MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikuś, ogromne dzięki! Ciśnieniomierz mamy w domu po akcjach z ciśnieniem męża.
-
Też bym sobie coś upuściła krwi . Może w tym cyklu przejdę się na progesteron. Emek kupił wielka pakę fertil man, nakupił tez dużo różnych dziwnych rzeczy do jedzenia za którymi nigdy nie przepadał, np jakaś mieszankę nasion i orzechów. Mówi ze coś go jakoś tak wzięło na takie smaki ale jestem pewna ze sobie coś poczytał .
Mam do Was pytanie śluzowe , miałam dzisiaj taki na maxa płodny sluz ale zaczęłam się zastanawiać czy to oby na pewno mój śluz a nie pozostałości po wczorajszym seksie . Myślicie ze coś może jeszcze zostać (na tyle żeby pomylić ze śluzem) po powiedzmy 12 godzinach? Bo już któryś raz się nad tym zastanawiamMalgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nadzieja mnie już żyła swędzi zrobiłabym sobie jakieś badanko krwi
Rucola, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Nadzieja mnie już żyła swędzi zrobiłabym sobie jakieś badanko krwi
Życzę ci byś niedługo narzekała tu na ilość krwi jaka musisz oddać w badaniach ciążowych i że żyły raczej będą płakać a nie domagać sięnowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa na dzielni, brawa dla meza.
A co do Twojego pytania to moze byc jeszcze malzl.. najlatwiej sprawdzic czy wsiaka w papier czy nie. Sluz szyjkowy zostsnie na papierze jak glut, a sperma wsiaknie. Ale ja zazwyczaj nie oceniam sluzu dzien po, chyba ze mam wlasnie mega plodny, wtedy go nie pomyle z niczym innym.
Siwulcu pukamy do drzwi twojej lazienkiSiwulec, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Jestem, jestem i witam wszystkich
Chyba jednak pójdę na betę
Edit- dolny to bobek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/748095c13074.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 06:42
Patrycja20, Cabrera, blue00, Aga9090, Minie Black, Rucola, Bajkaaa, Kotowa, frezyjciada, Nadzieja22, Tosia2323, Emiilka, Iseko, Yoselyn82, Kaczorka, Malgonia, wisienka94, bazylkove, lamka, moyeu, gilmoregirl, Karma88, by7mistake, Kargo31, Morusek, Achia, MaryAnn, KateHawke, Phnappy, Nat90, Bocianiątko, StaraczkaNika, -Mamunia-, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaa, Siwulcu
Siwulec lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie dziękuje
Słuchajcie a proga na czczo trzeba badać ? Bo ja głupia zjadłam kromkę i wypiłam kawę -
nick nieaktualny