Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie, aż weszłam zobaczyć i ZOBACZYŁAM !!!

    Ciesze się ze tutaj nikt takich zdjęć nie wrzuca


    A i dobrze jej napisałaś :*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 19:11

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Bajkaaa Autorytet
    Postów: 4685 6046

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie ja nigdy nie zrozumiem takich osób, bo jak to wytłumaczyć? Że sama sobie nie chce pomóc ale żeby współczuli jej inni? Nie rozumiem, a prawda jest taka że albo kobieta się martwi to jedzie na sor a jak to olewa to niech nie gada innym o problemie

    Siwulec, Aga9090 lubią tę wiadomość

    bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też weszłam ale dziewczyny nie rozumiem. Ja już dawno bym była na pogotowiu...
    Bardzo mądrze jej napisałaś. Ciekawe czy się zbierze i pojedzie do szpitala

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no wcześniej pisała, że niby krwiak na całą macie - nie wiem czy to możliwe? A na sor nie pojedzie, bo ją zostawią i będzie tam sama 40 km od domu. A dziewczyna niby po 10 stratach. No cholera jasna, aż się nóż w kieszeni otwiera.

  • Ptysia Autorytet
    Postów: 1050 465

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie, weszłam i k.... co się zobaczy to się już nieodzobaczy;/
    Przepraszam za wszystkie nauczycielki;p

  • Ptysia Autorytet
    Postów: 1050 465

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie: a czy w końcu wiadomo co z tą naszą Agniechaa, któa miała bliźniaki i potem usunęła konto? i wogóle mylę się czy nie ma z nami Yoselyn?

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 maja 2018, 19:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Nie no wcześniej pisała, że niby krwiak na całą macie - nie wiem czy to możliwe? A na sor nie pojedzie, bo ją zostawią i będzie tam sama 40 km od domu. A dziewczyna niby po 10 stratach. No cholera jasna, aż się nóż w kieszeni otwiera.

    Faktycznie, lepiej „leczyć się „ na forum :/

    Yos chyba na urlop jechała (jeśli nic nie pomyliłam )
    Co do Agi to szukałam jakiś czas temu jakiś info na ex-testerkach ale nic nie znalazłam, poza tym ze urodziła

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Nie no wcześniej pisała, że niby krwiak na całą macie - nie wiem czy to możliwe? A na sor nie pojedzie, bo ją zostawią i będzie tam sama 40 km od domu. A dziewczyna niby po 10 stratach. No cholera jasna, aż się nóż w kieszeni otwiera.
    Minie, aż poszłam zobaczyć... Dobrze jej napisałaś!! Poczytałam też kilkadziesiąt jej postów i stwierdzam że jakaś dziwna ta baba!!!! Czy to nie czasem jakiś papier velvetowy???!!!
    Doczytałam, że niby jest kosmetologiem

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 20:01

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w szpitalu :( zaczelam krwawic. na usg 4 i 6d lekarz mowi... bede lezec i cos na podtrzymianie.. najgorzej ze zaczelam krwawic po seksie i nie wiem czy nie moja wina

  • Bajkaaa Autorytet
    Postów: 4685 6046

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka oprócz tego że urodziła to nie napisała nic także nikt nic więcej nie wie, podejrzewam że się już nie dowiemy skoro konta nie ma.

    Ale jakoś Aksamitna miała mieć zabieg na szyjke teraz w czerwcu :) mam nadzieję że do nas wróci :)

    bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczkowa mocne kciuki. Moze peklo jalies naczynko i to nic powaznego. Macica w ciazy jest mocno ukrwiona i takie rzeczy sie zdarzaja.
    Dawaj znac.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczkowa wrote:
    a ja w szpitalu :( zaczelam krwawic. na usg 4 i 6d lekarz mowi... bede lezec i cos na podtrzymianie.. najgorzej ze zaczelam krwawic po seksie i nie wiem czy nie moja wina

    Dobrze ze pojechałaś, trzymam kciuki żeby szybko zdradzili :* :*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 20:25

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczkowa może jakieś naczynie pękło albo jakiś krwiak? Ja też od czasu do czasu podplamiam, a w szpitalu to było krwawienie, a z maleństwem wszystko w porządku.

  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    Minie, weszłam i k.... co się zobaczy to się już nieodzobaczy;/
    Przepraszam za wszystkie nauczycielki;p
    Ojtam, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora :) Są nauczycielki i są nauczycielki - to wiedzą już dzieci z 4 klasy ;)
    Ja się w kazdym razie nie przyznaję do czegokolwiek wspólnego z panią od skrzepów. Nawet jeśli mam skrzepowate okresy. Z tegoż względu nie zajrzałam na styczniówki - jak nic ładnego to nie będę sobie ryć psychy.

    Minie, nie wiem co odpowiedziałaś, ale dobrze że odpowiedziałaś - może dziewczyna się opamięta! A może lepiej zgłosić posta, żeby ludzi nie straszył?

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ona go już usunęła, ale został zacytowany... Nie ogarniam jak można takie zdjęcia wrzucać do internetu...

  • Patrycja20 Autorytet
    Postów: 2236 3755

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczkowa !!! Trzymam mocno kciuki ! <3

    Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Malinka7 Autorytet
    Postów: 598 461

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    By7mistake na tym ca125 sie nie znam, ale prolaktyne masz ok. Ponoc jak normalna jest ok to nie sprawdza sie obciazenia.
    Mi ginekolog przepisal bromergon na podwyzszona prolaktyne po obciazeniu mimo, ze podstawowa mialam w normie.

    3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka nie jestem wielkim znawcpm w zakresie prolaktyny, ale takie info znalazlam. W ogole z hormonami to mam wrazenie, ze co lekarz to inna opinia :/


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Nika ona go już usunęła, ale został zacytowany... Nie ogarniam jak można takie zdjęcia wrzucać do internetu...
    To może ta osoba co cytowała też zedytuje swój post.

    A ja oglądam kabarety w tv i mi smutno że zawsze chodziliśmy na żywo oglądać w Operze Leśnej, a w tym roku w domku siedzimy :(
    Nie wytrzymałabym do 1ej na nogach, noł łej :( No nic, przynajmniej mogę za chwilę iść spać!

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Ptysia Autorytet
    Postów: 1050 465

    Wysłany: 27 maja 2018, 20:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Nika, nauczyciel nauczycielowi nie równy, zresztą jak w każdym zawodzie są ludzie i ludziska... ale tu widzę, że ktoś doczytał, że ona jednak jest kosmetologiem;p

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego