MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgoniu wierzę że śliczne ale czy mąż by zaakceptował
Siwulec gratki i molestuj chłopa
Sikne jutro jak coś się pokaże to od razu do jutrzejszego OB i CRP dokładam betęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 18:58
Klamka82, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilkę się przywitać, niestety z braku czasu nie udzielam się ale odwiedzam Was regularnie. Teraz mamy w domu pieska inwalidę, jest już po operacji więzadła i jest taka biedna pobandazowana o trzeba ja cały czas pilnować. Do tego w pracy młyn i kocioł, pełno stresu, jestem w stanie myśleć, ze ja przez ten stres nigdy nie zajdę w ta ciąże, chyba zacznę brać ashwagande... czy ją zaczyna się jakoś w konkretnym dniu cyklu czy mogę kiedy chce?
-
Lucia88 wrote:No i zabralas Siwulcowi 200 stronę!
Hm...no to mówisz, kiedy testujesz ?
Rozbicie zobowiązuje!
Edytowalam posta bo zobaczyłam post Siwulca a nie chciałam produkować stronWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 19:01
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Rozmowa na zasadzie "pytanie-odpowiedź", bardzo stanowcza, bez takiego normalnego dialogu. Nie lubię czegoś takiego, jeszcze jak widzę że kobieta zadziera nosa, bo ma kierownicze stanowisko. Ech ja chyba wolę z facetami pracować, są prości
To ja też wino odpalam
Cheresta za rozbicie 200 strony masz +100 do szczęścia na jutrzejszym sikuCheresta, Siwulec, KateKum lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Uff! Nadrobiłam Was
Anaaa, Lucia z tym AMH chodziło mi o to, że jak macie niskie i często po kilka pęcherzyków to może się szybko wyczerpać... Ja mam 2.2 teraz i dr powiedział że ok ale szału nie ma... Po prostu nie wolno przesadzać ze stymulacją...
KateKum, temp wysoka przez luteinę ale @ się niestety dobija... strasznie wcześnie...
Klamka, a nie masz problemów z innymi hormonami? Np prolaktyna czy wysokie TSH? Rzeczywiście może to przez to pęcherzyk nie pęka bo masz za mały wyrzut lh... Ovitrelle pomoże a 2 miesiące ovarinu to jeszcze krótko żeby zobaczyć wynik... Zwykle po 3 miesiącach widać pierwsze efektyAnaaa90 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Uff! Nadrobiłam Was
Anaaa, Lucia z tym AMH chodziło mi o to, że jak macie niskie i często po kilka pęcherzyków to może się szybko wyczerpać... Ja mam 2.2 teraz i dr powiedział że ok ale szału nie ma... Po prostu nie wolno przesadzać ze stymulacją...
KateKum, temp wysoka przez luteinę ale @ się niestety dobija... strasznie wcześnie...
Klamka, a nie masz problemów z innymi hormonami? Np prolaktyna czy wysokie TSH? Rzeczywiście może to przez to pęcherzyk nie pęka bo masz za mały wyrzut lh... Ovitrelle pomoże a 2 miesiące ovarinu to jeszcze krótko żeby zobaczyć wynik... Zwykle po 3 miesiącach widać pierwsze efekty -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Dziewczyny mam pytanie do dziewczyn ktore byly w wiecej niz jednej ciazy. Czy objawy mialyscie takie same czy w kazdej ciazy bylo inaczej?
W drugiej wymiotowałam jak kot to była męka, w trzeciej miałam krwawienie w dniach wypadających na @ i o ciąży dowiedziałam się w 5 Mc. No a teraz cycki bolą od 5 tyg i mdłości -
Cheresta za ta 200 proszę wysikac piękne dwie kreski i będziemy kwita :*
Cheresta, Bajkaaa, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Dziewczyny mam pytanie do dziewczyn ktore byly w wiecej niz jednej ciazy. Czy objawy mialyscie takie same czy w kazdej ciazy bylo inaczej?
U mnie za każdym razem inaczej -
Ok zrobię co mogę w ogóle to jestem na forum prawie rok i pierwszy raz robiłam stronę
Czekam na Czarną razem zaczęłyśmy cykl i dla towarzystwa miała sikać ze mną. Gdzie ona się podziewa w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 19:19
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Dziewczyny mam pytanie do dziewczyn ktore byly w wiecej niz jednej ciazy. Czy objawy mialyscie takie same czy w kazdej ciazy bylo inaczej?
Meśka u mnie było tak:
1) brak objawów - poronienie
2) zatrzymanie @, raz mi się zrobiło niedobrze po chipsie o smaku szynki :-p, nałogowe pochlanianie produktów czekoladowych - córka ma już 6lat
3) zatrzymanie @, zgaga, nadwrażliwość na zapach dymu papierosowego i ulubionego dezodorantu pomijając skarpetki miśka po całym dniu pracy bo to wogole kosmos, eksplodujacy ból cycków+ powiększenie, lekkie mdłości i częste oddawanie moczu - poronienie (tyle objawów mimo malenkiej ciąży) -
Cheresta wrote:Sikne jutro jak coś się pokaże to od razu do jutrzejszego OB i CRP dokładam betę
Wiesz, mi bladzioch wyszedł dopiero 13dpo a beta była 92 może bez względu na test dorzuć tą betę
A Czarna zaprosiłam wczoraj do przyjaciółek i tez mnie olała ;/
-
Meśka u mnie w 2 ciążach było podobnie a w tej obecnej wszystko odwrotnie. W ogóle cycki nie bolały po owulacji ani potem w terminie i po spodziewanej @ do dziś mnie nie bolą. Nie mam mdłości, nie chodzę śpiąca w dzień, nie mam nadwrażliwości na zapachy! normalnie gdyby nie USG i rosnący już brzuch to bym nie wierzyła że to ciąża. -
Siwulec wrote:Wiesz, mi bladzioch wyszedł dopiero 13dpo a beta była 92 może bez względu na test dorzuć tą betę
A Czarna zaprosiłam wczoraj do przyjaciółek i tez mnie olała ;/
Czarna widocznie zajęta -
Cheresta wrote:Zobaczę jutro muszę się sama kopnąć w dupę bo za bardzo się nakręcam , ale jutro eMek będzie ze mną więc jak coś to mnie ustawi do pionu
Czarna widocznie zajęta
Ja nie namawiam, po prostu pomyślałam ze jak będziesz się denerwować a do labo i tak idziesz... ale oczywiście zrób po swojemu :* kciuki zaciskam
Cheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeśka wrote:Dziewczyny mam pytanie do dziewczyn ktore byly w wiecej niz jednej ciazy. Czy objawy mialyscie takie same czy w kazdej ciazy bylo inaczej?
-
Bocianiątko wrote:Uff! Nadrobiłam Was
Klamka, a nie masz problemów z innymi hormonami? Np prolaktyna czy wysokie TSH? Rzeczywiście może to przez to pęcherzyk nie pęka bo masz za mały wyrzut lh... Ovitrelle pomoże a 2 miesiące ovarinu to jeszcze krótko żeby zobaczyć wynik... Zwykle po 3 miesiącach widać pierwsze efekty
Boćku myślisz, ze powinnam odstawić teraz luteinę? Nigdy wcześniej tak nie miałam. Bo robienie teraz proga jest chyba bez sensu? -
Dziewczyny tak rozmyślam nad tym wszystkim. Jak zaczęliśmy się starć to zaszłam w 5 cyklu, wiec normalnie. Teraz jest 6 cykl po poronieniu i w sumie tak sobie myślę, źe może powinnam wybrać się do kliniki leczenia niepłodności. Może mnie tam poprowadzą i wszystko szybciej pójdzie.
Jestem już zmęczona tym wszystkim. Powiem Wam, ze miałam iść teraz do gina, ale nie zdążyłam dojechać, taki zapierziel w pracy. Niby wszystko jest ok. Cykle regularne były zawsze. Przestały być jak zaczęłam brać luteinę, może nie powinnam jej brać. Boszeee mam milion myśli