MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate - ja po duphastonie też poprzednio miałam taki ciągnący się śluz z krwią (aż samo wylatywało nad toaletą) i okres też był przed zakończeniem całego opakowania. U mnie to nic złego nie oznaczało poza kolejną @ i kolejnym cyklem bez sukcesu
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Koteczkowa wrote:18 kwietnia mialam 1 dzien miesiaczki i cykl 27 dni
Czyli widzisz, ten poziom bety jest fajny tylko pod warunkiem że była późniejsza owu albo długie zagnieżdżenie. Obie te rzeczy są na porządku dziennym, więc niey martw się i powtórz betę pojutrze. Trzymam kciuki żeby gnała jak szalonaKoteczkowa, mi88 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Kate - ja po duphastonie też poprzednio miałam taki ciągnący się śluz z krwią (aż samo wylatywało nad toaletą) i okres też był przed zakończeniem całego opakowania. U mnie to nic złego nie oznaczało poza kolejną @ i kolejnym cyklem bez sukcesu
Może faktycznie tak ma być.... chyba w takim razie odstawię luteinę -
nick nieaktualny
-
Koteczkowa, jeśli jest tak, jak Nika napisała, to jest ok Jeśli powtorzysz betę, to wszystko się wyjaśni. Tak czy inaczej, trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 14:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki z Dzidziem wszystko ok, waży już 630g niestety infekcja i pęcherza i pochwy znowu tym razem dostałam gynazol + afastural. Mam znaleźć sobie jakiś probiotyk ginekologiczny. Macie coś godnego polecenia? Nigdy nie miałam do czynienia z infekcjami i w tym temacie to jestem zielona
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wypiłam jeden kieliszek wina i padłam, tyle z tego świętowania
Czy mogę prosić o kciuki o 17:00? Mam tą rozmowę i denerwuje się jak głupia To jest mega duża firma, a ja nie znam korpo-mowy, mam nadzieję że nie będą mieć dla mnie jakichś "czelendżów"Meśka, reset, StaraczkaNika, Tosia2323, Nadzieja22, Rub45, Iseko, Lucia88, Siwulec, Klamka82, Lunaris, Karma88, Aga9090, lamka, gilmoregirl, sAnsa_28, KateHawke, KateKum, Bocianiątko, Morusek lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
frezyjciada wrote:Dziewczynki z Dzidziem wszystko ok, waży już 630g niestety infekcja i pęcherza i pochwy znowu tym razem dostałam gynazol + afastural. Mam znaleźć sobie jakiś probiotyk ginekologiczny. Macie coś godnego polecenia? Nigdy nie miałam do czynienia z infekcjami i w tym temacie to jestem zielona
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
Koteczkowa wrote:mam wyniki beta 26.47 a wczoraj powinnam okres dostac.. jutro ide na pobranie jeszcze raz . chcialabym sie juz cieszyc ale musze wiedziec ze rosnie
Kochana super u mni dzisiaj test pokazał 2-3tydzien więc jest progres tylko nie wiem czy dobry ty rób bete będę trzymała kciuki za ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 15:03
-
Rub45 wrote:Kochana super u mni dzisiaj test pokazał 2-3tydzien więc jest progres tylko nie wiem czy dobry ty rób będę będę trzymała kciuki za ciebie
Na tym elektronicznym? A zwykłego robiłaś? Pokaż nam, pokaż!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Na tym elektronicznym? A zwykłego robiłaś? Pokaż nam, pokaż!
To test z dzisiaj nie mam jak inaczej sprawdzić ponad tydzień temu pokazywało 1-2 tydzień pod moim wykresem poprzedni test
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d887c42e29.jpg
Lunaris, Lucia88, Achia, Aga9090, bazylkove, Iseko, KateHawke, Morusek, moyeu lubią tę wiadomość
-
Rub45 wygląda dobrze kciuków nie puszczam, niech się ładnie rozwija!
Lecę do przedszkola, miłego popołudnia!
Bazylku za Twoją rozmowę też trzymambazylkove lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Rub45 wygląda dobrze kciuków nie puszczam, niech się ładnie rozwija!
Lecę do przedszkola, miłego popołudnia!
Bazylku za Twoją rozmowę też trzymam
Wiesz gdyby nie te elektroniczne testy to bym się zaplakala bo te zwykłe testy zupełnie mi nie wychodzą ciągle jakieś bledziochy zupełnie przeklamuja mi. Rano z pierwszego moczu blady że nic nie widać a z późniejszego ciemniejszy jakaś porażka już boje się tych zwykłych robić. Za tydzień zrobię kolejny elektroniczny i sprawdzę czy pokazuje plus3 tygodnie -
bazylkove wrote:Wczoraj wypiłam jeden kieliszek wina i padłam, tyle z tego świętowania
Czy mogę prosić o kciuki o 17:00? Mam tą rozmowę i denerwuje się jak głupia To jest mega duża firma, a ja nie znam korpo-mowy, mam nadzieję że nie będą mieć dla mnie jakichś "czelendżów"
Kochana trzymam za ciebie z całego serca...bazylkove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Rub a te elektroniczne są wielokrotnego użytku? Dużo droższe są od zwykłych?
...ale mi zwykłe i tak nie wychodzą więc się cieszę że mam taką możliwość zrobić elektroniczny. Używam ich w 2poprzednich ciazach i mi się sprawdziły. -
nick nieaktualny