MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rub, przeciez to jest calkiem tłusta krecha!
Ana, super wiadomosc! W takim razie czekam za dwa tygodnie na Twoja betę czy będzie potrojna
Bocianiatko, nie wiem czy nie umiem znaleźć wiadomości od Ciebie, czy nie pisalas na priv?starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam wyniki, beta trochę ruszyła. W piątek było 7195, a dziś
11454 a progesteron 16,28Koteczkowa, Tosia2323, Rub45, Nadzieja22, Patrycja20, Lunaris, KateHawke, Lucia88, StaraczkaNika, blue00, Morusek, Siwulec, Klamka82, Iseko, by7mistake, Yoselyn82, Emiilka, Barbarka1984, moyeu, Nat90 lubią tę wiadomość
-
Hej, przepraszam, ale chyba na razie Was nie nadrobię... Przesyłam Wam serdeczne pozdrowienia z wakacji. Wybrałam się w góry, a pogoda została nad morzem, ale nie narzekam. Trzymam kciuki za Was wszystkie bardzo mocno.
Achia, Nadzieja22, KateHawke, Siwulec, Iseko, Emiilka lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Koteczkowa wrote:Rub wzajemnie ! ) a pierwszy raz słyszę o testach elektronicznych, sprawdzają się??
to moj z przed 7 dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1a74f63d51f.jpg
sprawdził mi sie tez w poprzedniej ciazy pokazał tydzień ciazy zgodnie z terminemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 19:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koteczkowa wrote:no to nieźle chyba taki kupie jutro
Daruj sobie zrób bete jak masz możliwość to jest lepsze i bardziej pewne no chyba ze dla bajeru
Ja to nie mam opcji sprawdzę sobie czy chociaż pokarze 2-3 tydzień chociaż bo niby powinno bo to prognozuje na podstawie ilości hormonu w moczu -
nick nieaktualny
-
Anaaa90 wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki:*
Są 3 dorodne pęcherzyki i dostałam ovitrelle resztę napiszę jak wrócę do domu;*:*:*
To razem mamy 7!
Szkoda, że nie można się podzielić...np. z Reset.Anaaa90, Lunaris, Nadzieja22, reset lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Ana super niech się teraz zapładniają!
Rub kreska ciemnieje- bądźmy dobrej myśli
Nenusia byle do przodu! -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Ana super niech się teraz zapładniają!
Rub kreska ciemnieje- bądźmy dobrej myśli
Nenusia byle do przodu! -
Patrycja20 wrote:Dziewczyny myślicie, ze testowanie np od 10dpo codziennie do zobaczenia II kresek ma sens ? Czy lepiej np co 2 dni ? Bo nie wiem ile testów dokupić ha ))
Mi wyszedł 12dpo blady ale nie robiłam jakichś super ekstra bobo testów. Z tego co wiem są dziewczyny którym wychodziła kreska słaba juz w 10dpo wiec to zalezy juz tylko od ciebie jaka strategie przyjmiesz -
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Dziewczyny myślicie, ze testowanie np od 10dpo codziennie do zobaczenia II kresek ma sens ? Czy lepiej np co 2 dni ? Bo nie wiem ile testów dokupić ha ))
ja zrobiłam pierwszy 5 dni przed @ i nic potem 3 dni przed i ledwo widoczna 2 dni przed jasna i dzisiaj jasna.. i jutro też zrobię.. trochę mnie uspokaja to że ona nadal się pojawia ) więc wydam te pare złotych dla tego uczucia -
Aga9090 wrote:Może masz rację.. Wiem też, że w 7 tyg to już się raczej bety nie sprawdza, ale boję się aby nie spadła. No a progesteron doopy nie urywa przy dupku 3x1 i nospe 3x1
Wcale się nie dziwię, że się martwisz. Najważniejsze żeby nic nie spadało a wszystko rosło. Jak się czujesz tak w ogóle? dokuczają Ci jakieś ciążowe dolegliwości przy tym wszystkim?