MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wstałam. Pani dr uświadomiła mi w smsie ze moj estradiol wynosi 116 pg/ml. Tamto 430 owszem jest ale nie w tych jednostkach

Także tego...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prog jeszcze urośnie, ale ja bym wzięładupka albo lutkę. Trzeba chuchać i dmuchaćSiwulec wrote:Szalona! Ja wstaje o 6 dopiero

Chyba mi tego proga nie zrobili
TSH i betę mam już w pdf a proga ni widu ni słychu
Jak do poniedziałku nie będzie to złoże reklamacje a co !
Śpijcie dobrze, ja szczęśliwie dojechałam do mamy i tez idę spać
Aaa dzięki za info o TSH, zrobię za 2-3 tygodnie :* jesteście najlepsze
Edit: właśnie weszły wyniki proga - 11,32 ale nie mam jeszcze norm - powiedzcie czy jest Ok ?
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Ja długo walczyłam, żeby mimo pokręconych hormonów i niepłodności czuć się pełną, prawdziwą kobietą. Nie wolno dopuszczać takich myśli! To jest zamknięty krą.g, więc do niczego dobrego nie prowadzi.Meśka wrote:Nawet jednego dojrzalego pęcherzyka nie potrafię wyhodować przez 2 lata. Czuję sie troche wybrakowana

Zacznij od tego - jesteś wspaniałą kobietą i matką. Jeśli czegoś Ci brakuje, to odrobiny szczęścia, a ono może się w każdej chwili uśmiechnąć. Nie trać nadziei- masz tu z 20 znajomych dowodów na to, że nawet takim mniej płodnym dziewczynom się w końcu udaje
Tulę! -
Dzień dobry w ostatnim dniu maja! Ale zleciał ten miesiąc, dopiero co była majówka
Ja oczywiście obudziłam się jak do pracy i nadrabiam, a za chwilę głód mnie z łóżka wygoni... no dobra, nie głód, tylko pazerność, bo nakupiłam samych dobrych rzeczy, a zaraz sobue jeszcze jajko ugotuję 
Miłego dnia - oby nas ten upał nie wykończył i udało się przyjemnie spędzić wolny dzień!
Siwulec, blue00, blue00, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Mój ostatni test majowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d51a58f4d096.jpg
Nika ja już od samego rana chciałam Ci podziękować za piękny i emocjonujący wątek :* :* miło było gościć u Ciebie
blue00, StaraczkaNika, Patrycja20, justyna14, wisienka94, Lunaris, Koteczkowa, Minie Black, Tosia2323, Cabrera, Bocianiątko, lamka, Achia, Iseko, moyeu, nowa na dzielni, Aga9090, Nadzieja22, MaryAnn, Nat90, KateHawke, Rucola, Kargo31, Jeżowa, Karma88, Czrna 81, Morusek, bazylkove lubią tę wiadomość
-
A mi miło, że ten wątek przyniósł Ci szczęście - krecha ciemnieje, to beta rośnieSiwulec wrote:Dzień dobry

Mój ostatni test majowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d51a58f4d096.jpg
Nika ja już od samego rana chciałam Ci podziękować za piękny i emocjonujący wątek :* :* miło było gościć u Ciebie
widzę ją bez powiększania
Zaraz oficjalnie Ci dopiszę || na 1 stronie.
Jak ja lubię tak zaczynać dzień od wpisywania || - będzie mi tego brakowało!
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny

Witam się w ostatnim dniu maja
Siwulec trzymam kciuki by krecha była coraz bardziej intensywna
No i nie ukrywam że będę śledzić jej losy na czerwcowym wątku
Dziewczyny zaczynamy lato
Ja co prawda w szpitalu ale wy cieszcie się każdym pięknym i tym gorszym dniem
bo zawsze może być gorzej hehehe 
P.s. Ale mam humor
-
Dzień dobry!
Siwulec jest
! Szybciej mi będzie leciał czas na Twoim testowaniu 
Maj- mój ulubiony miesiąc, szkoda że już się skończył. Dziś jedziemy nad jeziorko a żegnać się będę wieczorem...kto wie co się jeszcze przez cały dzień tu wydarzy
-
Nika ja również dziękuje za wątek, który uraczył mnie II krechami

Idę na czerwiec jeśli pozwolicie
będę tam trzymać kciuki za wszystkie staraczki!
Ps . Jutro wizytuje o 10:40. Mega się stresuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 08:11
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspokojnie bedzie dobrzem czekam razem z Tobą. to juz bedziesz pisac w czerwcowym testowaniu ? czy styczniowe terminyPatrycja20 wrote:Nika ja również dziękuje za wątek, który uraczył mnie II krechami

Idę na czerwiec jeśli pozwolicie
będę tam trzymać kciuki za wszystkie staraczki!
Ps . Jutro wizytuje o 10:40. Mega się stresuje . -
nick nieaktualny