MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wstałam. Pani dr uświadomiła mi w smsie ze moj estradiol wynosi 116 pg/ml. Tamto 430 owszem jest ale nie w tych jednostkach
Także tego...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:Szalona! Ja wstaje o 6 dopiero
Chyba mi tego proga nie zrobili
TSH i betę mam już w pdf a proga ni widu ni słychu
Jak do poniedziałku nie będzie to złoże reklamacje a co !
Śpijcie dobrze, ja szczęśliwie dojechałam do mamy i tez idę spać
Aaa dzięki za info o TSH, zrobię za 2-3 tygodnie :* jesteście najlepsze
Edit: właśnie weszły wyniki proga - 11,32 ale nie mam jeszcze norm - powiedzcie czy jest Ok ?Siwulec lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Nawet jednego dojrzalego pęcherzyka nie potrafię wyhodować przez 2 lata. Czuję sie troche wybrakowana
Zacznij od tego - jesteś wspaniałą kobietą i matką. Jeśli czegoś Ci brakuje, to odrobiny szczęścia, a ono może się w każdej chwili uśmiechnąć. Nie trać nadziei- masz tu z 20 znajomych dowodów na to, że nawet takim mniej płodnym dziewczynom się w końcu udaje
Tulę! -
Dzień dobry w ostatnim dniu maja! Ale zleciał ten miesiąc, dopiero co była majówka Ja oczywiście obudziłam się jak do pracy i nadrabiam, a za chwilę głód mnie z łóżka wygoni... no dobra, nie głód, tylko pazerność, bo nakupiłam samych dobrych rzeczy, a zaraz sobue jeszcze jajko ugotuję
Miłego dnia - oby nas ten upał nie wykończył i udało się przyjemnie spędzić wolny dzień!
Siwulec, blue00, blue00, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mój ostatni test majowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d51a58f4d096.jpg
Nika ja już od samego rana chciałam Ci podziękować za piękny i emocjonujący wątek :* :* miło było gościć u Ciebieblue00, StaraczkaNika, Patrycja20, justyna14, wisienka94, Lunaris, Koteczkowa, Minie Black, Tosia2323, Cabrera, Bocianiątko, lamka, Achia, Iseko, moyeu, nowa na dzielni, Aga9090, Nadzieja22, MaryAnn, Nat90, KateHawke, Rucola, Kargo31, Jeżowa, Karma88, Czrna 81, Morusek, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Dzień dobry
Mój ostatni test majowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d51a58f4d096.jpg
Nika ja już od samego rana chciałam Ci podziękować za piękny i emocjonujący wątek :* :* miło było gościć u Ciebie
Jak ja lubię tak zaczynać dzień od wpisywania || - będzie mi tego brakowało!Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Witam się w ostatnim dniu maja
Siwulec trzymam kciuki by krecha była coraz bardziej intensywna
No i nie ukrywam że będę śledzić jej losy na czerwcowym wątku
Dziewczyny zaczynamy lato
Ja co prawda w szpitalu ale wy cieszcie się każdym pięknym i tym gorszym dniem bo zawsze może być gorzej hehehe
P.s. Ale mam humorSiwulec lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Siwulec jest ! Szybciej mi będzie leciał czas na Twoim testowaniu
Maj- mój ulubiony miesiąc, szkoda że już się skończył. Dziś jedziemy nad jeziorko a żegnać się będę wieczorem...kto wie co się jeszcze przez cały dzień tu wydarzySiwulec lubi tę wiadomość
-
Nika ja również dziękuje za wątek, który uraczył mnie II krechami
Idę na czerwiec jeśli pozwolicie będę tam trzymać kciuki za wszystkie staraczki!
Ps . Jutro wizytuje o 10:40. Mega się stresuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 08:11
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Nika ja również dziękuje za wątek, który uraczył mnie II krechami
Idę na czerwiec jeśli pozwolicie będę tam trzymać kciuki za wszystkie staraczki!
Ps . Jutro wizytuje o 10:40. Mega się stresuje . -
nick nieaktualny