MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trasti super wiadomość
To mój 3 i ostatni cykl z Clo. Jak się teraz nie uda to później zmiana.
Dostałam ovitrelle ale najpóźniej mam go zrobić jutro popoludniu żeby pęcherzyki nie były stare a to dopiero 11 dc. No nic raczej zdążę z ale jak będzie czas pokaże.
Jedynie z tego wszystkiego nie pamiętam czy estroferm mam brać już od dzisiaj czy raczej od owulki ( napewno do niedzieli). Mam wodę zamiast mózgu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 19:52
-
Aga9090 wrote:Dziewczyny mam wyniki, beta trochę ruszyła. W piątek było 7195, a dziś
11454 a progesteron 16,28Aga9090 lubi tę wiadomość
-
elforia wrote:Cześć dziewczyny
Czy mogę przyłączyć się do Was? Testuje 26 majaelforia lubi tę wiadomość
-
Lucia88 wrote:To razem mamy 7!
Szkoda, że nie można się podzielić...np. z Reset.elforia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Wcale się nie dziwię, że się martwisz. Najważniejsze żeby nic nie spadało a wszystko rosło. Jak się czujesz tak w ogóle? dokuczają Ci jakieś ciążowe dolegliwości przy tym wszystkim?
Lunaris, Morusek, Nadzieja22, elforia lubią tę wiadomość
-
Lucia88 wrote:To razem mamy 7!
Szkoda, że nie można się podzielić...np. z Reset.
Lucia gratulacje. Teraz owocnychreset lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Wow, masz aż 4? Rewelacja!
Tylko pytanie czy są wartościowe?
W tym roku miałam już 3, ale nic z tego nie było. Jak tak dalej pójdzie, to mi się wykończy rezerwa!
Najlepsze, że ciążę bliźniaczą miałam z jednego pęcherzyka, więc nigdy nic nie wiadomo...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Ja też się chciałam podzielić resztą swoich -to się w banku dowiedziałam że za stara jestem hy hy hy...
-
Anaaa90 wrote:Myślałam o tym samy ;* szkoda że nie możemy oddać Resecikowi chociaz po jednym ;*
Lucia gratulacje. Teraz owocnych
U mnie już po owocnych, dzisiaj 4dpo.
Teraz Tobie życzymy owocnych staranek!Anaaa90 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Tylko pytanie czy są wartościowe?
W tym roku miałam już 3, ale nic z tego nie było. Jak tak dalej pójdzie, to mi się wykończy rezerwa!
Najlepsze, że ciążę bliźniaczą miałam z jednego pęcherzyka, więc nigdy nic nie wiadomo... -
nick nieaktualny
-
Ja mam 37 a u mnie powiedzieli że przyjmują jajeczka od kobiet do 35r.ż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 20:32