Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Fiona, a może Ty też zrób jeszcze raz co? Ketka pisała, że miała przypadek kobietki, która miała negatywną betę a później okazało się że była w ciąży. Kilka stron temu jest to dokładniej opisane.
Wczoraj robilam sikanca i byla jedna I. Tempka spadla juz prawie do tej sprzed "owulacji", ktorej moim zdaniem nie bylo w ogole, wiec pewnie lada chwila @ przyjdzie...[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na betę pójdę jutro jeśli @ nie przyjdzie. Dziś mam tak okropny ból głowy, że nie jestem w stanie nawet przejść się po podwórku. Poza tym, moja mama uważa, że jestem w ciąży i nie pozwala mi nic robić i nigdzie iść. Autem jechać też nie mogę bo jeszcze coś mi się stanie...paranoja:D Czuję już @, także wiecie...dupeczka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jeśli szybko @ nie przyjdzie to wszystko się poprzesuwa i będzie kaszana ze staraniami. Bo zakładając, że w maju nie zaskoczę, to czerwiec odpada. Małż wyjeżdża w czerwcu i to pewnie wtedy, gdy będę miała owulację;/. Idę coś zakręcić w kuchni, będę później.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdostępniła, temperaturę mierze dopiero od wczoraj bo nie miałam termometru wiem ze nic mi to nie da w tym cyklu ale nawyk mierzenia z rana sobie wyrobie. Opis jest niepełny bo wcześniej nigdzie nic nie zapisywalam ale wydaje mi się owu była jak miałam te trzy dni sluzu płodnego. Okres w ogóle miqowm jakiś do kitu wiec ten cykl spisuje na straty, niech okres przyjdzie normalny i zaczynam od nowa.
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja ostatnio mialam do kitu nic orawie nie lecialo ze mnie. A z temoeratura to ja mierzylam w poprzednim cyklu od 29 dc to.widzialam jak rosnie urzymuje sie i spada wie wiem ze u mnie w ooprzednim sie utrzymywala temperatura na poziomie 36,8.
-
nick nieaktualny
-
Hej Hej Hej! Czuję się trochę lepiej. Jak tam nastroje? Kto jutro testuje? No i kto testuje ze mną w piątek? (Ciri nie wykręcaj się! - miałaś ze mną owu - ja tak uważam, więc ze mną testujesz i koniec i kropka i kreski będą cztery, w sensie ja dwie i ty dwie!)
marta1987 lubi tę wiadomość
-
Ja się tak właściwie zastanawiam czy robić ten test w piątek czy nie iść w poniedziałek na betę, ale dla mnie beta to taki stres... W dwóch ciążach mi źle przyrastała i trochę się obawiam, że nawet jeżeli będzie pozytywna to się zestresuję że pewnie źle przyrasta...