MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadlam na chwile troche tu wspomoc produkcje stron dla Siwulca. Pewnie siedzi przyczajona
My juz jutro wylatujemy do domu, oby w wiekszym gronie.
Trzymam kciuki zeby Wam dobrze przyrastalo a wizyty niosly same dobre wiesci.KateKum, Cheresta, Siwulec, Nadzieja22, Bajkaaa, Iseko lubią tę wiadomość
-
Lamko toz to super wiesci !!! Zaraz zerknę na to foto rozumiem ze o Tarzanie tez tam napisałaś ?
Malgonia baaaardzo Ci dziękuje hihihihi aktualnie spadam do gina wiec może się jednak nie udać ale wtedy będę czychać na 300 się nie poddam
Złapcie kciuka proszę za wizytę żeby to picie wina nie poszło na marneMalgonia, Cheresta, Aga9090, Nadzieja22, bazylkove, Morusek, Lunaris, Iseko, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Ja bym już obsikała któryś z testów ale jeszcze mi się nie spóźnia @, powinna być w niedzielę albo poniedziałek. Ale z drugiej strony to już 10 dpo więc mogłoby już coś wyjść tylko czy z popołudniowego moczu też? Zwariuje jak bony dydy zwariuje do miesiączki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka, ja moze mialam ciut wyzsze, sle tez dupy nie urywalo. Zaczelam brac l arginine, ovarin i jakos skoczylo. Ale ogolnie biore tyle supli, ze juz ciezko dojsc po czym.
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Klamka, ja moze mialam ciut wyzsze, sle tez dupy nie urywalo. Zaczelam brac l arginine, ovarin i jakos skoczylo. Ale ogolnie biore tyle supli, ze juz ciezko dojsc po czym.
Kiedy jeszcze można sprawdzić lh? -
Już jestem po do przeżycia, ale nie wiem czy zdecyduje się tam pracować. Babka z HRów jakoś mnie nie zachęciła, no ale zobaczymy.
Klamka chętnie bym Ci oddała trochę mojego LH, bo u mnie z kolei za wysokieKateKum lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Wpadlam na chwile troche tu wspomoc produkcje stron dla Siwulca. Pewnie siedzi przyczajona
My juz jutro wylatujemy do domu, oby w wiekszym gronie.
Trzymam kciuki zeby Wam dobrze przyrastalo a wizyty niosly same dobre wiesci.
Czekamy niecierpliwie na azjatycką fasolkę! Powodzenia!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Czekamy niecierpliwie na azjatycką fasolkę! Powodzenia!
frezyjciada wiem że dla sportu ale już od pewnego czasu mam histerię jak widzę jedną kreskę i odwlekam ten moment -
Lucia88 wrote:Czekamy niecierpliwie na azjatycką fasolkę! Powodzenia!
Cos mi sie wydaje, ze mimo, ze przylozylismy sie solidnie to nic z tegk nie bedzie nk ale nic juz nie zrobie. Zostaje mi czekac i miec nadzieje. -
Cheresta wrote:Tylko żeby skośnych oczu nie miała ta fasolka
frezyjciada wiem że dla sportu ale już od pewnego czasu mam histerię jak widzę jedną kreskę i odwlekam ten moment
Oj powiem Ci, ze tu sa tak sliczne dzieci, ze bym zabrala bez zastanowienia. Jak laleczki -
nick nieaktualnybazylkove wrote:Już jestem po do przeżycia, ale nie wiem czy zdecyduje się tam pracować. Babka z HRów jakoś mnie nie zachęciła, no ale zobaczymy.
Klamka chętnie bym Ci oddała trochę mojego LH, bo u mnie z kolei za wysokie
P.s. Siwulec dawaj bo ja zaraz nie chcący 200 rozbije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 18:55
-
DZIĘKUJE za kciuki
Endometrium 9mm
W prawym jajniku liczne jajeczka ale to lewy dominuje i tam już jest przodujący o wielkości 16mm owulka wg doktorka za 4-5 dni jadę po wino i pędzę do eMka:)bazylkove, Cheresta, Aga9090, Morusek, sAnsa_28, Lunaris, Nadzieja22, KateKum, KateHawke, nowa na dzielni, Karma88, blue00, reset, Yoselyn82, Cabrera, Iseko, Malgonia, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Tylko żeby skośnych oczu nie miała ta fasolka
frezyjciada wiem że dla sportu ale już od pewnego czasu mam histerię jak widzę jedną kreskę i odwlekam ten moment
Hahaha...
To kiedy testujesz po raz pierwszy?
Abym mogła mocno trzymać kciuki...
Bazylkove, a to miałabyś pracować w HR z tą babką, czy ona nieciekawie opowiadała o firmie?
A w ogóle ciekawe warunki zatrudnienia?
Nie ma co zmieniać pracy na siłę.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra