MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Serio tylko ja kurczaka widzę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a029538e3b6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c0c24761a23.jpg -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Ej wiesz, że wiem o czym mówisz? Taki wkurzony trochę jak ten z pokemonow?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 21:55
-
nick nieaktualnymam pytanko. w internecie pisza ze w 4 tygodniu widac pecherzyk. liczac od ostatniej miesiaczki jestem 4 tydzien i 2 dni.. to mimo co poki niskiej bety to jie bedzie widac ? musi byc powyzej 1000? jak wczoraj mialam 82 to do poniedzialku moze doskoczy do 300 jak sie podwaja co dwa dni?
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Koteczkowa wrote:mam pytanko. w internecie pisza ze w 4 tygodniu widac pecherzyk. liczac od ostatniej miesiaczki jestem 4 tydzien i 2 dni.. to mimo co poki niskiej bety to jie bedzie widac ? musi byc powyzej 1000? jak wczoraj mialam 82 to do poniedzialku moze doskoczy do 300 jak sie podwaja co dwa dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 22:00
-
nick nieaktualnyKoteczkowa wrote:mam pytanko. w internecie pisza ze w 4 tygodniu widac pecherzyk. liczac od ostatniej miesiaczki jestem 4 tydzien i 2 dni.. to mimo co poki niskiej bety to jie bedzie widac ? musi byc powyzej 1000? jak wczoraj mialam 82 to do poniedzialku moze doskoczy do 300 jak sie podwaja co dwa dni?
Z drugiej strony beta rośnie indywidualnie bardzo! Ten sam wiek ciąży a jedną będzie miała 1500 a druga 5000....ofz najwcześniej 1-1.5 tyg po @ jeśli Chcesz zobaczyć zarodek to najlepiej 2 tygNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Mogę się mylić, ale może być widoczny pęcherzyk zoltkowy. Niech mnie ktoś poprawi jakby co.
Koteczkowa, mama ginekolog ma fajny artykuł, wpisz w Google "usg wczesnej ciąży mama ginekolog"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 22:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Ciążowy później zoltkowy, później zarodek i później serduszko...
Koteczkowa, mama ginekolog ma fajny artykuł, wpisz w Google "usg wczesnej ciąży mama ginekolog" -
Czrna 81 wrote:Z wtorku na środę wracamy. Wszystko co dobre szybko się kończy...
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Olgaxxxx wrote:Hej dziewczyny;) Probuje nadrobic ale mnostwooo tego;D Dzieki wczorajszej rozmowie z dziewczynami tutaj chyba przekonalam sie do mety, przemyslalam i chyba jakos zniose te skutki uboczne jesli beda. Moj mąż idzie na badania nasienia za 2 tyg jak bedziemy w polsce, sam zaproponowal, az bylam w szoku:D Co u was dziewczyny?
-
nick nieaktualny
-
Koteczkowa wrote:mamaginekolog ma nieczynna strone. cos robi ok pozostaje czekać
Flowwer, Aga9090, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Nadrobie Was jutro bo ledwo żyje.. na szczescie maz tez. Serio juz sie balam, ze to sie gorzej skonczy. Ale jak bylam wsciekla na agode to z kolei wiem czemu qatar jest tak dobra linia. Jutro opusze ze szczegolami a teraz ide spac bo nie wiem juz jak sie nazywam.
-
nick nieaktualnyKoteczkowa wrote:mamaginekolog ma nieczynna strone. cos robi ok pozostaje czekać
Także niestety na początku potrzeba duuużo cierpliwości -
nick nieaktualny