Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black przestań. O której masz wizytę? Idź i zobaczymy co powie.

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta na 19.50... Grazyna uszykowana, tylko czuje w sobie, że będzie lipton!

  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 3178 3011

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie głowa do góry! :) ja dziś dostałam @ wiec biorę na siebie wszystkie nieszczęscia :P

    relgpx9idcwsnjby.png

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI
    18.09.2020- punkcja
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
    22dpt - <3
  • Patrycja20 Autorytet
    Postów: 2236 3755

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie myśl pozytywnie :) będzie dobrze :*

    Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1757 2290

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

    jak przeczytałam o frywolnej sukience, to nie wiem czemu, ale szukałam jakiejś falbaniastej. Frywolność kojarzy mi się z falbankami. Tak więc, wybacz Reset, ale w mojej opinii Twoja sukienka frywolna nie jest. Za to jest świetna.

    Minie, no brzuszek piękny :) Mam koleżankę, której w każdej ciąży brzuch wyskakuje od razu - w pierwszej przytyła 20kg, poszło jej tylko w brzuch. Gdy pojechała rodzić, usłyszała od położnych - "to ile ktg podpiąć: dwa czy trzy?". Zaraz po porodzie wszystko zrzuciła.
    Minie, brzuszek Ci rośnie i jeszcze na bety latasz? No proszę Cię, mu ty czekamy na dobre wieści z wizyty.

    Nenusia, cieszę się, że maluszek się pokazał i że wróciłaś,czekam na relację z dzisiejszej konsultacji u lekarza.

    Siwulec, zdrówka dla synka!

    ❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie nie ma lipy :* wierzę mocno że wieczorem będziesz skakać z radości <3 a ja z Tobą :*
    ale możesz marudzić do 19:00 ile wlezie ;) lepiej tak niż dusić w sobie

    edit: o której będziesz miała wynik?

    edit2: Daniela dziękuje, ale to Patrycji syn ma zapalenie ucha ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 10:17

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • MartunQa Ekspertka
    Postów: 121 96

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Byłam z Wami na poczatku maja, potem troche podczytywałam jednak ciezko sie wbic do Was. Miałam dostać okres 1maja, okres do tej pory się nie pojawił, w zeszłym tyg robiłam 3 testy, wszystkie świeciły białością. Dziś zrobiłam kolejny test a tu zonk.... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e09b184117c.jpg

    chyba się udało! Dziś jest 39dc, musiałam wiec miec mocno przesunięta owulacje, bo chyba 3 testy w zeszlym tyg nie mogły się mylić. Nie wiem teraz co powiedzieć lekarzowi, czy prawdziwa date ostatniej miesiaczki, czy cos pokombinowac, bo przy poprzedniej ciazy owualcje mialam w 20dc a lekarka liczyla i tak wszystko wg OM, przez ta ciagle wychodzila na usg ze małe dziecko a porod był wywoływany. Nie wiem co tu robić. Do lekarza pojde za ok 3 tyg, bo wtedy jest pierwszy termin wolny, wiec mam chwile na przemyslenie :)

    Klamka82, Czrna 81, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

    z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • sAnsa_28 Autorytet
    Postów: 3637 2935

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie czuje w kościach że wszystko jest w porządku :)
    Karola, nie lubię tego :/

    zpbn9vvj2h4w9epl.png
    Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
    Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
    L + H 05.09.2018
    On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
    Ja: adenomioza, endometrioza I
    Kir AA, NK 17%
    MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
    25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
    13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
    02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
    8.11.2019 ket 3BB 🙁
    01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
    Szczepienia limfocytami
    11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
    5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1757 2290

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę zaglądać, ale zabieram się za pakowanie. Nie lubię tego, ale muszę już zacząć, choć wyjeżdżamy dopiero w sobotę wieczorem.

    ❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki będą pewnie ok 18... A ja trzese portkami póki co

  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartunQa wrote:
    Dziś jest 39dc, musiałam wiec miec mocno przesunięta owulacje, bo chyba 3 testy w zeszlym tyg nie mogły się mylić. Nie wiem teraz co powiedzieć lekarzowi, czy prawdziwa date ostatniej miesiaczki, czy cos pokombinowac, bo przy poprzedniej ciazy owualcje mialam w 20dc a lekarka liczyla i tak wszystko wg OM, przez ta ciagle wychodzila na usg ze małe dziecko a porod był wywoływany. Nie wiem co tu robić. Do lekarza pojde za ok 3 tyg, bo wtedy jest pierwszy termin wolny, wiec mam chwile na przemyslenie :)

    A po co chcesz kombinować u lekarza? Mów prawdę kiedy miesiaczka, kiedy mogla byc owu i juz.
    no i gratuluję. ;)

    Siwulec, sAnsa_28 lubią tę wiadomość

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Wyniki będą pewnie ok 18... A ja trzese portkami póki co

    nie dziwię się, też bym trzęsła. Życzę Ci aby wynik był szybciej żebyś się mogła trochę uspokoić :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • MartunQa Ekspertka
    Postów: 121 96

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    A po co chcesz kombinować u lekarza? Mów prawdę kiedy miesiaczka, kiedy mogla byc owu i juz.
    no i gratuluję. ;)

    Dzięki, tak ale moja lekarka nie słucha tego że ovu byla przesunieta :| wpisuje od razu OM i koniec, nie potrafilam jej tego przetlumaczyc.

    z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartunQa wrote:

    chyba się udało! Dziś jest 39dc, musiałam wiec miec mocno przesunięta owulacje, bo chyba 3 testy w zeszlym tyg nie mogły się mylić. Nie wiem teraz co powiedzieć lekarzowi, czy prawdziwa date ostatniej miesiaczki, czy cos pokombinowac, bo przy poprzedniej ciazy owualcje mialam w 20dc a lekarka liczyla i tak wszystko wg OM, przez ta ciagle wychodzila na usg ze małe dziecko a porod był wywoływany. Nie wiem co tu robić. Do lekarza pojde za ok 3 tyg, bo wtedy jest pierwszy termin wolny, wiec mam chwile na przemyslenie :)

    a w którym tc wywoływali poród?

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie kciuki, beta na pewno będzie sztos!:)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ale bym się wkurzyła na Diagostykę na Twoim miejscu !!

    Minie, z takim brzuszkiem wszystko musi być w porządku :)!!

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martunqa ogarnięty lekarz określi wiek ciąży wg usg... Gratulacje, nudnej ciąży!

    Minie jest dobrze, zobaczysz że się uspokoisz! Czekam na słit focie mojego e-chrześniaka ;-)

    Bocian gdzie sikanko?

    meggire lubi tę wiadomość

  • Melevis Autorytet
    Postów: 1316 4760

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset dziękuje, trochę otrzeźwiałam i już jest lepiej. Nowy dzień zawsze jakoś mnie motywuje i oczyszcza. Skończyło się tak, jak pisała Siwulec, pierwszy raz w ogóle był seks na zgodę, zawsze w takich sytuacjach kończyło się spaniem w osobnych łóżkach.
    Ale o „zaproszeniu” na wino będę pamiętać! <3

    Aaaa no i jeszcze historia Lunaris poprawiła mi humor :D

    Minnie będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 10:52

    Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość

    l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • MartunQa Ekspertka
    Postów: 121 96

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    a w którym tc wywoływali poród?

    41+4 zaczęli, urodziłam 41+6

    z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • MartunQa Ekspertka
    Postów: 121 96

    Wysłany: 10 maja 2018, 10:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Martunqa ogarnięty lekarz określi wiek ciąży wg usg... Gratulacje, nudnej ciąży!

    masz racje, najwyzej jak mnie moja lekarka nie bedzie sluchała to ją zmienię. Tylko za duzego wyboru nie mam, mieszkam w Niemczech, a polskich ginekoloków nie jest za dużo.

    z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego