X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet
    Postów: 2236 3755

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    zdrówka dla młodego <3
    Dziękuje :*

    Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha

    Tak Kochane -chłopaczyna zabawiał się wubratorem, trochę za głęboko sobie włożył a potem samoczynnie się wkręcał głębiej. Jak mu RTG robiliśmy to jeszcze działał :P Strasznie mi go szkoda było bo jednak to jego intymna sprawa a trzeba było osób trzecich i zabiegu żeby to wyciągnąć.

    Także tego, sznurek polecam ;)

    Siwulec, Luna1993, Karma88, Minie Black, Morusek, Cabrera, KateHawke, Nadzieja22, Iseko, Czrna 81, frezyjciada, Klamka82, Barbarka1984 lubią tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ,szczypta przyjemności :D .Po tej akcji to już chyba trzyma się z dala od takich zabawek .

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Hahaha

    Tak Kochane -chłopaczyna zabawiał się wubratorem, trochę za głęboko sobie włożył a potem samoczynnie się wkręcał głębiej. Jak mu RTG robiliśmy to jeszcze działał :P Strasznie mi go szkoda było bo jednak to jego intymna sprawa a trzeba było osób trzecich i zabiegu żeby to wyciągnąć.

    Także tego, sznurek polecam ;)


    kurde to jak działał to mógł poczekać, może po kilku godzinach by go wypluł ;)

    lamka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4403 1194

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oł gad. To jakiś maluch musiał być , że się tak zagłębił. Mojemu na morfologię pomogły- witc, a*e, witamina d, cynk, magnez i powiem wam w sekrecie, że przestał na 2miechy nosić bieliznę pod spodnie. Może to głupie ale skoczyła z 4 do 7 czy 8 nie pamiętam. A, że zawodowo w pracy siedzi to starał się też siadać inaczej ;) by na klejnotach nie siedzieć

    Siwulec lubi tę wiadomość

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4403 1194

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy gej czy hetero nie to , że uprzedzona jestem ale dla hetero to wstyd chyba jescze większy

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1736 1275

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

    Jakie historie z rana :D

    Ja przysypiam w pracy.. i cycki to mi zaraz odpadną, tak bardzo bolą... :(

    I mam jakieś zaniki pamięci, bo przeczytałam Was, ale nie pamiętam czy dziś jakieś bety, testy i wizyty.. Jeśli tak, to trzymam ogromnie kciuki!!!!!!

    *62cs (5 cpp) - (start marzec 2017)
    *iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
    *I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
    - I criotransfer 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch - udany (11dpt- beta88,9, prog16,1; 13dpt- beta218,9, prog14,3, 19dpt -beta 2541, prog 16,6, 26dpt- <3) -> poronienie zatrzymane 28.10.2021 (Aniołek 8tc-11tc)
    - II criotransfer 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba (6dpt- beta 0, prog 12,5; 11dpt -beta 0, prog 40,33)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kargo to masz już dwa objawy - cycki i pregnancybrain :-D

    reset, Kargo31, Lunaris lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Prośba o pomoc. Koleżanka wysłała mi zdjęcie testu. Widzicie tu coś? Jest 8mcy po porodzie, cykle ma jeszcze różne,ostatni miał 26dni. Test z wieczornego sikania, w 28 dniu. Poradziłam jej żeby jutro z rana najlepiej jeszcze siknela...aha. ma 2 dzieci, jedno poronienie w historii a 3 nie planowała na razie i chyba w ogole..

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cc345795c7c.jpg

  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kargo to masz już dwa objawy - cycki i pregnancybrain :-D

    Trzy, bo senność w pracy u wielu też była oznaką ciąży:>

    lamka lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia mi to wygląda bardziej na evapa.

  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1736 1275

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kargo to masz już dwa objawy - cycki i pregnancybrain :-D

    Hmmm... to jeszcze katar (ale to chyba te pola rzepaku za oknem) i łażenie siku (ale to chyba wypita kawa),Reset racja - spanie też... Wkręcać sobie dalej ? :D

    *62cs (5 cpp) - (start marzec 2017)
    *iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
    *I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
    - I criotransfer 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch - udany (11dpt- beta88,9, prog16,1; 13dpt- beta218,9, prog14,3, 19dpt -beta 2541, prog 16,6, 26dpt- <3) -> poronienie zatrzymane 28.10.2021 (Aniołek 8tc-11tc)
    - II criotransfer 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba (6dpt- beta 0, prog 12,5; 11dpt -beta 0, prog 40,33)
  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1736 1275

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia jakiś cień zamazany tam jest, ale czy to kreska różowa to chyba średnio...

    *62cs (5 cpp) - (start marzec 2017)
    *iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
    *I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
    - I criotransfer 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch - udany (11dpt- beta88,9, prog16,1; 13dpt- beta218,9, prog14,3, 19dpt -beta 2541, prog 16,6, 26dpt- <3) -> poronienie zatrzymane 28.10.2021 (Aniołek 8tc-11tc)
    - II criotransfer 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba (6dpt- beta 0, prog 12,5; 11dpt -beta 0, prog 40,33)
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja nic nie widzę, niech powtórzy jak ma wątpliwości z jutrzejszego sika.


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • justyna14 Autorytet
    Postów: 10321 6171

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Dzień dobry dziewczyny! Prośba o pomoc. Koleżanka wysłała mi zdjęcie testu. Widzicie tu coś? Jest 8mcy po porodzie, cykle ma jeszcze różne,ostatni miał 26dni. Test z wieczornego sikania, w 28 dniu. Poradziłam jej żeby jutro z rana najlepiej jeszcze siknela...aha. ma 2 dzieci, jedno poronienie w historii a 3 nie planowała na razie i chyba w ogole..

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cc345795c7c.jpg
    Ja tam coś widzę. Beta prawdę dziś jej powie. Albo test jutro

    relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 09:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też pomyślałam że to evap. Jutro sika ale rano i zobaczymy.

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f8268f11f10.jpg

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia,mnie takie testy wychodziły dopóki karmiłam i nie byłam w ciąży.

  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 4095 3409

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset potrzebuje Twojej pomocy <3

    Zgubili moje próbki wymazów, które były mi potrzebne do histeroskopii. Chce napisać reklamację do diagnostyki o zwrot kosztów badania i dodatkowo rekompensatę, bo od dziś mam @ więc nie pobiorą mi ponownie i musze przesunąć o miesiąc histero lub IUI.

    Wspomożesz mnie prawnie? :)

    EmOTp2.png


    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    20dpt - pęcherzyk ciążowy + żoltkowy
    27 dpt - ❤️

    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
    👶30.05.2021 - synek ❤️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj wizytę... Wydygalam i zrobiłam hcg. Jak będzie lipa to nawet nie idę...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 10:10

  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie !!!!!!!!!! NIE BĘDZIE ŻADNEJ LIPY !!! Szykuj Grażynkę na wizytę!

    Karma88, Siwulec, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ