MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nadrobiłam i powiem tylko dobranoc :*
Od rana trzymam kciuki za pozytywne wyniki!Bajkaaa lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nasze wakacje wpłynęły na konto żłobka córki 15 tysięcy to chyba niezle wakacje
Nigdzie nie jedziemy bo kasy brak. Jak co roku działka.
Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Nenusia czy Ty nie miałaś kiedyś problemów z woreczkiem żółciowym? Bo podwyższona fotofaza jest od problemów z wypływem żółci do jelit.... Przy cholestazie też to jest właśnie, ale przy np kamieniach w woreczku żółciowym również...
I te GGTP to wynik mam też 400... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Ano właśnie... Może któraś tu jeszcze zerknie i powie co uważa.... Też od razu pomyślałam o kamieniach... Ale tak jak pisałam, ja tu specem nie jestem
Kurde... Zawsze coś.. -
Achia wrote:Bajka- u Niki to jeszcze nie prenatalne - chyba w czerwcu ma. dobrze kojarzę Nika?
Najbardziej mnie ucieszył wczoraj nosek, bo jak jest nosek to trochę zmniejsza ryzyko że małe ma jakąś chorobę genetyczną, a ja się tego cały czas obawiam przez tę historię z dużym pęcherzykiem żółtkowym. -
_Hope_ wrote:Nasze wakacje wpłynęły na konto żłobka córki 15 tysięcy to chyba niezle wakacje
Nigdzie nie jedziemy bo kasy brak. Jak co roku działka.
Dobrze że chociaż nad morze się czasem przejadę - jak sobie człowiek zbuduje dobre wały przeciwwiatrowe to można udawać że to ciepłe kraje
P.S. odradzam w tym roku kąpiele w zatoce - woda jakaś syfiaszcza -
Dzien dobry
A co nikt jeszcze nie sikał ???
To witam się z Wami z moim domowym laboratorium
8dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d81440c87a49.jpg
Czekam na Wasze teścikWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 06:13
-
nick nieaktualny