MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikuś, ogromne dzięki! Ciśnieniomierz mamy w domu po akcjach z ciśnieniem męża.
-
Też bym sobie coś upuściła krwi
. Może w tym cyklu przejdę się na progesteron. Emek kupił wielka pakę fertil man, nakupił tez dużo różnych dziwnych rzeczy do jedzenia za którymi nigdy nie przepadał, np jakaś mieszankę nasion i orzechów. Mówi ze coś go jakoś tak wzięło na takie smaki ale jestem pewna ze sobie coś poczytał
.
Mam do Was pytanie śluzowe
, miałam dzisiaj taki na maxa płodny sluz ale zaczęłam się zastanawiać czy to oby na pewno mój śluz a nie pozostałości po wczorajszym seksie
. Myślicie ze coś może jeszcze zostać (na tyle żeby pomylić ze śluzem) po powiedzmy 12 godzinach? Bo już któryś raz się nad tym zastanawiam
Malgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nadzieja mnie już żyła swędzi
zrobiłabym sobie jakieś badanko krwi
Rucola, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Podoba mi się to określenie hehenowa na dzielni wrote:Nadzieja mnie już żyła swędzi
zrobiłabym sobie jakieś badanko krwi
Życzę ci byś niedługo narzekała tu na ilość krwi jaka musisz oddać w badaniach ciążowych i że żyły raczej będą płakać a nie domagać się
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa na dzielni, brawa dla meza.
A co do Twojego pytania to moze byc jeszcze malzl.. najlatwiej sprawdzic czy wsiaka w papier czy nie. Sluz szyjkowy zostsnie na papierze jak glut, a sperma wsiaknie. Ale ja zazwyczaj nie oceniam sluzu dzien po, chyba ze mam wlasnie mega plodny, wtedy go nie pomyle z niczym innym.
Siwulcu pukamy do drzwi twojej lazienki
Siwulec, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Jestem, jestem i witam wszystkich

Chyba jednak pójdę na betę
Edit- dolny to bobek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/748095c13074.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 06:42
Patrycja20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rucola, Bajkaaa, Kotowa, nick nieaktualny, Nadzieja22, nick nieaktualny, Emiilka, Iseko, Yoselyn82, Kaczorka, Malgonia, wisienka94, bazylkove, nick nieaktualny, moyeu, gilmoregirl, Karma88, by7mistake, Kargo31, Morusek, nick nieaktualny, MaryAnn, KateHawke, Phnappy, Nat90, Bocianiątko, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaa, Siwulcu
Siwulec lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie dziękuje

Słuchajcie a proga na czczo trzeba badać ? Bo ja głupia zjadłam kromkę i wypiłam kawę
-
nick nieaktualny