MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotowa mi tez się podoba ta 3
Malgonia masakra... Mieliście pecha, ale na szczęście otrzymaliście odpowiednią pomoc i dobrze że wszystko się pomyślnie skończyło ! Ja w tamtym roku złapałam mega infekcje na wakacjach w chorwacji, ale u nas ubezpieczenie bardzo dobrze się spisało i dostałam szybka pomoc. U Was ubezpieczyciel się nie popisał...
Muszę dzisiaj mężowi placka upichcić i zastanawiam się co takiego zrobię : D pustka w głowie. O tyle dobrze, że mam w końcu w czym pięć, bo wstawili nam nowa szybe do piekarnika. Mam nadzieję że nie wybuchnie!
Minie mały psajdak jest uroczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 09:54
Kotowa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Malgonia co za historia...cale szczęście ze wszystko dobrze die skonczylo.
Ja dzisiaj z rana witam sie pamiątka z wczorajszego pobierania krwi:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74b714be9713.jpg
Oczywiście zdjęcie nie oddaje całego uroku;) jeszcze dzisiaj idę na urodzinki chrześniaka wiec musze zaopatrzyć sie w dlugi rękaw.
Milej soboty dziewczynystarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Resecik, ja ostatnio trochę nie ogarniam i przepraszam że pytam już któryś raz... Robiliście powtórkę badania nasienia??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Dzień dobry
A jest dobry - tym, co na Ex-testerkach nie bywają śpieszę doniećś, że nasza Anna Stesia jest od wczoraj mamą!
Tu też gratuluję i wzruszam i głupio uśmiecham od rana
Oby teraz lawinowo poszły dobre wieści!
Cudownie
Ja się cieszę podwójnie, ponieważ zaczęłyśmy ciążę w tym samym dniu. Trochę mi się łezka zakręciła z wzruszenia -
Malgonia jak dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo i ze lotnisko potraktowalo Was tak jak powinno
Czekam na info dobre po wizycie
by7mistake siniol jak po porządnym upadku
Wyszlam z jamy, strasznie tam nudno i deoresyjnie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40f8a2944ade.jpg
Temperatura mi spada a owulaki zaczunaja ciemniec, mozecie mi powiedziec czy to ok ? To moj pierwszy cykl z termometrem i nie wiem czy ta temp powinna rosnac przed ovu czy dopiero po zaplodnieniu ? I wiem wiem ze temp nie raz robila w konia, ale pytam o ksiazkowy przypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 10:03
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Resecik, ja ostatnio trochę nie ogarniam i przepraszam że pytam już któryś raz... Robiliście powtórkę badania nasienia??
Nie, bo mój M. nie miał czasu stawić się przed 17 w klinice. Może w tym tygodniu się uda, choć najpierw trzeba by zaliczyć jakieś , a że mnie wkurzał to trochę ochoty brakIzape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
KateKum wrote:Temperatura przed samym ovu zazwyczaj spada, a po ovu odbija
Dziękuje :*KateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nie, bo mój M. nie miał czasu stawić się przed 17 w klinice. Może w tym tygodniu się uda, choć najpierw trzeba by zaliczyć jakieś , a że mnie wkurzał to trochę ochoty brak
Ja na swojego zadziałałam terapia szokową. Jak dostałam @ to się wkurzyłam, ponieważ już się chyba dwa miesiące proszę, wiec mu powiedziałam, że jak nie chce się badać, to ide do kliniki i zrobię sobie in vitro z nasieniem dawcy. Wiem, ze może to było kiepskie, ale zadziałało, ponieważ po 5 minutach już był umówiony i już jest po badaniublue00 lubi tę wiadomość
-
Malgonia, dobrze, że mąż jest cały i zdrowy. Współczuję przeżyć. Trzymam kciuki za wizytę
By7mistake, cóż to masz za potworka na ręce Nie masz problemów z krzepnieciem krwi? Polecam maść z arnika na siniaka.
Minie, jak na moje, to przy tym wyniku bardziej 0,6 powinnaś mieć. Ale ja jeszcze trochę mało doświadczona jestem w temacie, więc faktycznie niech dziewczyny się udzielą. Z ile wazysz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 10:16
-
Cabrera wrote:
Siwulec, a gdzie owulak z PKP ??
Hehehe to była jednorazowa przygoda -
nick nieaktualny
-
by7mistake wrote:Nadzieja, teoretycznie nie mam problemów. Juz wczoraj przy pobieraniu pielegniarka powiedziała ze ups pękła żyła. Grr, no cóż, juz tam więcej nie pojde:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 10:20