MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySiwulec wykres piękny! Mam nadzieję, że zaowocuje pięknymi kreskami na dniach!
Lamka, uczcijcie solidnie rocznicę, kolejna będzie już we troje! jutro masz prenatalne, prawda? Powodzenia!
Mężu wczoraj odpłynął po 3 drinkach - to już nie te lata chyba?
U mnie zaczyna się stres "powoli" przed jutrzejszą wizytą... Jeśli mogę, trzymajcie kciuki jutro o 13 za mojego groszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 13:38
Siwulec, StaraczkaNika, Aga9090, MamaFabianka, Bajkaaa, lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Siwulec wykres piękny! Mam nadzieję, że zaowocuje pięknymi kreskami na dniach!
Lamka, uczcijcie solidnie rocznicę, kolejna będzie już we troje! jutro masz prenatalne, prawda? Powodzenia!
Mężu wczoraj odpłynął po 3 drinkach - to już nie te lata chyba?
U mnie zaczyna się stres "powoli" przed jutrzejszą wizytą... Jeśli mogę, trzymajcie kciuki jutro o 13 za mojego groszka!
Achia, Minie Black, Aga9090, MamaFabianka, Siwulec, Bajkaaa, Morusek, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Minie oczywiście, kciuki będą zaciśnięte
Lamka, wszystkiego najlepszego dla was!
Ja jestem załamana,zaczely spływać moje wyniki, aż się boje co bedzie dalej.
Zerkniecie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de7fdcafe63.jpg
Zalamalam sie polaktyna po obciążeniu:( doszedł mi juz kolejny wróg do walki, jakie są teraz szanse? Jakie macie doświadczenia z taka prolaktyna?
Ca125 niby podwyższone, ale sprawdziłam poprzedni wynik sprzed laparoskopii, wtedy bylo 79, wiec teraz nie jest chyba zle.
Na anty tpo i tg sie nie znam, nie wiem jak je ogarnąć.
Ehh taki mam dzisiaj jakis placzliwy dzien, emek poszedł do pracy wiec chyba spędzę niedziele pod kocemlamka lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBy7mistake mi ca 125 raz wychodzi 56 raz 156 a teraz 36 to jest akurat marker, który się waha przez różne czynniki.
Nie przejmuj się tym wynikiem, a wiem co mówię
Najlepszy jest test Roma i usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 14:01
-
Malgonia wrote:By7mistake na tym ca125 sie nie znam, ale prolaktyne masz ok. Ponoc jak normalna jest ok to nie sprawdza sie obciazenia.
Jezu naprawdę? Podstawową mialam zawsze w normie...
Tym ca125 wiem żeby sie nie przejmować, tym bardziej ze wiem ze od nowa urosla torbielstarania od IX 2016r.
endometrioza
by7mistake wrote:Minie oczywiście, kciuki będą zaciśnięte
Lamka, wszystkiego najlepszego dla was!
Ja jestem załamana,zaczely spływać moje wyniki, aż się boje co bedzie dalej.
Zerkniecie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de7fdcafe63.jpg
Zalamalam sie polaktyna po obciążeniu:( doszedł mi juz kolejny wróg do walki, jakie są teraz szanse? Jakie macie doświadczenia z taka prolaktyna?
Ca125 niby podwyższone, ale sprawdziłam poprzedni wynik sprzed laparoskopii, wtedy bylo 79, wiec teraz nie jest chyba zle.
Na anty tpo i tg sie nie znam, nie wiem jak je ogarnąć.
Ehh taki mam dzisiaj jakis placzliwy dzien, emek poszedł do pracy wiec chyba spędzę niedziele pod kocem
Prolaktyna po obciążeniu za wysoko, ale nie jakoś dramatycznie - wystarczyłaby ćwiartka dostinexu raz na tydzień albo vitex, żeby się unormowało, zwłaszcza że przed obciążeniem ładnie. Pogadaj z ginem - jeśli nic nie będzie chciał przepisać, to chociaż te ziółka bierz.
Ca to jest takie głupie badanie, że wychodzi sobie podwyższone a lekarz ma to "bez znaczenia" - raz mi wyszło 70-coś, a następnym razem koło 20. Głupie badanie -
nick nieaktualny
-
Ale mnie uspokoiłyście! W takim razie mogę wychodzić z jamy i czekać na dalsze wyniki?
czyli z ta prolaktyna jest możliwe zajscie w ciążę?
Oczywiście przegadam to z ginem, ale mam się zgłosić do niego jak bede miec caly komplet badań, łącznie z myco, ureo, chlamydią, wiec sie chyba nie wyrobie w tym cyklu:/starania od IX 2016r.
endometrioza
by7mistake wrote:Ale mnie uspokoiłyście! W takim razie mogę wychodzić z jamy i czekać na dalsze wyniki?
czyli z ta prolaktyna jest możliwe zajscie w ciążę?
Oczywiście przegadam to z ginem, ale mam się zgłosić do niego jak bede miec caly komplet badań, łącznie z myco, ureo, chlamydią, wiec sie chyba nie wyrobie w tym cyklu:/
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Dziewczyny znacie jakiś przepis na ciasto z truskawkami ? nie trudne bo marne mam doświadczenie w pieczeniu ))
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/sernik-z-truskawkami-i-kruszonka
druga to tarta na zimno- bezglutenowa, wegańska,obłędnie pyszna--->
https://www.youtube.com/watch?v=0TJJwouzjRg
wbrew pozorom poszło całkiem łatwo- tylko mleczko kokosowe musi być min dobe w lodówce wcześniej. muszę zresztą zrobić ją jeszcze raz bo naprawdę to jest pyszne- oczywiście jeśli się lubi takie smaki jak daktyleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 14:46
-
Patrycja może po prostu biszkopt, krem z proszku do sernika na zimno i na to truskawki zalane galaretka? Albo jesli nie chcesz gotowego kremu to masa budyniowa
Edit: Nika, w pracy nie mam stresu, jedynie co mnie chyba stresuje to te nieudane starania no nic, czekam w takim razie na kolejne wyniki, oby mi znowu szybko optymizm nie zgasłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 14:48
starania od IX 2016r.
endometrioza
Lamcia wszystkiego co najlepsze dla Was;*;*
Ja też może jakiegoś sika dzisiaj uczynie . Wróciłam od Emka i jakoś tak smutno ;(lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna tulę Cię mocno, mogę się tylko domyślać, jak Ci smutno.
Dziękujemy czyli w poniedziałek 13 kciuki za Minie i Minionka, 17 za Nikę i Maleństwo, a jak będzie Wam się chciało to poproszę o 15 za mnie i Tarzaniątko.Bajkaaa, Achia, StaraczkaNika, Anaaa90, Malgonia, Aga9090, Bocianiątko, Iseko, Morusek, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja trzymam bardzo za was wszystkie kciuki mimo iż mało tutaj nadal się udzielam a mam teoretycznie czas leżąc non stop w łóżku szpitalnym to czytam wam dziewczyny i pamiętajcie że nawet jak wam się gdzieś nie udało to każdy cykl zbliża was do celu ja wam życzę co prawda mniej stresujacych ciąż niż moja ale wiecie my wszystkie tu walczymy któraś tu miała napisane że "siła jest kobietą" i tego się trzymamy
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Ja również będę cały dzień ściskać za Was moje Drogie
Tak się zastanawiam czy nie iść jutro na betę Achia a Ty w którym dpo wykryłaś swoje maleństwo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 17:31