MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jednak to nie to beta tylko 3 już dziś więc spadła o połowę albo to była resztka ovi albo biochem no cóż Trochę posiedzę w jamie a potem zobaczymy... Kolejny cykl i tak odpuszczamy bo nie wiadomo czy emek będzie mógł do mnie choć na chwilę przyjechać, więc Resecik będę na twoim wątku tylko gościnnie
-
nick nieaktualny
-
Asiek przykro mi
Najgorzej boli jak cel jest tak na wyciagniecie dloni
Ale w koncu sie uda. Ja sie tu pojawilam kolo pazdziernika i polowa z dziewczyn juz jest po drugiej stronie mocy -
nick nieaktualny
-
Helloł U nas w 3city też upały, ja akurat lubię, tylko szkoda że trzeba w robolu siedzieć Mój wykres jakiś taki płaski, temperatura do bani ech...
Siwulec kciukam mocno za betę a Ty jesteś gospodynią lipcowego wątku? już przebieram nóżkami, bo czuje że będą tam szczęśliwe wiruski
by7mistake a ile masz lat?
Siwulec lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Już nie narzekajcie na te swoje AMH! Ja z moim 0,85 zamierzam zajść jeszcze w 2 ciąże! W pierwszą jeszcze w tym roku
Meśka, by7mistake, Bajkaaa, Morusek, Iseko, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
by7mistake wrote:Bazylkove 27
Nie wiem, może za bardzo panikuje ale gin mnie nastraszyl ze obawia się ze mam kiepska rezerwę po laparoskopii i do tego takie krótkie cykle
Eeej no to przecież nie ma tragedii :*
Nowa dobrze mówi, zajdziemy w końcu w te ciąże!!!Lunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:Helloł U nas w 3city też upały, ja akurat lubię, tylko szkoda że trzeba w robolu siedzieć Mój wykres jakiś taki płaski, temperatura do bani ech...
Siwulec kciukam mocno za betę a Ty jesteś gospodynią lipcowego wątku? już przebieram nóżkami, bo czuje że będą tam szczęśliwe wiruski
by7mistake a ile masz lat?
Ano jestem w lipcu to planuje ostatnim nie zaciążonym postawić II
Kiedy testujesz ? Twoja tempka bardzo grzeczna i chyba lepiej tak niż jakieś wielki skoki i spadki :* -
Siwulec wrote:Ano jestem w lipcu to planuje ostatnim nie zaciążonym postawić II
Kiedy testujesz ? Twoja tempka bardzo grzeczna i chyba lepiej tak niż jakieś wielki skoki i spadki :*
Testuje u Resecika w przyszłym tygodniu. Ostatnio znalazłam jakieś skitrane testy - okazało się że jednak mam zapas to może zacznę już od poniedziałkuSiwulec, reset, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:Testuje u Resecika w przyszłym tygodniu. Ostatnio znalazłam jakieś skitrane testy - okazało się że jednak mam zapas to może zacznę już od poniedziałku
to zaciskam kciuki z całych sił !!!
dziś masz 9dpo tak jak ja.... i nic więcej nie powiem :* czekam grzecznie na zdjęcie testubazylkove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny