też nie mogę bo jeszcze coś mi się stanie...paranoja:D Czuję już @, także wiecie...dupeczka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta glowa mam to samo. Jest mi slabo od wczoraj kreci mi sie w niej i pobolewa jest ciezka i spac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja już nie wiem Ciri. Rozsypujemy się:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okres bede miala ! Bylam w kibelku sluz grudkowy brzuch coraz bardziej boli i szyjka coraz bardziej sie otwiera ;) wiec dobrze mnie dobrze! I lekarz mial raje skoro jeden byl dlugi ten bedzie krotki ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano możliwe. Kurczę, to teraz u mnie niech się wyjaśni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy tylko czy moj irganizm jajcow sobie ze mnie nie robi ;p mysle ze jutrzejszy dzien cos wyjadni. A wkurze sie jakby to byla owulacja ale czuje sie jak na okres....no i ten sluz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeśli szybko @ nie przyjdzie to wszystko się poprzesuwa i będzie kaszana ze staraniami. Bo zakładając, że w maju nie zaskoczę, to czerwiec odpada. Małż wyjeżdża w czerwcu i to pewnie wtedy, gdy będę miała owulację;/. Idę coś zakręcić w kuchni, będę później.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No.poprzesuwa sie ale potem.moze rowniez w druga strone sie przesunac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępniła, temperaturę mierze dopiero od wczoraj bo nie miałam termometru ;) wiem ze nic mi to nie da w tym cyklu ale nawyk mierzenia z rana sobie wyrobie. Opis jest niepełny bo wcześniej nigdzie nic nie zapisywalam ale wydaje mi się owu była jak miałam te trzy dni sluzu płodnego. Okres w ogóle miqowm jakiś do kitu wiec ten cykl spisuje na straty, niech okres przyjdzie normalny i zaczynam od nowa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja ostatnio mialam do kitu nic orawie nie lecialo ze mnie. A z temoeratura to ja mierzylam w poprzednim cyklu od 29 dc to.widzialam jak rosnie urzymuje sie i spada wie wiem ze u mnie w ooprzednim sie utrzymywala temperatura na poziomie 36,8.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia a moze u Ciebie owulacja dopiero teraz byla?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej Hej! :) Czuję się trochę lepiej. ;) Jak tam nastroje? :) Kto jutro testuje? No i kto testuje ze mną w piątek? (Ciri nie wykręcaj się! - miałaś ze mną owu - ja tak uważam, więc ze mną testujesz i koniec i kropka i kreski będą cztery, w sensie ja dwie i ty dwie!) :D

marta1987 lubi tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami jest tak ze na koniec cyklu pojawia sie sluz plodny...czytalam, ze to swiadczy o naglym spadku progesteronu.....w poprzednim cyklu tak mialam ze dzien przed @ pojawil sie sluz mega wodnisty....

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam w poniedzialek isc na bete. Bedzie 8dpo, myslicie ze za wczesnie?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy od tego kiedy mogło być zagnieżdżenie. ;) Ale myślę że za wcześnie jednak. Chyba że to zagnieżdżenie byłoby 6 dpo. Tak więc strata pieniędzy raczej. Najwcześniej najlepiej iść 10 dpo.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak właściwie zastanawiam czy robić ten test w piątek czy nie iść w poniedziałek na betę, ale dla mnie beta to taki stres... W dwóch ciążach mi źle przyrastała i trochę się obawiam, że nawet jeżeli będzie pozytywna to się zestresuję że pewnie źle przyrasta...

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    dziś mój 8dc i jakoś mi tak od samego rana mokro jest... ale nie umiem określić jaki mam śluz czy bardziej kremowy czy wodnisty :/

4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ