MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jednak to nie to beta tylko 3 już dziś więc spadła o połowę albo to była resztka ovi albo biochem no cóż
Trochę posiedzę w jamie a potem zobaczymy... Kolejny cykl i tak odpuszczamy bo nie wiadomo czy emek będzie mógł do mnie choć na chwilę przyjechać, więc Resecik będę na twoim wątku tylko gościnnie
-
nick nieaktualny
-
Asiek przykro mi
Najgorzej boli jak cel jest tak na wyciagniecie dloni
Ale w koncu sie uda. Ja sie tu pojawilam kolo pazdziernika i polowa z dziewczyn juz jest po drugiej stronie mocy -
nick nieaktualny
-
Helloł
U nas w 3city też upały, ja akurat lubię, tylko szkoda że trzeba w robolu siedzieć
Mój wykres jakiś taki płaski, temperatura do bani ech...
Siwulec kciukam mocno za betęa Ty jesteś gospodynią lipcowego wątku? już przebieram nóżkami, bo czuje że będą tam szczęśliwe wiruski
by7mistake a ile masz lat?
Siwulec lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Już nie narzekajcie na te swoje AMH! Ja z moim 0,85 zamierzam zajść jeszcze w 2 ciąże!
W pierwszą jeszcze w tym roku
Meśka, by7mistake, Bajkaaa, Morusek, Iseko, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
by7mistake wrote:Bazylkove 27
Nie wiem, może za bardzo panikuje ale gin mnie nastraszyl ze obawia się ze mam kiepska rezerwę po laparoskopii i do tego takie krótkie cykle
Eeej no to przecież nie ma tragedii :*
Nowa dobrze mówi, zajdziemy w końcu w te ciąże!!!Lunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:Helloł
U nas w 3city też upały, ja akurat lubię, tylko szkoda że trzeba w robolu siedzieć
Mój wykres jakiś taki płaski, temperatura do bani ech...
Siwulec kciukam mocno za betęa Ty jesteś gospodynią lipcowego wątku? już przebieram nóżkami, bo czuje że będą tam szczęśliwe wiruski
by7mistake a ile masz lat?
Ano jestemw lipcu to planuje ostatnim nie zaciążonym postawić II
Kiedy testujesz ? Twoja tempka bardzo grzeczna i chyba lepiej tak niż jakieś wielki skoki i spadki :* -
Siwulec wrote:Ano jestem
w lipcu to planuje ostatnim nie zaciążonym postawić II
Kiedy testujesz ? Twoja tempka bardzo grzeczna i chyba lepiej tak niż jakieś wielki skoki i spadki :*
Testuje u Resecika w przyszłym tygodniu. Ostatnio znalazłam jakieś skitrane testy - okazało się że jednak mam zapasto może zacznę już od poniedziałku
Siwulec, reset, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:Testuje u Resecika w przyszłym tygodniu. Ostatnio znalazłam jakieś skitrane testy - okazało się że jednak mam zapas
to może zacznę już od poniedziałku
to zaciskam kciuki z całych sił !!!
dziś masz 9dpo tak jak ja.... i nic więcej nie powiem:* czekam grzecznie na zdjęcie testu
bazylkove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny