MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Jeśli już, to do połóweczki chociaż na mnie najlepiej działała cała a też miałam tak delikatnie przekroczoną
Dziękuję Ci Bocianiątko za radę-właśnie kiedyś brałam połówkę i chyba wrócę.
Mam jeszcze jedno pytanie:czy prog.17ng 6-7dpo świadczy,że owu się odbyła? Czy tylko mogę tak gdybać...
Za chwilę jadę do położnej-dowiem się,czy zrobi mi monitoring,czy muszę mieć skierowanie do gina (Holandia) -
Lady_Dior wrote:Dziękuję Ci Bocianiątko za radę-właśnie kiedyś brałam połówkę i chyba wrócę.
Mam jeszcze jedno pytanie:czy prog.17ng 6-7dpo świadczy,że owu się odbyła? Czy tylko mogę tak gdybać...
Za chwilę jadę do położnej-dowiem się,czy zrobi mi monitoring,czy muszę mieć skierowanie do gina (Holandia)Klamka82 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Karmelkovaa wrote:3 mam kciuki za wszystkie Majóweczki
to poprosimy o jeszcze o wiruski - na tą chwilę potrzebujemy ich (zgodnie z pierwszą stroną) 27Simons_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim Proszę o wpisanie na ostatniego maja Dziś mój 1 dc a może pierwszy dzień ciąży kto wie Wprawdzie wpisałam się też na 1 czerwca ale znając mnie na bank nie wytrzymam z testowaniem także ten :*
Coś o sobie: pewno nie jedna z was kojarzy mnie z wcześniejszych wątków starania od maja 2014 po pierwszej stracie okruszka, obecnie 2 cykl po stracie Anielci (12 tc - badania genetyczne ok wciąż nie znamy przyczyny poronienia ) - nowy cykl nowe nadzieje.
Podpowiecie jak brać wit e i koenzym q10 do ovu czy cały cykl ?
Z supli to: metylowane wit B ,ovarin, wiesiołek, selen , wit D 2000, od tego cyklu planuję właśnie dorzucić wit e i Q10 oraz castagnus, a i jak bym mogła zapomniec siofor 2 x 500 i euthyrox 88Siwulec lubi tę wiadomość
-
Ooo Asiek to testujemy tak samo koniec maja i początek czerwca, chociaż ja powinnam tak na prawdę dopiero 5 czerwca, ale nie mów nikomu
Asiek1214 lubi tę wiadomość
-
ehh powinnam iść się zapisać na 3 czerwca, dziś 13dpo i biel bieli także nic z tego na pewno nie będzie
ale mam maluteńką nadzieję, aczkolwiek raczej niemożliwą; w 8dpo wychodziły mi owulaki tak mocne jak nigdy, a że miałam wtedy nocny dyżur, to dopadłam emka dopiero w czw rano przed jego pracą, ale to raczej niemożliwe, żeby owulacja mi się tak przesunęła, żadnych stresów nie miałam
no nic to, będę trzymać kciuki i przepraszamy, że z MartunQa tak beznadziejnie otwieramy ten miesiąc -
Bocianiątko wrote:Jak najbardziej chociaż mówią że jedynym potwierdzeniem ovu jest ciąża
Dziękuję Bocianiątko :* Mam nadzieję,że jednak ta owu jest bo o monitoringu mogę sobie pomarzyć.Panie robią usg tylko kobietom w ciąży także no...Musiałabym iść do rodzinnego po skierowanie do szpitala do ginekologa i umówić się na wizytę ehh ta Holandia...
Jutro zaczynam się bawić testami owu,bo to już będzie 12dc a jak mi w tym cyklu się nie powiedzie,to od następnego zaprzyjaźnię się na nowo z bromkiem-badając wcześniej jeszcze raz PRL.
Asiek1214 witaj i owocnych starań życzę-oby się nam wszystkim poszczęściło -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Ooo Asiek to testujemy tak samo koniec maja i początek czerwca, chociaż ja powinnam tak na prawdę dopiero 5 czerwca, ale nie mów nikomu
Jak zwykle muszę mieć rozkmineWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 17:35
-
Asiek1214, strasznie mi przykro z powodu tej straty. Trzymam kciuki, żeby juz w maju pojawił się ktoś inny, komu dasz całą tę miłość, która zostaje po stracie.
Za Tobą dwoe straty - dostaniesz teraz heparynę od pozytywa? Po 2 stratach ginowie często dają heparynę profilaktycznie, nawet jak nie ma wyraźnych wskazań. Robiliście też kariotypy?
Co do supli, ja zwykle q10 odstawiam kilka dni po owu - jakoś na tych opakonuach, które ja miałam zawsze było żeby nie brać w ciąży, ale ponoć są takie, które można brać nawet w ciąży. Wit e chyba można cały czas.
Już wpisuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 18:00
-
Nie wytrzymalam do 02.05 i dzisiaj z robilam test ! Nie wierze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/318809914b2f.jpgStaraczkaNika, Siwulec, Lady_Dior, nenusia, Asiek1214, Morusek, MartunQa, Lucia88, Lunaris, by7mistake, Emiilka, Żabol, MamaFabianka, Nadzieja22, blue00, moyeu lubią tę wiadomość
Patrycja26 -
Asiek1214 wrote:We dwie będzie nam raźniej Ja mam tylko nadzieję że nic mi się tam nie poprzesuwało i ovu będzie jak do tej pory , do gin udało mi się wbić dopiero na 10 maja (11 dc ) więc zobaczymy czy wszystko się zregenerowało po zabiegu i czy endo wróciło do normy.....swoją drogą mam w domu jedno opakowanie clo i nie wiem czy by troszkę nie pomóc tym moim jajeczkom ale może lepiej nie i zostawić wszystko naturze ...chociaż ostatni szczęśliwy cykl to clo od 5 do 10 dc plus ovi w 16 dc .....
Jak zwykle muszę mieć rozkmine
Przepraszam za wścibstwo, kiedy miałaś zabieg ? Pytam bo ja miałam 9 marca i w Twojej stopce widzę podobna datę
Po zabiegu już miałam wizytę i wszystko ładnie oczyszczone ale dostałam zakaz starań na kwiecień i liczę ze po @ która ma być Ok 9 maja dostanę już zielone światło -
Pati1991 wrote:Nie wytrzymalam do 02.05 i dzisiaj z robilam test ! Nie wierze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/318809914b2f.jpg
EDIT: zajrzyj na pierwszą stronę, może to pomoże Ci uwierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 18:11
-
nick nieaktualny
-
Pati1991 ale piękne krechy Gratuluję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Przepraszam za wścibstwo, kiedy miałaś zabieg ? Pytam bo ja miałam 9 marca i w Twojej stopce widzę podobna datę
Po zabiegu już miałam wizytę i wszystko ładnie oczyszczone ale dostałam zakaz starań na kwiecień i liczę ze po @ która ma być Ok 9 maja dostanę już zielone światło -
nenusia wrote:Jeszcze maj się nie zaczął, a tu już 10 stron. Nika może będzie rekord?
Przydreptalam tu Wam potowarzyszyć jeśli można
EDIT: Luna, to się tyczy też Ciebie.
Będziecie nam tu obie rozsiewać ciążowe prątkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 19:32
nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny